4 4030 کاربر سایت Dec 15, 2012 #1 سلام دوستان من چند هفته ای بود pes 13 آنلاین بازی میکردم و مشکلی نداشتم اما الان چند روزه هنگام بازی کردن حدود دقیقه 70 یه دفعه از بازی میپره بیرون و نه امتیازی به من میده نه به طرف مقابل انگار اصلا بازی نکردیم کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام دوستان من چند هفته ای بود pes 13 آنلاین بازی میکردم و مشکلی نداشتم اما الان چند روزه هنگام بازی کردن حدود دقیقه 70 یه دفعه از بازی میپره بیرون و نه امتیازی به من میده نه به طرف مقابل انگار اصلا بازی نکردیم کسی میدونه مشکل چیه؟
angel-legend کاربر سایت Dec 15, 2012 #2 مشکل از سرور های بازی ست که قطع میشه. این مشکل در بازی های دیگه مثل فیفا و بتل فیلد هم هست فقط هم واسه ما ایرانی ها که نت داغون داریم نیست..
مشکل از سرور های بازی ست که قطع میشه. این مشکل در بازی های دیگه مثل فیفا و بتل فیلد هم هست فقط هم واسه ما ایرانی ها که نت داغون داریم نیست..
4 4030 کاربر سایت Dec 15, 2012 #3 ولی من قبلا pes 12 بازی میکردم مشکلی نداشت حدود 150 تا بازی هم در pes 13 انجام دادم باز هم مشکلی نداشت اما 3 روزه اینجوری شده با چنتا نت مختلف هم تست کردم اما باز هم مشکل دارم کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Last edited by a moderator: Feb 12, 2013
ولی من قبلا pes 12 بازی میکردم مشکلی نداشت حدود 150 تا بازی هم در pes 13 انجام دادم باز هم مشکلی نداشت اما 3 روزه اینجوری شده با چنتا نت مختلف هم تست کردم اما باز هم مشکل دارم کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M mehrdad_1992 کاربر سایت Feb 12, 2013 #4 چن روزه كه اينجوري شده منم با چن تا ار بچه ها همين مشكلو داريم ٨ شب به بعد اوضاش بيريخت ميشه
4 4030 کاربر سایت Feb 12, 2013 #5 ولی از من همیشه داغونه صبح و شب نداره؟ شما از کدوم نت استفاده میکنی؟