به یادماندنی ترین مرحله یا سکانس از یک بازی کامپیوتری

vahid_ba

کاربر سایت
سلام
جدیدا خیلی یوتیوب میچرخم و این مراحل خفن از بازی ها رو میبینم و عشق میکنم

هر چی مرحله یا سکانس خفن و حماسی که باهاش خیلی حال کردین رو توی این تاپیک بگید بقیه استفاده کنن (visuals, music, sound design, story, game feel)

برای من :

گاد 2018 موقعی که رفت سراغ Blade of Chaos
رد شدن سالید اسنیک از تونل MGS4
رویارویی باس و بیگ باس MGS 3

witcher 3 وقتی گرالت از جادوی caranthir خارج میشه و میپره پایین نمیدونم چرا ولی اولین بار برام خیلی حماسی بود .
مکالمه الی با جول بعد از اینکه از پیش ماریا فرار میکنه .
20 دقیقه آخر لست 2 .
الدن رینگ وقتی برای اولین بار capital رو میبینی یا باس فایت رادان .
warcraft 3 جنگ آخر بین illidan و arthas و کات سین بعدش و تریلر warth of lich king واقعا عشقه .

حس می کنم از این قبیل تاپیک ها قبلا داشتیم
ولی باز بهونه خوبیه یه نگاه به بهترین لحظات گیمینگ مون داشته باشیم 8->

1747200306686.jpeg

برف و مکس پین

اولین باری که تو مکس پین بعد دو تا مرحله آغازین فوق العاده به یاد موندنی و خفن از محیط مترو و اون زیرزمین بوی خون گرفته میای بیرون و زیر برف قرار میگیری، جدی حس می کنی از پشت مانیتور داره باد سرد اون نصف شب نفرین شده تو نیویورک داره به صورتت میخوره. هیچ چی جای اون حس رو نمیتونه برات بگیره.

1747201150214.jpeg

خسوف و مجازات

Xenoblade Chronicles 3 یکی از آن تجربه های از یادنرفتنی است و نقطه اوج آن بدون شک انتهای چپتر پنجم آن است. جایی که بعد از مجموعه ای نبردهای طولانی و دو باس فایت سخت، بازی تصمیم می گیرد روی گیم پلی خود ترمز گرفته و مخاطب را با نزدیک به 2 ساعت کات سینی روبرو می کند که واقعا در آن شما سوار قطاری از احساسات می شوید نقطه اوج این مجموعه کات سین ها نیز مراسم بازگشت است. جایی که زیر آسمان خسوف گرفته، سرنوشت تمام دنیای آیونیوس به هم خواهد ریخت.

1747201116810.jpeg

سقوط به اعماق تاریخ

پورتال 2 از همان لحظه اول مخاطب خود را در چنگال خود گرفته و رها نمی کند. بازی تمام نقاط قوت قسمت اول خود را به توان 3 کرده و به مخاطب ارائه می دهد. اما لحظه ای که ویثلی به شما خیانت کرده و شما را به اعماق و آزمایشگاه قدیمی اپرچر پرتاب می کند، دیگر شما در چنگال پورتال 2 نیستید. شما و این بازی با هم یکی شده اید. از این نقطه به بعد دیگر پورتال 2 از خاطره شما پاک نخواهد شد. مراحل پیش رو در آزمایشگاه قدیمی اپرچر جدا از اتمسفر به شدت گیرا و طراحی مراحل نبوغ آمیز خود، کلاس درسی است برای تمامی استدیوهای بازیسازی که چگونه یک روایت محیطی جذاب و دنبال کردنی به مخاطب ارائه دهید. آزمایشگاه قدیمی اپرچر، یک موزه تاریخی برای بازیکنان است و لحظه لحظه چرخیدن در آن حسی ناب و از یاد نرفتنی با خود دارد.

1747201821225.jpeg

سقوط از بالاترین نقطه دنیا

یکی از ایراداتی که حتی سرسخت ترین طرفداران The Legend of Zelda: Breath of the Wild از بازی می گرفتند این بود که باس نهایی بازی و قسمت نهایی بعد از آن چندان خاتمه دهنده راضی کننده ای برای این چنین سفر عظیمی نبودند. انتقادی که سازندگان آن را به قلب سپرده و در Tears of the Kingdom ده برابر بهتر از قبل عمل کرده و نتیجه ای تاریخی به طرفداران ارائه دادند. جدا از باس فایت نهایی خارق العاده با گنوندورف در بین زمین و آسمان و ست پیس افسانه ای مبارزه دو اژدها و قهرمان سرنوشت ساز میان شان، سکانس نهایی بازی بی شک بهترین لحظه آن است. جایی که زلدا و لینک، هر دو از آسمان سقوط کرده و در لحظه ای در تقابل با سکانس آغازین بازی، لینک دستش را برای نجات شاهزاده در بالاترین ارتفاع دنیا بلند می کند و این بار، نفرینی که چند هزار سال این دو را از هم جدا کرده بود در یکی از به یاد ماندنی ترین QTE های تاریخ خنثی می شود.

1747201951479.jpeg

از وسترن به مکزیک

هنگامی که نوبت به بازی های اوپن ورلد می شود کمتر کسی حریف راکستار می شود و این فقط محدود به مهارت های فنی و حتی داستانگویی و بازیگری ویژه کات سین های بازی نیست. هرگز. بازی های راکستار اوپن ورلدهای خالق العاده ای هستند چون صرف چرخیدن در محیط، چه با یک ماشین در GTA باشد چه با اسبی نجیب در صحراهای غرب وحشی در RDR، انگار محیط و موسیقی برای شما داستان تعریف می کنند. یکی از بهترین این لحظات، جایی است که در Red Dead Redemption 1 شما با جان مارستون قدم به مکزیک می گذارید. سفری که طولانی بودن آن و حس گذر از مرزهای تعریف نشده، کاملا شما را در خود غرق کرده و با این که تمام آن گیم پلی است ولی به لحاظ سینماتیک بودن دستکمی از بهترین های ژانر وسترن در تاریخ سینما و تلویزیون ندارد.

بازم کلی لحظه ناب هست تو ذهنم، حسم بیاد می نویسم :دی

لحظه آخر که پرایس برای سوپ اسلحه رو پرت میکنه و Finally, the job is done

d2iqfzb-cc22f2a3-2968-4c89-8288-a1d5478eb890.png

لحظه ورود به کپیتال
و
اولین بار که به مالنیا رسیدم و اون جمله معروف

I am Malenia. Blade of Miquella. And I have never known defeat

elden-ring-malenia-statue.jpg

همون لحظه که توپ ۷۷ برداشتم فهمیدم با یک نویسندگی قوی طرفم

625488859.jpg

سکیرو و دوباره گنیچیرو اما اینبار فرق میکنه

IMG_20230926_155141.jpg

بیاین از تجربیاتتمون بگین برم ببینم بعدم همه رو یه جا جمع کنم ویدئو کنم بزارم تاپیک

از بازی های جدید هم بگین فقط سراغ قدیمیا نرین :D

با تشکر از ایجاد کننده تاپیک. من تو MGS4 تو اولین مرحله برفی که رسیدیم ظاهرا یه حالت نوستالژی برای اسنیک پیش اومد چون کات سینی زد که انگار اسنیک قبلا اونجا بود و یک خانم هم شروع کرد به خوندن اون آهنگ یه غم عجیبی توش بود که من ناخودآگاه اشک تو چشمام جمع شد. ممنون میشم اگه کسی اسم اون مرحله رو میدونه بگه که برم دوباره آهنگه رو گوش بدم

مورد دیگه هم بلایی که آخر بایوشاک 3 الیزابت سر بوکر درمیاره واقعا شوک کننده بود برام

با تشکر از ایجاد کننده تاپیک. من تو MGS4 تو اولین مرحله برفی که رسیدیم ظاهرا یه حالت نوستالژی برای اسنیک پیش اومد چون کات سینی زد که انگار اسنیک قبلا اونجا بود و یک خانم هم شروع کرد به خوندن اون آهنگ یه غم عجیبی توش بود که من ناخودآگاه اشک تو چشمام جمع شد. ممنون میشم اگه کسی اسم اون مرحله رو میدونه بگه که برم دوباره آهنگه رو گوش بدم

مورد دیگه هم بلایی که آخر بایوشاک 3 الیزابت سر بوکر درمیاره واقعا شوک کننده بود برام

منم دقیقا همین صحنه رو یادمه

اما همیشه توی موزیکش شک داشتم چون بعد سالها نتونستم تشخیص بدم این دقیقا همون موزیکه یا نه
ببین این نیست ؟ :

• Like
Reactions: rezaaanam
خیلی زیاده، میتونم ده ها لحظه لیست کنم از قدیم تا جدید، از سایلنت هیل ها و رزیدنت ایول ها تا گرند دفت اتو وایس سیتی و سن اندریاس و بازی های بتزدا و فرام سافور، ناتی داگ، بایوشاک، مترو و و و.... کلی بازی از کلی استودیو... حتی استریت اف ریج های سگا و بازی های رترو دیگر...

برای همین فقط یکی رو میگم، یکی از بهترین ها، هویدا و اشکار شدن هویت درونی ارتاس اخر کمپین هیومن گرچه از چند چپتر اخر وقتی فراستمورن رو به دست اورد این مشخص شده بود:

1520376891408-Arthas1.png

1.5 سال پیش تقریبا، به یاد قدیما یک پلی ترو جدید وارکرفت 3 شروع کردم الان اورک هستم (وقت نمیکنم زیاد بازی کنم اینقدر وقتم با بازی های دیگر و جدیدتر پره) گاهی اوقات اینقدر دوست دارم برم سمتش و بازیش کنم که اصن توصیف کردنی نیست، از طرفی هم دوست ندارم زود تمومش کنم برای همین هرچند وقت میرم سراغش، شایدم بهتر باشه سریع تمومش کنم و از اول شروع کنم دوباره :دی چقدر من با این بازی زندگی کردم، حداقل 10 هزار ساعت از سال 2002 تو خونه و گیم نت انلاین یا افلاین کمپین یا مولتی، حتی خونه ام هاب داشتیم با همسایه ها بازی میکردیم هم دوران مدرسه خونه های خودمون هم دانشگاه تو خونه دانشجویی، مپ های اریجینال مپ ها و گیم های ماد شده، تاور دیفنس یا هیرو ادونچر، یادش بخیر واقعا، از بازی هایی که هیچ وقت برام تکراری نمیشه و تا همیشه تو پلی لیستم میمونه...

این پلی ترو اخریم هم میرم تا اخر فروزن ترون ساید کمپین هاشم میرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or