MEHDIMDI
کاربر سایت
بدترین بازی 360 هست به نظر من!:biggrin1:
نظر شما محترم ولی این بازی بدلیل استقبال فراوان برای pc اومدو الان هم ps3 دارها روز شماری میکنن واسه کنسولشون پورت بشه ، حالا چرا میگی بده نمیدونم

بدترین بازی 360 هست به نظر من!:biggrin1:

خب این فقط نظرشخصی بنده هستبه نظر من بازیش اصلا هیجان نداره و خیلی یخ هست!!

اره خداییش انفجارهاش خیلی خوبه مبارزه با غولهاشم خیلی عالیه ولی حتی تو مبارزه با غول هاشم زیاد هیجان نیست!![]()
بایوشاک رو یکم بازی کردم اصلا هم یخ نبود البته یکم بود ها ولی بد هم نبودبا این سلیقه اگه بایو شاک رو باز کنی تو 1 ثانیه بجای کنسولت خودت فریز میشی :biggrin1:
منم اصلا" با این Lost Planet حال نکردم.یک جوری هست ! حس و حال یک بازی کپکامی رو بهم نمی دهد ولی عوضش خیلی خیلی از Dead Rising خوشم اومد.یک امضای درشت سازندگان بازی توی کپکام روی پیشونیّ ش است !اره خداییش انفجارهاش خیلی خوبه مبارزه با غولهاشم خیلی عالیه ولی حتی تو مبارزه با غول هاشم زیاد هیجان نیست!
بخاطر این اظهارنظر ، به مقامات بالای کلن لاپورتت رو میدم ، امین !بایوشاک رو یکم بازی کردم اصلا هم یخ نبود البته یکم بود ها ولی بد هم نبود

به نظر من ارزش 500 تومن هم نداره چه برسه به 5000 تومنواقعا ضايع است ؟ من بازي نكردم فقط عكساشو ديدم چيز متوسطي بود
چرا شما ها ميگيد اشغاله؟

گرافيكش ضايع است يا گيم پلي بازي؟به نظر من ارزش 500 تومن هم نداره چه برسه به 5000 تومن
Hour of Victory = اشغال![]()
هردو برادرگرافيكش ضايع است يا گيم پلي بازي؟