بیا اینور بازار!

{The Phenom}

تاجر
کاربر سایت
Rating - 100%
66   0   0
سلام به همگی این بار با فروش چند تا وسیله به درد بخور برای یه سری از دوستانی که دنبالشون هستن در خدمتتونم
1. نینتندو dsi رنگ مشکی به همراه مموری و 2 عدد dvd بازی به قیمت 160,000 تومن فروخته شد
2. کیف نینتندو dsi به قیمت 10,000 تومن (جنس مرغوب)فروخته شد
3. هدفون سونی به قیمت 5000 تومن (کیفیت مطلوبی داره برای دستگاه ds استفاده میشه)فروخته شد
4. هارد لپتاپی 60 گیگ مخصوص ps3 مارک سیگیت به قیمت 40,000 تومن فروخته شد
5. خشاب قرار گیری هارد لپتاپی ساتا و IDE برای تبدیلشون به هاد پرتابل و اتصال از طریق usb قیمت 25,000 تومن فروخته شد
6. آنتن wifi به همراه کانکتور UFL که میتونید برای تقویت آنتن psp یا ps vita استفاده کنید به همران کانکتور قیمت 16,000 تومن
7. دسته dual shock کنسول ps3 (از روی دستگاه برداشته شده و تا الان فقط یه بار برای تست وصل شده به دستگاه) قیمت 75,000 تومن فروخته شد
8. کابل optical مارک دایو ژاپنی قیمت 10,000 تومن فروخته شد
-----------
عزیزانی که خریدار هستن از طریق پ.خ پروفایل sms موبایل با من در ارتباط باشن
دوستان تهرانی و کرجی میتونن تو مترو حضوری تحویل بگیرن شهرستنی ها هم براشون ارسال میشه هزینه ارسال به عهده خریدار میباشد
اجناس تماما برای خودمه و جای مانور روی قیمتش داره اگه خریدار واقعی هستی باهات راه میام!
باتشکر

آخرین ویرایش:
هارد لپتاپی 60 گیگ مخصوص ps3 رو میشه به xbox اسلیم زد؟(شما بگو به لپتاب میخوره؟)و من اینو میخوام لطفا با تخفیفش قیمت آخرو برام p.m کنید

هارد لپتاپی 60 گیگ مخصوص ps3 رو میشه به xbox اسلیم زد؟(شما بگو به لپتاب میخوره؟)و من اینو میخوام لطفا با تخفیفش قیمت آخرو برام p.m کنید
باید خشاب هارد 360 رو باز کنی بزاری توش با یه برنامه یکم ور بری باهاش تا بتونی به 360 وصلش کنی (یه جورایی باید به دستگاه فهموند که هارد اصلی ماکروسافته)
به لپتاپ هم میخوره هم میتونید با اون خشاب وصلش کنید (از طریق usb) هم میتونید مستقیم بزارید داخل خود لپتاپ

---------- نوشته در 08:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

حامد جان یه عکس از خود آنتن میزاری به همراه همون کانکتورش؟
و بعد هم اینکه کجای PSP وصل میشه؟
ممنونم
علی آقا هر کاری کردم نتونستم با وضوح بالا از نزدیک از کانکتوراش عکس بگیرم
ولی دقیقا همین حرکتیه که تو این سایته زده میشه من قبلا رو یه psp تست کردم واقعا برد گیرندگی وای فایش زیاد شد تقریبا از فاصله 500 متری مودممو پیدا کرد
Adding an External Wi-Fi Antenna to Your PSP | Why Add an External Antenna? | InformIT

---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

1. نینتندو dsi رنگ مشکی به همراه مموری و 2 عدد dvd بازی به قیمت 160,000 تومن فروخته شد
2. کیف نینتندو dsi به قیمت 10,000 تومن (جنس مرغوب)فروخته شد
3. هدفون سونی به قیمت 5000 تومن (کیفیت مطلوبی داره برای دستگاه ds استفاده میشه)فروخته شد

آخرین ویرایش:
با عرض سلام خدمت آقا حامد گل گلاب>:d<

دیدم این بر بازار صفاش بیشتره ؛ نگو آقا حامد اومده این بر:d

میگم آقا حامد می تونی یه ایکس باکس 250 گیگ با قیمت مناسب برام جور کنی؟؟؟؟؟

بعد قیمت JTAG چنده که 250 باشه؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید مزاحم کار و کاسبی شما شدم:-*

با عرض سلام خدمت آقا حامد گل گلاب>:d<

دیدم این بر بازار صفاش بیشتره ؛ نگو آقا حامد اومده این بر:d

میگم آقا حامد می تونی یه ایکس باکس 250 گیگ با قیمت مناسب برام جور کنی؟؟؟؟؟

بعد قیمت JTAG چنده که 250 باشه؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید مزاحم کار و کاسبی شما شدم:-*
سلام
من کوچیکتم علیرضا جان:x
پ.خ بهت دادم خبرت میکنم

4. هارد لپتاپی 60 گیگ مخصوص ps3 مارک سیگیت به قیمت 40,000 تومن فروخته شد
5. خشاب قرار گیری هارد لپتاپی ساتا و IDE برای تبدیلشون به هاد پرتابل و اتصال از طریق usb قیمت 25,000 تومن فروخته شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or