ظاهرا" شما از سبک Fighting اصلا" خوشتون نمیاید که اینجوری دارید نه فقط در مورد Dead or Alive 4 بلکه در مورد Fighting های پرطرفداری مانند Def Jam Icon , Virtua Fighter 5 یکسره به دم خانه قاضی می روید ! Tekken 6 هم در راه است و فکر کنم اصلا" هم از این بازی لذت نبرید.بی ارزشترین (از نظر من) :
doa 4 ر این بازی از تکنیکهای روز گرافیکی استفاده نشده و در حد نام 360 نیست .کلا بازی های سبک fighter در حد و اندازه های کنسولهای نسل جدید نیست .

هر کی ازاد هست تا نظراتش رو راجبه بازیا بگه شاید فاکتور های که شما بهش توجه میکنی برای نوید جان مورد نظر نباشه و گرافیک براش اهمیت داشته باشه پس ملایم تر جواب بده
شما حتماً بازيهاي the darkness و bio shock رو نداريد كه ميگيد cod 3 و Graw2 و lost planet
حتماًاين دوتا بازيو تهيه كنيد.

اتفاقا داغه داغ خریدمشون ، اونهام بازیهای خوبی بودند مخصوصا بایو شاک ولی من شخصا چیزه جدید و خیلی مهیجی توشون ندیدم ،بایوشاک حس doom 3 رو بهم میداد که 3 سال پیش بازی کردم و دارکنس هم راستش حوصلمو سر میبرد(با عرض معذرت از طرفدارای این بازیها). بازیهایی رو که عنوان کردم بشخصه برای من جالبتر از اینها بودند بطوریکه حاضرم دوباره بازیشون کنم![]()
اتفاقا داغه داغ خریدمشون ، اونهام بازیهای خوبی بودند مخصوصا بایو شاک ولی من شخصا چیزه جدید و خیلی مهیجی توشون ندیدم ،بایوشاک حس doom 3 رو بهم میداد که 3 سال پیش بازی کردم و دارکنس هم راستش حوصلمو سر میبرد(با عرض معذرت از طرفدارای این بازیها). بازیهایی رو که عنوان کردم بشخصه برای من جالبتر از اینها بودند بطوریکه حاضرم دوباره بازیشون کنم![]()
حالا مثلا cod 3 خیلی نوآوری داشت؟

ظاهرا" شما از سبک Fighting اصلا" خوشتون نمیاید که اینجوری دارید نه فقط در مورد Dead or Alive 4 بلکه در مورد Fighting های پرطرفداری مانند Def Jam Icon , Virtua Fighter 5 یکسره به دم خانه قاضی می روید ! Tekken 6 هم در راه است و فکر کنم اصلا" هم از این بازی لذت نبرید.
اگر با سبک خاصی مشکل دارید در مورد اون سبک مطلب ننویسید یا اون رو بی ارزشترین سبک محسوب نکنی.همین حالایش هم اگر Tekken Fan ها پست شما را ببینند خیلی ناراحت می شوند و بهتون خواهند توپید ! پس اندکی در محتوای پستهای خود در این زمینه قبل از فرستادنشون تامل کنید.
.
آقا خداییش بازی توپی من که عاشق سری های تونی هاکم ...:biggrin1:به نظر من اينا :
Tony Hawk : P8
من بيشتر سعي مس كنم با بازي هايي كه مي خرم حال كنم ... چون بعدش عضاب وجدان مي گيرم چرا 8 تومن پول رو ريختم تو چاله :laughing:
دوست عزیز بازیهایی مثل cod 3 انقدر گیم پلی زیبا و پرهیجانی داره که حتی فرصتی برای دیدن گرافیک زیبای اطراف به انسان نمیده چه برسه به دنبال نوآوری گشتن توی بازی . در ضمن گرافیک این شماره گرافیک بسیار زیباتری نسبت به شماره های قبل داشت که خودش یه نوآوریه![]()
ما دیگه سنمون از Teenagerی گذشته عزیز !این سبک بازی رو بیشتر افراد تینیجر و کسانی که بقول شما tekken fanهستند میپسندند. البته سوء تفاهم نشه شما وبعضی بزرگواران رو که عاشق این سبک هستند رو نمیگم.
ما دیگه سنمون از Teenagerی گذشته عزیز !در مورد سن و سال ، همسن همون همشهری تون هستیم که اسمش محمد امین است.اگر دیدیدش بهش بگویید حامد کیه...کی گفتم عاشق سبک Fighting هستم ؟ من خودم از این سبک بدم میاد.همون Tekken 5 هم که داشتم فقط یه دور اونم با یه شخصیت تمومش کردم و دیگه اصلا" حوصله بازی کردنش رو نداشتم.:biggrin1:
CoD 3 بازی نسبتا" خوبی بود.خودم یک دور تمومش کردم خیلی لذت بردم.البته بعضی جاها کارم فوق العاده سخت می شد ولی ارزشش رو داشت.
مهدی جان ، شما روی درجه Vetarn تمومش کردی یا Normal ؟ من که روی Normal تموم کردم.

بدترین بازی 360 هست به نظر من!:biggrin1:bazi ba grafic faghat lost planet