به kinect چه امتیازی می دهید؟

LOL !!!!
اصلا تا حالا کینکت از نزدیک دیدی؟؟؟

ولش کنید بابا بیچاره رو کشتید:d

من که فعلا فقط کینکت ادونچر رو تست کردم، خیلی خوبه خدایی
خدا کنه زودتر کپیخور بشه کینکتیمال رو بازی کنیم
میگن خیلی باحاله

kinect عالی
9.5/10
..................
kinect adventures
8.0/10
co-op بازی خیلی حال میده

dance central
9.5/10
فقط online کم داره

harry potter :d
وسط بازی ریموت کنترول رو گرفتم به دست و . . . .
تازه این بازی نشسته هم کار میکنه :d
جالب و بسیار داغون بود , کم تر از 2 ساعت هم سینگل و هم co-op ش تموم شد
3.0/10

• Like
Reactions: taherism
با توجه به تجربه ی شخصیم و بازی های لانچ نسباتاً ضعیفش ، میتونم نمره ی 8.5 رو بدم ...

اون 1.5 به خاطر فضای زیاد، اشتباهات دستگاه (که البته کمه ) و بازی های متوسط لانچ ـش هست .

كجاش ضعيف بود؟ يه امار از تبليغاتش دراومده بود كه همه وا موندن:d

به نظرم كسايي كه استفاده كردن نمره بدن و نواقص و مزاياش رو بگن چقدر دقيقه؟ بازي هاش چطوره؟ ارزش خريدن داره يا نه؟

• Like
Reactions: taherism
كجاش ضعيف بود؟ يه امار از تبليغاتش دراومده بود كه همه وا موندن:d

به نظرم كسايي كه استفاده كردن نمره بدن و نواقص و مزاياش رو بگن چقدر دقيقه؟ بازي هاش چطوره؟ ارزش خريدن داره يا نه؟

دقتش بستگی به بازی داره
تو محیط داشبرد مشکل نداره
مثال
harry potter
5 / 100
kinect adventures
80 /100
dance central
100 / 100
من همین 3 تا رو بازی کردم و از دیروز تا الان 12 , 13 ساعت بازی کردم خیلی حال میده :d

کینکت رو هم بازی کردیم ، ""بد نبود"" ، از کار کردن در منو‌ها خیلی‌ لذت بردم ، جالب بود و روون ، و دیلی انچنانیی محسوس نبود
Voice Command
هم خوب کار میکرد .
Pause bazy حالت
مسخره بود و حد عقل ۱۰ ثانیه طول می‌کشید شما بازی‌‌ رو pause
کنید
فقط ادونتچر رو بازی‌ کردم ، که زیاد برام جالب نبود
تکنولوژی ایی جالبی هستش به شرطی که ازش استفاده بشه به نحوه احسنت ...
باید دید در آینده چی‌ می‌شه
فعلا از دیده بنده
6.5/۱۰

کینکت رو هم بازی کردیم ، ""بد نبود"" ، از کار کردن در منو‌ها خیلی‌ لذت بردم ، جالب بود و روون ، و دیلی انچنانیی محسوس نبود
Voice Command
هم خوب کار میکرد .
Pause bazy حالت
مسخره بود و حد عقل ۱۰ ثانیه طول می‌کشید شما بازی‌‌ رو pause
کنید
فقط ادونتچر رو بازی‌ کردم ، که زیاد برام جالب نبود
تکنولوژی ایی جالبی هستش به شرطی که ازش استفاده بشه به نحوه احسنت ...
باید دید در آینده چی‌ می‌شه
فعلا از دیده بنده
6.5/۱۰

خیلی نمرتون با دقت دادید میشه بگین علت اینکه اینقد نمره پایین دادین چی بوده ( البته نظر و پیشنهاد شما محترمه)

خیلی نمرتون با دقت دادید میشه بگین علت اینکه اینقد نمره پایین دادین چی بوده ( البته نظر و پیشنهاد شما محترمه)

والا راستش دوست عزیز ،
من اون امتیزو که دیدید دادم ، مال کینکت اولی‌ بود که رفتیم منزل دوستم راه انداختیم ، و چون فضای باز داشت خونشون ( در حال ست کردیم کینکت رو ) به مشکله چندانی بر نخرده بودیم
اما الان که اومدم منزل خودم کینکت رو ست کنم ( در اتاق ) .... به بسیار مشکلات خوردم ( آدم شناسایی در ایی دیع چک )
حرفی که بنده بهش بهای ندادم رو دارم اینجا عنوان می‌کنم به امیدی که درس عبرت بشه برای بقیه دوستان ، """اگر جای کافی‌ حد عقل ۴ متر از هر سمت ، ندارید ، شاید نتونید اونطور که باید و شاید از این دستگاه استفاده کنید ، مشکلی‌ که دقیقا الان خودم برخورد کردم باهاش ، بااینکه گفت شده ۱.۸ متر کافیست ، اما اینطور نیست ، و خیلی‌ کم هست این فضا برای کینکت . هی‌ این کینکت میگه بمان برو عقب ، هی‌ من میگم XBOX THERE IS A WALL BEHIND ME
بخدا !!

دستگIه جلبی و بااینکه چه بسا نتونم از کل کرییش استفاده کنم ، اما به احتمال قوی نگهش میدارم ، چون یک نو آوریaz dide man ...
( اما یهو‌ام دیدید فروختم رفت )

PS : یک مقدار کمند‌های اجرییش که با صدا کار می‌کنه هم بیشتر بشه خیلی‌ خوب می‌شه مثل روشن و خاموش کردن ، یا اجکت کردن دی و دی

Edit: در اتاق کاملا تاریک خیلی‌ بهتر کار می‌کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or