بوت نشدن و صفحه ی سیاه بعد از لوگوی مادربورد

Martial

کاربر سایت
Mar 15, 2009
34
نام
Mohammadreza
سلام

اولا که باید گفت سال نو مبارک!
سال خوبی رو واسه همه ی بازی سنتری های گل آرزو میکنم

دوما، یه تشریح کامل میکنم مشکلی که برای سیستمم پیش اومده رو، امیدوارم با کمکتون بشه راه حلی واسه برطرف کردنش پیدا کنم.

‌حدود ۱ سال پیش، هوس یکم بازی کردن پای سیستم زد به سرم، World of Warcraft نصب کردم و لاگین کردم، رفتم داخل و یه یروب که چرخیدم دیدم سیستم ریستارت شد، گفتم خوب شاید هنگ کرده و حالا یبار ریستارت شدن مشکلی نداره.

مجددا روشنش کردم و رفتم داخل بازی
دقیقا دوباره بعد از همون یروب بازی کردن ریستارت شد.
یادمه یکم فن کارت گرافیکم تو مخم رفته بود و شک داشتم به درست کار کردنش، به همین دلیل گفتم احتمالا فنش کار نکرده و داغ کرده و ریست کرده سیستم رو،
با دکمه ی پاور پشت کِیس سیستم رو سریع خاموش کردم.
بعدش که زدم روشن بشه دیگه کلا روشن نشد.

۱- گفتم شاید مشکل از پاوره،
از تو اینترنت طریقه ی تست کردن پاور رو پیدا کردم و تستش کردم، دیدم بله ، ظاهرا پاوره کامپیوتر مرخص شده.
یه جدیدش رو خریدم، سیستم روشن شد ولی بعد از لوگوی Asus فقط صفحه ی سیاه نشون میداد و خبری نبود، فکنم اون صفحه ای که مشخصات سخت افزار ها و چیزایی که متصل شده به کامپیوتر رو نشون میده رو گاهی نشون میداد (چندین ماه گذشته واسه همین دقیق یادم نیست).
‌‌
۲- گفتم شاید از کارت گرافیکه،
تستش کردم رو یه سیستم دیگه، سالم بود و بالا اومد.
‌‌
۳- گفتم شاید مشکل از رَمِ‌،
ولی یادمه که پیش اومده بود که رم رو حتی از مادربورد جدا میکردم، ارور میداد ولی صفحه ی سیاه نه، خوب پس مشکل از رَم نیست.
ولی به هر حال رم ها رو جدا جدا و رو اسلات های مختلف تست کردم ولی تغییری در بوت شدن سیستم اعمال نشد.

۴- گفتم شاید مشکل از هارده،
خوب اگه مشکل از هارد بود وقتی جداش کردم و سیستم رو روشن کردم میگفت سیستم عاملی یافت نشد واسه بوت کردن!
ولی باز به هر حال دو تا هارد اینترنال و یه هارد اکسترنال دیگه رو جدا جدا و تک تک وصل کردم بهش که شاید بگه سیستم عامل نصب کن ،
‌دی وی دی رام هم وصل کرده بودم که اگه چیزی اومد واسه نصب ویندوز دیسک ویندوز رو بزارم و نصب کنم،
ولی عکس العملی که به این مطلب مرتبط بشه نشون نداد و صفحه فقط سیاه بود بعد از لوگو.
‌‌
۵- باطری سیموس جدید خریدم وصل کردم، نشد، یروب گذاشتمش کنار ، دوباره وصلش کردم (طرف مثبتش رو به بیرون) ، بازم نشد.

۶- تو اینترنت که سرچ زدم یادمه یکی اشاره کرده بود که اون قطعه ی CLRTC CHASIS رو در بیارید، بزارید رو پین ۲ و ۳ که ریست بشه، بعد ۱۰ ثانیه مجدد بزارید رو پین پیشفرض که همون ۱ و ۲ هستش. کردم این کارو ، بازم نشد. باطری سیموس رو در آوردم و دوباره این کارو با CHASIS کردم ، بازم تغییری ایجاد نشد.
‌‌
۷- گفتم شاید مشکل از مادربورده، که مدل Asus P8H61 هستش، فرستادمش گارانتی سازگار، رفتم که تحویل بگیرم نوشته بود سوکت های سی پی یو مشکل داشته که درستش کردن، تحویل گرفتم و مجددا قطعات رو وصل کردم دیدم باز همونه و سیستم بالا نمیاد بعد از اون لوگو.
دوباره فرستادم گارانتی سازگار ، رفتم که تحویل بگیرم گفتن مشکلی نداره و تصویر گرفتیم باهاش.

۸- گفتم شاید مشکل از سی پی یو باشه، متاسفانه سی پی یو و مادربورد سوکت 1155 پیدا نکردم واسه تست کردنش، ولی الان که گاهی تست میکنم سیستم رو و روشنش میکنم ببینم معجزه ای شده " گاااهی " اون صفحه که بعد از لوگوی مادربورد میاد و اطلاعات سخت افزاری رو نشون میده میاد و اسم سی پی یو رو میزنه.
یه بنده خدایی میگفت وقتی اون صفحه میاد یعنی مشکل از CPU نیست، اسمشم که میزنه ‌‌، پس داره پردازنده رو میشناسه پس مشکل از پردازنده نیست و زندس.
‌‌

‌خوب یکم دیگه اطلاعات تکمیلی تر بدم چون احتمال میدم به درد بخوره.

سیستم یه مدت جدا جدا بود همه ی قطعاتش، وصلشون که کردم و کابل هاردی که روش ویندوز نصب بود رو هم زدم، فقط باره اول اون صفحه ای که بعد از لوگو میاد و اطلاعات سخت افزار میزنه اومد، نوشت که CPU جدید متصل شده، F1 بزنید که برید واسه کارای نصبش از طریق بایوس.
کیبورد وصل نبود نتونستم F1 بزنم، بعد رفت واسه ادامه ی بوت و به مدت ۱ ثانیه لوگوی آبیه ویندوز ۱۰ که نصب بود رو نشون داد و باز خاموش شد، دیگه تو روشن کردن های بعدی لوگوی ویندوز نیومد. باطری سیموس و CHASIS هم در میارم و میزنم باز هم اون اتفاق نمیفته و لوگوی ویندوز نمیاد.
البته فعلا تو آخرین چندین بار روشن کردن سیستم هم بعد از لوگو ،اون صفحه ی اطلاعات سخت افزار نمیاد.

این مشکلاتی که گفتم تا قبل از اون قسمت اطلاعات تکمیلی واسه این یه سال گذشته بود، اون اطلاعات تکمیلیه و اون بخش تست هارد واسه همین امروز.

میدونم زیاد توضیح دادم ولی خوندید که همه چی رو تست کردم، واسه همین نخواستم چیزی رو جا بندازم که بلکم بشه از توش نکته ای درآورد واسه حل مشکل.

پیشاپیش تشکر میکنم از راه حل های پیشنهادیتون ❤✌
 

manhatan

کاربر سایت
Apr 14, 2009
1,206
نام
MEHDI
اطلاعاتی که دادید کاملا ناقصه
اولا مدل پاور؟ دوما تو همچین مواردی بهتره اول مادربرد cpu رم رو اسمبل کنید روی میز تست کنید اگه تصویر اومد که هیچ میمونه گرافیک با نصب گرافیک تصویر نداشتید(که مدل اونم ننوشتید) خرابی گرافیک احتمالش زیاده
یبار هم تمام قطعات روی سیستم دیگه ای تست کنید امکان خرابی مادربرد هم هست...برای تست نیازی نیست هارد وصل کنید
مدل قطعات سیستم هم بنویسید
 

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر