به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

سلام

کلا به نظر من این سری دارن از فیلم DIE Hard 4 الهام میگیرن کاملا دو شخصیت هم فیلم هم شخصیت مکس واقعا شبیه هم هستن به احتمال زیاد باید بازی روند همین داشته باشه یک اکش سخت اما پر تلاتوم و بزن برو:cheesygri

images

ببخشید پست تکراری میزنم ولی از وقتی شخصیت اول مکس پین جدید رو دیدم افسردگی گرفتم.یادش بخیر شماره اولش که اومد وقتی تمومش کردم تا مدتها به همه توصیه میکردم بازیش کنن.

من که از قیافه جدیدش خیلی بیشتر خوشم میاد، چی بود اون ظاهر مسخره با کت و شلوار، الان سنش زیاد شده و سختی زندگی روش تأثیر گذاشته باید قیافش همینطوری باشه وگرنه جالب نمیشه. البته این ظاهر جدید یه کپی کورکورانه از بازی Suffering هست و شخصیت Torque هست، با این حال بازم خوبه.

0.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or