بيوگرافي Resident Evil

سلام فرزاد جان

فکر نکنم به این زودیا این بازی اگه بیادش باید دو سال بعد از انتشار کنسول به بعد باید منتظر این بازی شدش

بازم از همه دوستان خیلی ممنون

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام فرزاد جان

فکر نکنم به این زودیا این بازی اگه بیادش باید دو سال بعد از انتشار کنسول به بعد باید منتظر این بازی شدش

بازم از همه دوستان خیلی ممنون
خوب یه نکته تو این 2 سال بعد اومد هست که مسادف میشه با زمانی که حس3 تو ایرا جا میوفته . البته فکر کنم!

hi

avval inke salam mikonam be hameye baro bachehaye in site man taze alan ozve in site shodam bad ham bebakhshid ke nemitoonam farsi type konam vali mayel hastam ke dar rabete ba hameye character haye bazi resident evil az 1 gerefte ta 4 benevisam albate emrooz na enshallah az farda ya passfarada harroz rajeh be ye shakhshiat minevisam agar doostan mayel bashan in eftekharo nasibe man konan mamnoon mishma..albate etelate digehy ham rejeh be serie bazihaye silent hill va metal gear ham daram vali chon inja bahs rejeh be resident evil hast agar kasi mikhad mitoone peigham bede be man ta man rajeh be onha ham tozih bedam.tnx felan bye :D

دوستان تا حالا به این فکر کردین که بازی رزیدنت اویل میتونه تو شرایت ما اتفاق بیوفته با نه ؟ من یه تحقیق رو چند تا مسئله انجام دادم که نتایج جالبی به دست آوردم ولی به کمک شما هم احتیاج دارم . به زودی یه سری سوالات رو توی این تایپیک میذارم و اگه دوستانی که در مورد موضوعاتشون اطلاع دارن یه مقدار در بارشون توضیح بدن فکر کنم دفعه بعدی که پشت کنول نشستیم برای بازی رزیدنت اویل بیشتر لذت ببریم!!
البته رشته تحصیلی دانشگاهی من مبارزه با بیماریهاست(ولی نه با راکت هسته ای!!!)
ویروس هاری رو در نظر نگرفتید که با گاز گرفتن یک سگ هار منتقل میشه و بیمار در یک مرحله به شدت مهاجم و وحشی میشه و دیگران رو گاز میگیره(البته بعد ازچند مدت میمیره)
یک ویروس تغییر یافته هاری میتونه شروعی باشه برای تولید زامبی در تعداد انبوه !!!!
ولی رشد سریع اعضای بدن (مثل بیشتر هیولاهای اویل ) هنوز مشاهده نشده چون احتیاج به مقادیر زیادی غذا (به خصوص فسفو لیپید و پروتئین داره) و جریان هضم و جذب غذا باید خیلی سریعتر بشه ....و بعد از این هم باید تولید پروتئین در سلولهای بدن هم سرعت خیلی زیادی بگیره که این مساوی است با نیاز به تعداد زیادی ریبوزوم (دانه کد نویس پروتئین) و مقادیر خیلی زیاد از انرژی که توسط قندها و چربی ها (ونه خون!!!) باید تامین بشه ....با این حساب باید زامبی ها رو توی قنادی ها بیشتر ببینیم...
مراحل ساخت پرو تئین به طور ساده :
1. بازشدن dna (ملکول منتقل کننده اطلاعات وراثتی) مثل زیپ!!!
2. گرفتن یک کپی از رشته تکی dna (در اینجا نسخه کپی mRNAنام میگیرد که تک رشته است)
3.mRNA درون ملکولی به نام ریبوزوم قرار میگرد و اسیدهای امینه (اجزای تشکیل دهنده پروتئین)را طبق رمز روی mRNA به هم متصل میکند و یک پروتئین اولیه تشکیل میشود

تمامی این مراحل انرژی بر هستش (البته حساب نکردم چه قدر!!!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or