بیست بازی Bethesda بر روی سرویس Xbox Game Pass قرار خواهند گرفت

WonderMahdi

کاربر سایت
در جریان ویدیو خوش‌آمد گویی ایکس باکس به بتسدا، بیست بازی جدید سرویس Xbox Game Pass معرفی شدند.

Xbox-Game-Pass.jpg

پس از خرید بتسدا توسط اکس باکس، بسیاری منتظر اضافه‌شدن بازی‌های این ناشر به سرویس Xbox Game Pass بودند که حالا بیست عنوان از بین آن‌ها برای مشترکان این سرویس در دسترس خواهد بود. این بیست عنوان عبارتند از:
  • Dishonored: Definitive Edition (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Dishonored 2 (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • DOOM (1993) (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • DOOM II (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • DOOM 3 (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • DOOM 64 (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • DOOM Eternal (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • The Elder Scrolls III: Morrowind (Xbox Series X|S, Xbox One, PC)
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion (Xbox Series X|S, Xbox One, PC)
  • The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • The Elder Scrolls Online (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud)
  • The Evil Within (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Fallout 4 (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Fallout 76 (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Fallout: New Vegas (Xbox Series X|S, Xbox One)
  • Prey (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Rage 2 (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Wolfenstein: The New Order (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Wolfenstein: The Old Blood (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
  • Wolfenstein: Youngblood (Xbox Series X|S, Xbox One, Cloud, PC)
همچنین برخی از این بازی‌ها مانند The Elder Scrolls IV: Oblivion از ویژگی FPS Boost بر روی کنسول‌های ایکس باکس سریز اکس و ایکس باکس سریز اس پشتیبانی خواهند کرد. لازم به ذکر است که در آینده‌ای نزدیک، بازی‌های بیشتری از بتسدا به گیم پس ملحق خواهند شد.

طبق اخبار منتشر شده، بازی‌های زیر در تاریخ بیست و پنجم اسفند سرویس گیم پس را ترک خواهند کرد:
  • Alvastia Chronicles (Xbox, PC)
  • Astrologastor (PC)
  • Bloodstained: Ritual of the Night (PC)
  • Kona (Xbox)
  • The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox)

Continue reading...

واقعا gamepass رقیب نداره.
خودش کم کم داره میشه پلتفرم مستقل.

البته روی PC تاوقتی برای استیم نیاد اصلا جذابیتی نداره.
مورد دیگه هم اینه که هرچندوقت یکسری بازی از سرویس خارج میشن، این یکی اصلا نیستم.
البته از نقطه نظر کمپانی این ترک کردن یک سری بازی حتما منطقی هست ( مثلا لایسنس و نوع قراردادهاو...).
ولی برای من گیمر اصلا قابل قبول نیست، حداقل تا وقتی که اونهارو بازی نکردم.
اینطوری آدم فکر میکنه که تند تند باید بازیهارو بازی کرد، نکنه فردا پس فردا اعلام کنن که قرار هست بزودی از سرویس خارج بشه.
از قدیم گفتن اونی که میخواد بره اصلا نباید بیاد :D
درود منظرت گیم پس روی پی سی است؟ دوست من گیم پس که هستش روی پی سی اصلا ایکس باکس و پی سی که پلتفرم یکپارچن همین الان هم میشه گیم پس برای پی سی گرفت فقط یکسری بازی هاش متفاوت است که نمیشه کاریش کرد چون بودن بازی های انحصاری ایکس باکس او جی یا 360 که روی پی سی پورت نشدند ولی از طریق بک کامپت دارن روی ایکس باکس اجرا میشن ودر گیم پس هستند بازم گیم پس پی سی هم عالی است.

درود منظرت گیم پس روی پی سی است؟ دوست من گیم پس که هستش روی پی سی اصلا ایکس باکس و پی سی که پلتفرم یکپارچن همین الان هم میشه گیم پس برای پی سی گرفت فقط یکسری بازی هاش متفاوت است که نمیشه کاریش کرد چون بودن بازی های انحصاری ایکس باکس او جی یا 360 که روی پی سی پورت نشدند ولی از طریق بک کامپت دارن روی ایکس باکس اجرا میشن ودر گیم پس هستند بازم گیم پس پی سی هم عالی است.
استور مایکرو روی PC که چیزی ازش نگیم بهتره.
نه منظورم همون استیم هست.
مثل سرویس EA Play که روی استیم هم اومد.

بازی کردن ریج 2 و الدر آنلاین و فالوت 76 و بخش آنلاین دووم اترنال میتونه به راحتی خیلی ها رو اشنا کنه با یک سری مشکلات اساسی که چند ساله در عناوین زنیمکس و بتزدا رویت میشه. اینه که نمیتونم درجه 1 خطاب ش کنم

آخرین ویرایش:
بازی کردن ریج 2 و الدر آنلاین و فالوت 76 و بخش آنلاین دووم اترنال میتونه به راحتی خیلی ها رو اشنا کنه با یک سری مشکلات اساسی که چند ساله در عناوین زنیمکس و بتزدا رویت میشه. اینه که نمیتونم درجه 1 خطاب ش کنم
خب مشخصا معلومه که بتزدا آنلاین ساز خوبی نیست و محبوبیتش بخاطر عناوین سینگل پلیرشه

• Like
Reactions: reza51
خب مشخصا معلومه که بتزدا آنلاین ساز خوبی نیست و محبوبیتش بخاطر عناوین سینگل پلیرشه
سینگل هاشم ذاتا از یک سری مسائل رنج میبرن . انگار عامدانه نمیخوان در حد و اندازه های استودیوهای تاپ باشن

ساخت نسخه های بعدی برینک و Rogue Warrior و امثال اعهم رو هم میتونستن ادامه بدن ولی واقعا از ریج 2 و فالوت 76 یکی دو مورد دیگه ضعیغتر بودن

مخاطب شوک میشه از فالوت 4 میاد ریج 2 و امثال اعهم رو میبینه

• Angry
Reactions: reza51
پس با این حساب نباید منتظر همکاری این دو تا باشیم
من خیلی همکاری این دو رو دوست داشتم در wolf 2009و سینگولاریتی عالی کار شده بود امیدوارم بازم همکاری کنند. نه والا بعد از اینکه زینمکس خریداری شد دیگه هیچی بعید نیست. ?

تصور کنید یک بودجه عظیم در اختیار id قرار بگیره برای یک شوتر انحصاری اینا که مولتی پلتفرم شون doom eternal بود که حتی روی سوییچ هم خارق العاده است تصور کنید به قصد مکس لود کردن سریز ایکس بازی انحصاری بزنن چه خواهد شد.؟؟؟تمام این خرید مایکرو پر از شگفتی خواهد بود چون واقعا تیم ها حرفه ای هستند آرکین استودیوز هم خطرناکه نشون دادن چه قهار هستن. ابسیدن هم که نشون داد استاد نقش افرینی غربی مدرنه. خلاصه بسیار اخبار خوبی خواهد رسید. من خیلی هیجان زده ام.
تازه فالوت 4 و اسکایرم هم پچ سریز ایکس میگیرند ??اینا پچ وان ایکس گرفته بودند بسیار عالی بودن اسکایرم native 4k بود 30 فریم فالوت 4 تقریبا 4کا بودفکر میکنم 80 درصد اکسس های رزلوشن 4کا رو داشت 30 فریم. منتهی فالوت 4 بسیار cpuباند بود و گلوگاه میزد توی شهر مخصوصا وسط خرابه های شهر حتی روی قوی ترین سیستم ها هم مشکل داشتیم باش این دفعه اگر اپتیمایز بشه روی سریز ایکس با این پردازنده هیولای رایزن احتمال 4کا 60 فریم دور از ذهن نیست.

تصور کنید یک بودجه عظیم در اختیار id قرار بگیره برای یک شوتر انحصاری اینا که مولتی پلتفرم شون doom eternal بود که حتی روی سوییچ هم خارق العاده است تصور کنید به قصد مکس لود کردن سریز ایکس بازی انحصاری بزنن چه خواهد شد.؟؟؟تمام این خرید مایکرو پر از شگفتی خواهد بود چون واقعا تیم ها حرفه ای هستند آرکین استودیوز هم خطرناکه نشون دادن چه قهار هستن. ابسیدن هم که نشون داد استاد نقش افرینی غربی مدرنه. خلاصه بسیار اخبار خوبی خواهد رسید. من خیلی هیجان زده ام.
تازه فالوت 4 و اسکایرم هم پچ سریز ایکس میگیرند ??اینا پچ وان ایکس گرفته بودند بسیار عالی بودن اسکایرم native 4k بود 30 فریم فالوت 4 تقریبا 4کا بودفکر میکنم 80 درصد اکسس های رزلوشن 4کا رو داشت 30 فریم. منتهی فالوت 4 بسیار cpuباند بود و گلوگاه میزد توی شهر مخصوصا وسط خرابه های شهر حتی روی قوی ترین سیستم ها هم مشکل داشتیم باش این دفعه اگر اپتیمایز بشه روی سریز ایکس با این پردازنده هیولای رایزن احتمال 4کا 60 فریم دور از ذهن نیست.
ببخشید پورت نینتندو سوییچ دووم رو یه استودیو دیگه انجام داده بود.

ببخشید پورت نینتندو سوییچ دووم رو یه استودیو دیگه انجام داده بود.
بله عزیزم پنیک باتن پورت کرد ولی کی موتور رو توسعه داد؟ id از پایه برای doom eternalسوییچ رو در نظر داشت پنیک باتن که نمیتونه موتور در حدid tech بسازه دوست من. اون قدرت موتور ایده که اجازه خلق میده همین الان یک تیمی داره گرافیک دیابلو 2 رو بروزرسانی میکنن ولی ایا میتونستن 20 سال پیش بیشتر دیابلو 2 شاهکار خلق کنن؟ یا بلو پوینت میتونست دیمن سولز بسازه؟ پس idخالق doom است پورت که مرحله اخره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or