بي ارزش ترين و با ارزش ترين بازيهاي 360

بی ارزشترین (از نظر من) :
doa 4 ر این بازی از تکنیکهای روز گرافیکی استفاده نشده و در حد نام 360 نیست .کلا بازی های سبک fighter در حد و اندازه های کنسولهای نسل جدید نیست .
ظاهرا" شما از سبک Fighting اصلا" خوشتون نمیاید که اینجوری دارید نه فقط در مورد Dead or Alive 4 بلکه در مورد Fighting های پرطرفداری مانند Def Jam Icon , Virtua Fighter 5 یکسره به دم خانه قاضی می روید ! Tekken 6 هم در راه است و فکر کنم اصلا" هم از این بازی لذت نبرید.
اگر با سبک خاصی مشکل دارید در مورد اون سبک مطلب ننویسید یا اون رو بی ارزشترین سبک محسوب نکنی.همین حالایش هم اگر Tekken Fan ها پست شما را ببینند خیلی ناراحت می شوند و بهتون خواهند توپید ! پس اندکی در محتوای پستهای خود در این زمینه قبل از فرستادنشون تامل کنید.;)

هر کی ازاد هست تا نظراتش رو راجبه بازیا بگه شاید فاکتور های که شما بهش توجه میکنی برای نوید جان مورد نظر نباشه و گرافیک براش اهمیت داشته باشه پس ملایم تر جواب بده

من حامد هستم.

-------
اگر دقت کنید منظورم اون چیزی نیست که برداشت می کنید.
حرف من اینست که شما بیایید در مورد بازیهایی که روی X360 انجام داده اید نظر بدهید.نوید جان اومدند به بهانه اینکه نسخه PS2 بازی Smackdown Vs Raw 2007 کاملا" از لحاظ تکنیکی و فنی ضعیف بوده است ، نسخه X360 این بازی رو از هرگونه لطفی بی بهره نکرده اند و تا می توانستند به این بازی توپیدند ! خود شما انصاف بده که این کار درست است ، اون وقت من اگر یک پستی زدم در مورد تحلیل یک بازی X360 .تموم حرف من اینه که به بهانه نفرت از سبک خاصی یا تجربه بدی که از یک بازی Multi Platform داشتید در مورد نسخه X360 اون بازی قضاوت یکطرفه نکنید.

بعنوان مثال می گویم :
من خیلی عشق کمیک استریپ هستم.طبیعتا" با این پیش زمینه ، روی بازیهایی که از روی کمیک بوک ساخته می شوند یا تاثیرات کمیک استریپی در چهره شخصیتهای آن نمایان هستند نظر مثبت دارم.اما یک بازی مانند Crackdown ارزش این رو دارد خودم رو بکشم و ازش طرفداری کنم ؟ نه که ندارد.ایده این بازی تا حد بسیار زیادی به هدر رفته است.برنامه نویسی و موتور پایه Crackdown مشکلات اساسی دارند.خود بازی هم تا حدی جذابیت دارد ولی بعد از مدتی اعصابتون خرد خواهد شد.پس نمیام بعنوان یک کمیک استریپ فن از بازی طرفداری کنم بلکه واقعیات رو می بینم و میگم که بازی بسیار ضعیفی است.

-------------------

الان Virtua Tennis 3 رو شروع کردم.بازی بسیار عالی ای هست.فقط باگی که اذیتم می کند اینه که بعضی اوقات که بازی لود می شود شخصیت های داخل زمین اصلا" نمایش داده نمی شوند و فقط راکت هایی در هوا را می بینم !:) خیلی راحت هم G می دهد.

شما حتماً بازيهاي the darkness و bio shock رو نداريد كه ميگيد cod 3 و Graw2 و lost planet
حتماً‌اين دوتا بازيو تهيه كنيد.

اتفاقا داغه داغ خریدمشون ، اونهام بازیهای خوبی بودند مخصوصا بایو شاک ولی من شخصا چیزه جدید و خیلی مهیجی توشون ندیدم ،بایوشاک حس doom 3 رو بهم میداد که 3 سال پیش بازی کردم و دارکنس هم راستش حوصلمو سر میبرد(با عرض معذرت از طرفدارای این بازیها). بازیهایی رو که عنوان کردم بشخصه برای من جالبتر از اینها بودند بطوریکه حاضرم دوباره بازیشون کنم ;)

اتفاقا داغه داغ خریدمشون ، اونهام بازیهای خوبی بودند مخصوصا بایو شاک ولی من شخصا چیزه جدید و خیلی مهیجی توشون ندیدم ،بایوشاک حس doom 3 رو بهم میداد که 3 سال پیش بازی کردم و دارکنس هم راستش حوصلمو سر میبرد(با عرض معذرت از طرفدارای این بازیها). بازیهایی رو که عنوان کردم بشخصه برای من جالبتر از اینها بودند بطوریکه حاضرم دوباره بازیشون کنم ;)

حالا مثلا cod 3 خیلی نوآوری داشت؟

من هم با شما موافقم .... البته خیلی از مردم از بازی هایی مثل BioShock خوششون میاد و خیلی باهاش حال میکنن ولی من اصلا این جوری نیستم ! بچه ها گفتن برو بازی رو بخر خیلی جالب (البته راست هم میگفتم) ولی کلا این جور سبک برای من خیلی خسته کننده هست و من ماهی ی بار BioShock یا Darknees رو بازی میکنم ! اونم بیشتر از 1 ساعت بازی نمیکنم چون برام جالب نیست و زود خستم میکنه !

حالا مثلا cod 3 خیلی نوآوری داشت؟

دوست عزیز بازیهایی مثل cod 3 انقدر گیم پلی زیبا و پرهیجانی داره که حتی فرصتی برای دیدن گرافیک زیبای اطراف به انسان نمیده چه برسه به دنبال نوآوری گشتن توی بازی . در ضمن گرافیک این شماره گرافیک بسیار زیباتری نسبت به شماره های قبل داشت که خودش یه نوآوریه;)

ظاهرا" شما از سبک Fighting اصلا" خوشتون نمیاید که اینجوری دارید نه فقط در مورد Dead or Alive 4 بلکه در مورد Fighting های پرطرفداری مانند Def Jam Icon , Virtua Fighter 5 یکسره به دم خانه قاضی می روید ! Tekken 6 هم در راه است و فکر کنم اصلا" هم از این بازی لذت نبرید.
اگر با سبک خاصی مشکل دارید در مورد اون سبک مطلب ننویسید یا اون رو بی ارزشترین سبک محسوب نکنی.همین حالایش هم اگر Tekken Fan ها پست شما را ببینند خیلی ناراحت می شوند و بهتون خواهند توپید ! پس اندکی در محتوای پستهای خود در این زمینه قبل از فرستادنشون تامل کنید.;)

.

البته doa 4 در مقایسه با بازیهای همرده خود در این سبک خیلی ضعیفه (کنسولها نسل جدید) ولی درسته حق با شماست اشکال کار از منه که یه خورده پیر شدم این سبک بازی رو بیشتر افراد تینیجر و کسانی که بقول شما tekken fanهستند میپسندند. البته سوء تفاهم نشه شما وبعضی بزرگواران رو که عاشق این سبک هستند رو نمیگم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بازیهایی مثل cod 3 انقدر گیم پلی زیبا و پرهیجانی داره که حتی فرصتی برای دیدن گرافیک زیبای اطراف به انسان نمیده چه برسه به دنبال نوآوری گشتن توی بازی . در ضمن گرافیک این شماره گرافیک بسیار زیباتری نسبت به شماره های قبل داشت که خودش یه نوآوریه;)

حالا چرا COD 3؟ قسمت یک و دوی این بازی بنظرم بهتر بود.

مخصوصا شماره ی 2 ش که یکی از بهترین بازیهای سال هم شد!
ولی در کل به نظر cod3 چیز خاصی نداشت نسبت به شماره های قبل نواوری که سازنده هاش کردن هم مدرن کردن بازی در شماره ی 4 ش بود

این سبک بازی رو بیشتر افراد تینیجر و کسانی که بقول شما tekken fanهستند میپسندند. البته سوء تفاهم نشه شما وبعضی بزرگواران رو که عاشق این سبک هستند رو نمیگم.
ما دیگه سنمون از Teenagerی گذشته عزیز !:) در مورد سن و سال ، همسن همون همشهری تون هستیم که اسمش محمد امین است.اگر دیدیدش بهش بگویید حامد کیه...کی گفتم عاشق سبک Fighting هستم ؟ من خودم از این سبک بدم میاد.همون Tekken 5 هم که داشتم فقط یه دور اونم با یه شخصیت تمومش کردم و دیگه اصلا" حوصله بازی کردنش رو نداشتم.:biggrin1:

CoD 3 بازی نسبتا" خوبی بود.خودم یک دور تمومش کردم خیلی لذت بردم.البته بعضی جاها کارم فوق العاده سخت می شد ولی ارزشش رو داشت.
مهدی جان ، شما روی درجه Vetarn تمومش کردی یا Normal ؟ من که روی Normal تموم کردم.

ما دیگه سنمون از Teenagerی گذشته عزیز !:) در مورد سن و سال ، همسن همون همشهری تون هستیم که اسمش محمد امین است.اگر دیدیدش بهش بگویید حامد کیه...کی گفتم عاشق سبک Fighting هستم ؟ من خودم از این سبک بدم میاد.همون Tekken 5 هم که داشتم فقط یه دور اونم با یه شخصیت تمومش کردم و دیگه اصلا" حوصله بازی کردنش رو نداشتم.:biggrin1:

CoD 3 بازی نسبتا" خوبی بود.خودم یک دور تمومش کردم خیلی لذت بردم.البته بعضی جاها کارم فوق العاده سخت می شد ولی ارزشش رو داشت.
مهدی جان ، شما روی درجه Vetarn تمومش کردی یا Normal ؟ من که روی Normal تموم کردم.

منم قصد جسارت نداشتم گفتم که در کل این سبک مورد علاقه teenage هاست ولی بعضی ها عاشق این سبکند که عاشقی سن وسال هم نمیشناسه ;)
ما که پیر شدیم شما ماشا ا... جوونید .
cod 3 رو نرمال تموم کردم ، خیلی حال داد .
امین روهم نمیبینم ، تازه از روی یکی دو تا پست فهمیدم همشهریه ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or