به هم نوع حود کمک کنید!

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dr.XJ

Loyal Member
سلام
چند روزی میشه که با این سایت آشنا شدم
به گفته خودشون این سایت توسط یونیسف ساخته شده تا با ایده جالب خودش بتونه به مردم کمک کنه
شما تو این سایت میتونید با هر کلیک خودتون روی عکس زیر یه گرسنه رو با یک وعده غذایی
سیر کنید
0xf3632796437283bfc0a80a36.gif

این سایت که توسط چندین اسپانسر ساپورت میشه قول داده که با هر کلیک یه وعده غذای رایگان بده
البته فقط این نیست
شما میتونید علاوه بر این مورد به افراد دیگه مثل بیماران سرطانی هم کمک کنید
بد ندیدم که آدرس این سایت رو اینجا بذارم

میگم دکتر جان یه گرسنه تو دنیای مجازی سیر میشه یا دنیای واقعی ؟!:cheesygri
چیز جالبیه . میرم یه چرخی بزنم ببینم چی میگه .

نوشته شده توسط xenophile:
منظورت رو نمیفهمم , یعنی از راه تبلیغات یا بازدید و از اینجور چیزا گرسنه ها رو سیر میکنه :confused:
بله
ببینید شما وقتی اون صفحه رو باز میکنید(وقتی رو اون دکمه کلیک میکنید) یه سری تبلیغ رو میبینید که همون ها اسپانسر هستند و چنین کاری رو انجام میدن

نوشته شده توسط Kain:
میگم دکتر جان یه گرسنه تو دنیای مجازی سیر میشه یا دنیای واقعی ؟!:cheesygri
چیز جالبیه . میرم یه چرخی بزنم ببینم چی میگه .
نه مصطفی جان دنیای واقعی ;) :cheesygri ;)

نوشته شده توسط Dr.XJ:
بله
ببینید شما وقتی اون صفحه رو باز میکنید(وقتی رو اون دکمه کلیک میکنید) یه سری تبلیغ رو میبینید که همون ها اسپانسر هستند و چنین کاری رو انجام میدن

نه مصطفی جان دنیای واقعی ;) :cheesygri ;)

اگه درست باشه من در عرض یه ساعت یه گله رو غذا دادم.
اقا نیاز به تشویق نیست.
فکر نمیکنم واقعیت داشته باشه اما اگه باشه خدا پاداش خوبی به شما میده که این سایت رو به ما معرفی کردین.

فقط من در مورد این لینک یه توضیحی بدم
شما باید هر بار که روی این لینک کلیک میکنید به صفحه اصلی برگشته و صفحه را Refresh کنید
این کار برای جلوگیری از استفاده روبوتها در نظر گرفته شده :neutral:

نوشته شده توسط ranger_naval_usa:
سلام
مهرپویا جان میشه ادرس رو بدی شاید ماهم تونستیم کمکی کنیم
بهزاد جان تو همون پست اولم هست
زیر پستم یه سری دکمه میبینی که رو هر کدوم خواستی میتونی کلیک کنی
مثلا اولی از سمت چب مربوط میشه به همین سیر کردن گرسنه ها و بعدی برای کمک به بیماران سرطان سینه ای و ...

من یه کارت خریدم بعد از حدود ده دقیقه خودش از اینترنت میاد بیرون و دوباره باید به اینترنت وصل بشم کسی نمیدونه مشکل این کارت چیه(این دومین کارتی که از همین شرکت خریدم همینطوره)

نوشته شده توسط danateh:
من یه کارت خریدم بعد از حدود ده دقیقه خودش از اینترنت میاد بیرون و دوباره باید به اینترنت وصل بشم کسی نمیدونه مشکل این کارت چیه(این دومین کارتی که از همین شرکت خریدم همینطوره)
درسته اسم تاپیک کمک به هم نوع هست ولی نه دیگه این نوع کمک ها :)

f1!!!!!!!!!!!! f1!!!!!!!!!!!!!

سلام منم کمک میخوام من هر دفعه که آن میشم حدود 150 الی 400 تا نامه تو میل باکسم میاد برای این که هر دفعه نخوم همشونو بخونو چه طور میشه همه ی 400 تا یا هر چندتا نمه که تو می باکسم هست ر یکدفعه پک کنم؟

نوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:
سلام منم کمک میخوام من هر دفعه که آن میشم حدود 150 الی 400 تا نامه تو میل باکسم میاد برای این که هر دفعه نخوم همشونو بخونو چه طور میشه همه ی 400 تا یا هر چندتا نمه که تو می باکسم هست ر یکدفعه پک کنم؟
اگه ای میل ها از بازی سنتر هست راه داره:)
اگه نه که باید یکی یکی اون میلهای که میخوای دیلیت کنی انتخاب کنی ( با تیک زدن بر مربع بقل هر میل) و بعد دکمه ی delete رو بزنی ;)
چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or