بي ارزش ترين و با ارزش ترين بازيهاي 360

خب این فقط نظرشخصی بنده هست:) به نظر من بازیش اصلا هیجان نداره و خیلی یخ هست!!

من که کشته انفجارهاشم حجم دود و آتش رو کاملا احساس میکنی ،بلور شده صحنه هم موقع انفجارها اونا رو زیبا تر هم میکنه. من مبارزه با غولهاشو خیلی دوست دارم مخصوصا اون پرنده . یا وقتی که دوتا مسلسل واسه روبات میگیری، هیچی جلوتو نمیتونه بگیره

من از تنها بازی که توی این سبک خوشم اومد همون Condemmand بود ! اونم بخاطر داستان خیلی جالب بازی.... (بعدشم بازی رو طوری ساخته بودن که همش یک روند نبود و اون بازیکن زود خسته نمیشد....)

اره خداییش انفجارهاش خیلی خوبه مبارزه با غولهاشم خیلی عالیه ولی حتی تو مبارزه با غول هاشم زیاد هیجان نیست!
منم اصلا" با این Lost Planet حال نکردم.یک جوری هست ! حس و حال یک بازی کپکامی رو بهم نمی دهد ولی عوضش خیلی خیلی از Dead Rising خوشم اومد.یک امضای درشت سازندگان بازی توی کپکام روی پیشونیّ ش است !:)

بایوشاک رو یکم بازی کردم اصلا هم یخ نبود البته یکم بود ها ولی بد هم نبود
بخاطر این اظهارنظر ، به مقامات بالای کلن لاپورتت رو میدم ، امین !
به قول شاعر : اگه به کلن نگفتم ، باقالی واست نپختم ... :biggrin1:
میخوای کار و کاسبی کلن رو توی لنین گراد از رونق بیندازی ؟
--------
BioShock واقعا" بازی بزرگی است.بعضی جاهای اصلا" فراموش می کردم باید بترسم.دائما" چشمم به نقشه بود که چیکار بکنم،البته سعی می کردم همه اتاقها را بگردم و آیتمها رو جمع کنم.حیف که بیشتر از یک روز دستم نبود.:(

http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=23829بدترین بازی که من خریدم CRACKDOWN بود اخر بیهدف بودن تو بازی من که اصلا علاقه ای به این بازی ندارم
قبل از اینکه بگیرم خیلی تعریف ازش شنیدم ولی به نظر من ارزش نداشت
بهترین بازی هم که تا حالا برا 360 خریدم BATTLEFILED : BC بود خیلی به من حال داد و عالی بود از گرافیک با حالش تا گیم پلی خوب و نفس گیرش با اینکه درگیریهاش طولانی نبود ولی بازم عالی بود از همه نظر افکت های گرد وغبار - انفجار های عالی - تخریب پذیری عالی
البته با تشکر از بازی FIFA 09 :cheesygri

saints row 2

گول sandbox بودنش رو نخورید گرافیک بازی اونقدر افتضاح هست که از خریدنش منصرف بشید حرکات بسیار مصنوعی کار شده ماشین ها خیلی کم و خیلی خیلی غیر طبیعی هستند(صرف نظر از دست فرمونشون)
ولی اینا همه یه طرف درگیری های افتضاحش یه طرف اگه شما همزمان دست خالی با ده تا پلیس مسلح هم بجنگید به احتمال نود و پنج درصد شما پیروز میدان هستید
حرکات مردم خیلی مصنوعی هست مثلا کسی که روزنامه دستشه انگار داره گاری هل میده (دستاشو دراز میکنه و روزنامه رو از خودش دور میکنه)
تصادف ها خیلی بد کار شده اند اگه شما وسط خیابون برید و بخواید به ماشینی برخورد کنید (البته اگه ماشینی توی خیابون پیدا کردید) اون ماشین با هر سرعتی هم که بیاد از ده متری ترمز میکنه و اصلا به شما نمیرسه ولی اگه شما پیاده باشید و ماشین پلیس دنبالتون باشه به شما میخوره و شما به طرز فجیعی(و البته غیر طبیعی) پرتاب میشید تا به یه دیوار بخورید و در طول این مدت هم انگار اصلا ستون فقرات ندارین و بدنتون به هر طرفی تا میشه!!!
واگه بخواید ماشینی که راننده داره بدزدید و از در شاگرد وارد ماشین بشید راننده بدون هیچ مشکلی (کاملا منطقی!!!)از ماشین پیاده میشه و شما میتونید بشینید پشت فرمون
باور کنید اینا همه واقعیت داره و به نظر من اگه تا حالا نگرفتید اطمینان داشته باشید چیزی رو از دست ندادین( اینو توی یه تاپیک دیگه هم گفته بودم ولی قفل شد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or