Capitan Tom
کاربر سایت
كدومش؟
DMC1
DMC2
DMC3
خوب معلومه 3 در ضمن اون زن که خفاش ها دورشو گرفتن راه کشتن درستش چیه
كدومش؟
DMC1
DMC2
DMC3
ورجیل دانته رو شکست میده و گردنبند دانته رو بر میداره و فرار میکنه اما دانته نمیمیره و همینجور که داشته از برج پایی میومده و ورجیل رو دنبال میکرده یه هیولای غول پیکر میخورتش:biggrin1:بعد از دفعه اول که دانته با ویرجیل روبرو میشه چی میشه چون سیدی من کامل نیست
اونا دقیقا خفاش نیستن و یک نوع پرنده هستند که به دنبال اون زنه از دنیای تاریکی به دنبالش اومدن و قدرت خاص محافظت از یک چیز خاصو دارن و توسط همون گیتاری که بعدا دانته بدست میاره میتونه اونا رو کنترل کنه اما راه صحیح کشتن اون زن اینه که از تمامی ضربه های اون فرار کنی و وقتی که از طرفی غیب شد و طف دیگه رفت بسرعت دنبالش بری در اون لحظه خفاش ها پراکنده میشن و میتونی بهشون ضربه بزنی پیشنهاد میشه از شمشیر های دوقلو استفاده کنید.در ضمن اون زن که خفاش ها دورشو گرفتن راه کشتن درستش چیه
در ضمن اون زن که خفاش ها دورشو گرفتن راه کشتن درستش چیه
بچه ها پیش نمایش بازی Devil May Cry 4 در سایت قرار گرفت.
من تو خود سايت خوندم كه نرو يك آدمه عاديه و فقط در ملاقلات با بعضي شياطين دستش شيطاني شده و چون هم آدم معموليه حركت devil tiger رو نداره
این جور که من فهمیدم دشمن اصلی تو این بازی دانته و بازی سر نرو و دانته میگزره
سونی جان اگه داستان بعد از شماره 1و2 پس هزار سال بعد از بسته شدن دروازه برای بار سوم نرو میاید؟؟؟؟:biggrin1:
دوست عزيز پيش نمايشت خيلي درست نبود.
1.كي گفته دانته قتل عام فجيح انجام داده؟
2.كي گفته نرو يك انسان هستش؟
3.كي گفته تو نسخه هاي قبلي فقط توي شكم موجود يا در كليسا مبارزه ميكنيم؟
4.آهنگهاي بازي اصلا تند تر نشده،بلكه حتي كمي آروم تر شده.
5.كي گفته داستان بازي بعد از Devil May Cry1 و Devil May Cry2 اتفاق ميوفته؟تا اونجا كه من شنيدم بين اين دوتاست.