الان همه رو کردی ایران دیگه پشه میپرونی؟View attachment 260114View attachment 2601152200 ساعت HOI4
پلی تایم های قدیمت رو نمیتونی ببینی تا جایی میدونمپلی تایمه بازیای کرکیو نمیشه محاسبه کرد با نرم افزاری چیزی
کارت AMD اگه داشته باشی تو درایورش میانگین فریم ریت همراه با پلی تایم و ... میزنه واسه هر بازی.پلی تایمه بازیای کرکیو نمیشه محاسبه کرد با نرم افزاری چیزی
من هنوز با دوستم خاطرات آنلاین Gears 3 و RDR رو در موردش حرف می زنیم. تو بازیهای آنلاین لحظاتی به وجود میارند دوستان که خاطره اش میشه همون روزهای خوب. بازیهای آفلاین خاطرات شخصی میسازند بازی های آنلاین خاطرات جمعی.واقعا این بازیا آنلاین هزاران ساعت از وقت ما رو گرفتن ولی بگن 5 دقیقه در موردش حرف بزن عمرا آدم بتونه
شما اکیپ داشتی اکثر آدمها اکیپ ندارنمن هنوز با دوستم خاطرات آنلاین Gears 3 و RDR رو در موردش حرف می زنیم. تو بازیهای آنلاین لحظاتی به وجود میارند دوستان که خاطره اش میشه همون روزهای خوب. بازیهای آفلاین خاطرات های شخصی میسازند بازی های آنلاین خاطرات جمعی.
وایی که چه قدر با این مارو سرکار گذاشتن یه کتاب راهنمای بازی های ps1 بود می گفت میشه رفت شهربا اینکه دقیقا نمیدونم چند ساعت بازی کردم ولی بدون شک
View attachment 261223
به طور کلی تجربه پلی وان من تقسیم میشه به 2 دوره زمانی قبل از پیدا کردن هاروست مون و بعد از پیدا کردن هاروست مون
بعد اینکه این بازی رو پیدا کردم در واقع باید بگم نسخه ای که شخصیت اصلیش پسر بود و نه دختر
دیگه هیچ بازی PS1 بازی نکردم
صبح میشستم شب پا میشدم