هی من میگم اسم این بازی رو نیارید تاپیک میخوابه هی شماها هم میگید
میشه بپرسم شما از چیه table tennis بدتون آمده؟؟؟

واقعا بازی بی معنی و آشغال. با احترام نسبت به نظر دیگران این بازی یکه از مزخرفترین بازیهاست. به طور کلی سر پیچها که مستقیم میره تو دیوار چه با سرعت کم و چه زیاد. کیفیت ماشینها افتضاح. وقتی خریدم فکر کردم با یه بازی زیباتر از need for speed مواجهم ولی موقع اولین پیچ حالم بهم خورد.

با سلام. من تازه کنسول خریدم و به طور کلی 3 تا بازی خریدم:
1- rinbow six vegas : بازی زیبا که من خیلی باهاش حال کردم.:cheesygri
2- call of duty3 : بازی فوق العاده مهیج که فکر کنم بازی به این قشنگی وجود نداشته باشد.
3- forza motorsport 2 :واقعا بازی بی معنی و آشغال. با احترام نسبت به نظر دیگران این بازی یکه از مزخرفترین بازیهاست. به طور کلی سر پیچها که مستقیم میره تو دیوار چه با سرعت کم و چه زیاد. کیفیت ماشینها افتضاح. وقتی خریدم فکر کردم با یه بازی زیباتر از need for speed مواجهم ولی موقع اولین پیچ حالم بهم خورد.
![]()

3- forza motorsport 2 :واقعا بازی بی معنی و آشغال. با احترام نسبت به نظر دیگران این بازی یکه از مزخرفترین بازیهاست. به طور کلی سر پیچها که مستقیم میره تو دیوار چه با سرعت کم و چه زیاد. کیفیت ماشینها افتضاح. وقتی خریدم فکر کردم با یه بازی زیباتر از need for speed مواجهم ولی موقع اولین پیچ حالم بهم خورد.
![]()

خوب این بازی شبیه سازی رانندگی درست و حسابی هستش و مثل کربن و هرچیز دیگه نمیتونی دستی بکشی....توی این بازی ترمز و کم بودن سرعت و در آخر هر پیچ دقت برای سرعت و تعادل اصلی ترین چیز هایی است که باید داشته باشید
من بهت پیشنهاد میکنم سر هرپیچ سرعتت بیشتر از 50 و اینکه اگه تو اون فلش هایی رو که روی زمین کشیده رو ببینی میفهمی باید سر کدوم پیچ چه سرعتی داشته باشی
قرمز:سرعت خیلی زیاد(از پیست خارج میشی و به جایی برخورد میکنی)
زرد:سرعت زیاد(ممکن است از پیست خارج بشی)
سفید:سرعت خوبه و در پیست میمونی
سعی بکن که همراه با فلش ها حرکت کنی اینطوری برای تو خیلی راحت هستش بازی![]()
واقعا این بازی بدرد نمیخوره؟
من یه دموی گیم پلی از پشت شیشه ی یه مغازه ازش دیدم گرافیکش بد نبود و گیم پلی جالبی داشت!
Spider Man رو قبول دارم ولي راجع به بازي هاي ديگه بايد بگم :واقعا مزخرف بودن pirates of the caribbean &spiderman&saint row
هركي نظري داره ولي به نظر من انقلابي در صنعت بازي هاي Simulator بود ...forza motorsport 2 :واقعا بازی بی معنی و آشغال. با احترام نسبت به نظر دیگران این بازی یکه از مزخرفترین بازیهاست. به طور کلی سر پیچها که مستقیم میره تو دیوار چه با سرعت کم و چه زیاد. کیفیت ماشینها افتضاح. وقتی خریدم فکر کردم با یه بازی زیباتر از need for speed مواجهم ولی موقع اولین پیچ حالم بهم خورد.
![]()
امين جان اصلا نگران نباش ... اگر از نظر شما خدا نباشه ... حتما اسمش رو تو بدترين بازي هاي 360 نمي نويسي ... من كه از خريدش راضيمواقعا این بازی بدرد نمیخوره؟
من یه دموی گیم پلی از پشت شیشه ی یه مغازه ازش دیدم گرافیکش بد نبود و گیم پلی جالبی داشت!
همون بهتر كه شما تو گيم اسپات نيستي ... با وجود ششما در گيم اسپات ... امتياز دادن از رو هوا اتفاق مي افتاد ... همين جوريش هم صليغه اي امتياز مي دنمن توی گیم اسپات بودم بهش 2 هم نمیدادم:biggrin1: