بیستمین سالگرد Wolfenstein

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
ممکن است بعضی از گیمر های جدید با این بازی آشنایی نداشته باشند ، ولی مطمئن هستم که گیمران قدیم ، کاملا این بازی را می شناسند و با این بازی ، خاطرات زیادی دارند .

Return to Castle Wolfenstein بازی ای بود که گیم پلی و داستان بسیار قوی داشت ، ولی چند وقت پیش Activision امتیاز این بازی را خریداری کرد و بر روی کنسول ها عرضه کرد ، ولی متاسفانه نتوانست موفقیت های نسخه های قبلی را تکرار کند .

گفتنی است که این بازی در ابتدا توسط Westlake Interactive ساخته می شد و موفقیت های زیادی را کسب می کرد ، ولی بعد از چند وقت Activision امتیاز آن را از Westlake Interactive خرید .

ولی امروز ، بیست سال از تولد این بازی می گذرد و بیستمین سالگرد این بازی می باشد .

این بازی جزء اولین بازی های 3D بود ، اگر شما هنوز موفق به بازی کردن این شاهکار نشدید ، پیشنهاد می کنم که به لینک زیر بروید .

wolfenstein.bethsoft.com/game_EU.php

20 سال؟ اواین بازی در سری Wolfenstein فکر کنم Castle Wolfenstein بود که در سال 1981 اول برای Commodore 64 اومد! حال با این احتساب فکر کنم 30 هم گذشته باشه!

پ.ن دوست عزیز این جشن بیست سالگی Wolfenstein 3D هستش نه نسخه اول اون

آخرین ویرایش:
Wolfenstein : Return to Castle بهترین اول شخص اون زمان بود اگر بخوای با COD و MOH مقایسش کنی یک سرو گردن بالاتر بود..

من شاید این بازی رو بیش از 20 بار تموم کردم هم حس ترس رو به آدم انتقال میداد هم حس جنگ جهانی دوم و نازی ها..

به نظر من این Wolfenstein جدید هم بازی خیلی خوبی بود.الکی جوسازی نکنید.درسته زیادی تخیلی شده بود اما همچنان سبک و سیاق Return to castle رو حفظ کرده بود.مخصوصا مراحل زیر زمینیش تو مقبره ها. خیلی باهاش حال کردم.

به نظر من این Wolfenstein جدید هم بازی خیلی خوبی بود.الکی جوسازی نکنید.درسته زیادی تخیلی شده بود اما همچنان سبک و سیاق Return to castle رو حفظ کرده بود.مخصوصا مراحل زیر زمینیش تو مقبره ها. خیلی باهاش حال کردم.

41091671964515538853.jpg

بابا خداویکلی الانم من اون مراحلی که زامبی داره رو نمی تونم برم اینقد میترسم ازشون اصلا یه وضعیته خدا شاهده من چقد شبا خواب این زامبیا رو میدیم

ممکن است بعضی از گیمر های جدید با این بازی آشنایی نداشته باشند ، ولی مطمئن هستم که گیمران قدیم ، کاملا این بازی را می شناسند و با این بازی ، خاطرات زیادی دارند .

Return to Castle Wolfenstein بازی ای بود که گیم پلی و داستان بسیار قوی داشت ، ولی چند وقت پیش Activision امتیاز این بازی را خریداری کرد و بر روی کنسول ها عرضه کرد ، ولی متاسفانه نتوانست موفقیت های نسخه های قبلی را تکرار کند .

گفتنی است که این بازی در ابتدا توسط Westlake Interactive ساخته می شد و موفقیت های زیادی را کسب می کرد ، ولی بعد از چند وقت Activision امتیاز آن را از Westlake Interactive خرید .

ولی امروز ، بیست سال از تولد این بازی می گذرد و بیستمین سالگرد این بازی می باشد .

این بازی جزء اولین بازی های 3D بود ، اگر شما هنوز موفق به بازی کردن این شاهکار نشدید ، پیشنهاد می کنم که به لینک زیر بروید .

wolfenstein.bethsoft.com/game_EU.php

نسخه ی اخیر بازی از لحاظ گیم پلی فوق العده بود ولی نتونست جو تاریک RTCW رو دوباره تکرار کنه در جمع این بازی اولین نسخش که wolf3d ( سال 1991 یا 92 عرضه شد ) پدر سبک شوتر هست و تمام نسخه هاش موفقیت نسبتا خوبی داشتند. در ضمن این بازی فکر میکنم قویترین خط داستانی رو در بین تمام ip های id software داشته باشه . به امید ساخت نسخه ی جدید بازی که به دست خود id و داخل خود این استودیو ساخته بشه.
همينطور كه دوستمون كفت اين سالكرد براي همون wolf3d هستش
اولين بازي بود كه رو pc بازي كردم،يادش بخير،مخصوصا ياد اون ديواراي مخفيش كه عقب ميرفت بخير
اين بازي اوج خلاقيت john romero،john carmack و tom hall بود

یادش بخیر . اولین بازی اول شخصی که بازی کردم بازگشت به قلعه ی ولفنشتاین بود (رو جلدش زده بود بازگشت به قلعه ی گرگ ها !!! ) وقعا عالی بود . البته دو سال تمام تو کف تموم کردنش بودم ، بعدش یه رمز گیر اوردم با اون تمومش کردم ! خیلی فاز داد ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or