کلا مثل اینکه این IOS هاتون مشکل داره. باید درستشون کنید. کپی نرم افزاری خریدین؟؟
IOS60 رو نصب کرده بودین؟؟
IOS جدید نباید بریزن باید IOS هاتون رو سر و سامون بدین مثلا تعمیر و ...
همون CIOS38 rev 14 احتمالا کارت رو راه میندازه. ولی مواظب خودت (بریک) باش.
سلام...آره با hbc اجراش کن بعد از طریق boot2 نصبش کن.وقتی دستگاه رو روشن میکنی اول bootmii میاد که با دکمه های پاور و ریست و eject تو گزینه چهارم برو بعد تو گزینه اولی بکاپ بگیر(البته باید رمت بهش بخوره تا اجرا شه)دستگاه من .3.2u (از این کره ایها که uc شده)هست برای back up از همون bootmii استفاده کنم.؟در ضمن برنامه bootmii رو dl کردم ولی تو فلدرش فقط boot.elf هست همین برنامه رو نصب کنم.؟
رم بهش می خوره اینکه می گی از طریق boot 2 نصبش کن یعنی چی<> میشه بیشتر توضیح بدی>؟ممنونسلام...آره با hbc اجراش کن بعد از طریق boot2 نصبش کن.وقتی دستگاه رو روشن میکنی اول bootmii میاد که با دکمه های پاور و ریست و eject تو گزینه چهارم برو بعد تو گزینه اولی بکاپ بگیر(البته باید رمت بهش بخوره تا اجرا شه)
یعنی 2 روش برای نصب هسیت(2 گزینه)رم بهش می خوره اینکه می گی از طریق boot 2 نصبش کن یعنی چی<> میشه بیشتر توضیح بدی>؟ممنون
یکم بیشتر توضیح بده دوست عزیزمن وقتی میرم توش load رو میزنم یه صفحه سیاه میاد ومیگه 5 دقیقه صبر کن بعدش ریبوت میشه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته