بیشترین رکورد شما در MW3 spec ops

• Thread starter Thread starter mahabad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما همش از Survival گفتید، حالا من هم از missions میگم:
stay sharp رو توی 20.8 ثانیه البته روی PC رفتم
تو ایرانی ها اولم b-)

روی X360 هم خودمو کشتم!! 21.8
البته حیف X360 ندارم و با X360 ـه پسرخالم رفتم.

راستی Charge Set هم 26.6
حریــــــف مـــی طلبیـــــــــــــم. :d
در اسرع وقت تونستم عکس هم میزارم!

دوستان بیاید تا روز جمعه رو این مپهای اخر یعنی 4 مپ اخر که خیلی سخت هست مسابقه بزاریم .دوستان رکوردهای خود را باگوشی موبایل فیلمبرداری کنن .حتی از خودشون.بعد ویدیو رو تو این تایپیک بزارن. تا تاریخ 2 دی ماه فرست دارید.>:) یادتون نره از خودتون هم فیلمبرداری کنید.

بریم برای رقابت.ببینیم کی بهتره.>:)>:)

دوستان بیاید تا روز جمعه رو این مپهای اخر یعنی 4 مپ اخر که خیلی سخت هست مسابقه بزاریم .دوستان رکوردهای خود را باگوشی موبایل فیلمبرداری کنن .حتی از خودشون.بعد ویدیو رو تو این تایپیک بزارن. تا تاریخ 2 دی ماه فرست دارید.>:) یادتون نره از خودتون هم فیلمبرداری کنید.

بریم برای رقابت.ببینیم کی بهتره.>:)>:)

باشه
ولي فيلم نمي گيرم.
چون دوربين درست حسابي ندارم

هیشکی نبود بیاد جلو؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

---------- نوشته در 11:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 AM ارسال شده بود ----------

پست اول اپدیت شد.............بدو عجله کن به همه خبر بدید.جایزه بگیرید.>:)

تو مپ اول{RESISTANCE}دوتا بچه افغانی تو کلوپم تا 66 رفتن عکساشم دارم کفه همه بریده بود
اینم بگه از 26 به بعد هر 4WAVE از این جاگرانت ها میاد و اگه استراتژی داشته باشید راحت میتونید برید حتی رکوردتون سه رقمی بشه

بیشترینwaveرفته شده درmw3

سلام یه پیشنهاد اگر شما تا level 50 رفتید برید نقشه underground اول برید جایی که تفنگ سفارش میدید پشت یرتون یه جای دالان ماننده من همش اونجا میرم برای تفنگ هم فقط light machine gun وتفنگ های 1 و3 را انتخاب کنید و برای کشتن jeggernauts هم فقط از flash bangاستفاده کنید در ضمن faster reloading سفارش بدید . بیاید یه کاری کنیم تو نقشهای که اختصاصی هستید با یه کلت که فقط می تونید پرش کنی( میتونید کلت های دیگری هم بخرید) ببینیم تا کجا می تونید برید نقشه های easy رو برید و بعد اعلام کنید من خودم تا wave33 با کلت هم تا wave 13 رفتم این بحثم ادامه بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or