بیش از ۵۰۰۰ تقلب کار در Starcraft II به گیر افتادند

S.T Infamous

کاربر سایت
بیش از ۵۰۰۰ مُتِقلب در Starcraft II به گیر افتادند

starcraft2logo.jpg

Blizzard ماه پیش اعلام کرده بود که علیه هکرها اقدام خواهد کرد و امروز صبح توسط یک پست

در وبسایت خود اشکار کرد که بیش از 5000 تقلب کار را گیر انداخته هست.

"ما جدیداً بر روی ۵۰۰۰ گیمر Starcraft II که قوانین Battle.net را به زیر پا گذاشته و دست به

تقلب یا استفاده از هر گونه هک کرده اقدام کردیم که این اقدامها شامل بن شدن نیز بودند"

"برقراری یک محیط آرام و امن برای گیمر‌های قانونی یکی‌ از اهداف اصلی‌ ما خواهد بود و ما

کماکان بر Battle.net نظارت می‌کنیم و در صورته نیاز اقدام خواهیم کرد"

منبع

آخرین ویرایش:
کسی که پاش رو گذاشت تو انلاین باید همه این ترفندها رو یاد بگیره.یادمه موقعی که wwe 2009 رو برای اولین بار بازی کردم فکر میکردم الان میرم همه رو شکست میدم چون چندین ساله تمرکزم روی بازیهای کشتیکج بود و وقتی انلاین بازی کردم از بخت بد با رطبه 5 جدول از 7000 نفر برخوردم و با انواع کلکها منو بارها شکست داد که منم با تحقیق در اینترنت هک و کلکهای بازی رو یاد گرفتم و اینقدر ماهر شدم طوری شد که نفر 3 انلاین رو با بدبختی شکست دادم و هنوز که هنوزه خاطره اون برد شیرین یادم هست.

خدا کنه EA هم بياد ياد بگيره اينا که از مسابقه ميرن بيرون رو پدرشونو در بياره!

3 تا برد
6-2

3-0

4-1

رو از دست دادم!

کاملا تایید میشه
واقعا حاله آدم به هم میخوره از این موضوع)x
باور کنید من وقتی بازی میکنم سعی میکنم اختلافم بیشتر از 2 نشه!
سریع در میره طرف!
بازم به خودم که با یکی از بچه ها اینجا بازی کردم و 6 تا خوردم ولی بازم ادامه دادم:d

تو PSN هم می شه تقلب کرد؟
آخه تو mw2 بعضیا مشکوک می زدن...طرف جوری سریع نشونه می گرفت و می زد که انگار بجای دسته داره با موس و کیبورد بازی می کنه...

MW2 فقط هارد كور خوبه

كلا مپ هاش با camp ساخته شده!!
perk هاشم يه سريش واقعا مسخرست!
مثلا همون برا نايفش.

ولي با تمام اينا ادم معتاد ميكنه

والا داشتیم بی سی 2 انلاین می زدیم یکی بود 102نفر را کشته بود دیگه خلاصه تابلو بود چیت زده بود با هزار فحش بالاخره یک جا معرفی کرد یک مقدار پول میدی هر ماه CHEATوHACKمی فروخت! (خودشم از اونجا گرفته بود! ) نمی دونم چرا پانک باستر اهم دیگه داره ........ :d

والا داشتیم بی سی 2 انلاین می زدیم یکی بود 102نفر را کشته بود دیگه خلاصه تابلو بود چیت زده بود با هزار فحش بالاخره یک جا معرفی کرد یک مقدار پول میدی هر ماه CHEATوHACKمی فروخت! (خودشم از اونجا گرفته بود! ) نمی دونم چرا پانک باستر اهم دیگه داره ........ :d

جن الخالق... :دی

محل درامد پانک باستر هم لو رفت!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or