به نظر شما کدام یک از این بازیهای امسال در استفاده از تیر و کمان موفق تر بوده اند؟؟

به نظر شما کدام یک از این بازیهای امسال در استفاده از تی

• مجموع رای دهنده‌ها
    107
اتفاقا به نظر من کمان فارکرای 3 خیلی بی مصرف بود!!!:d
اگه کاربرد رو بخوایم بگیم مسلما کرایسیس 3 ولی تو توم ریدر استفاده ازش خیلی لذت بخش تره!!
این حرف رو نزن ...
اصلا پیشبرد بازی بدون کمان تو فارکرای 3 برای من بی معنی بود ..
البته تامب رایدر هم عالی عالی عالیه از لحاظ کمان ...

اتفاقا به نظر من کمان فارکرای 3 خیلی بی مصرف بود!!!:d
اگه کاربرد رو بخوایم بگیم مسلما کرایسیس 3 ولی تو توم ریدر استفاده ازش خیلی لذت بخش تره!!
تمام حالت مخفی کاریه FARCRY 3 بسته به کمانش داشت
البته با Silencer هم میشد بکشی ولی اگه میخواستی خیلی مخفیانه و بدون هیچ صدایی همه رو بکشی فقط با کمان میشه:x

من کل TR رو با کمان رفتم و بنظرم بهتر از بقیه بود! اینو نتایج نظر سنجی هم نشون میده
درسته
منم همشو با کمان رفتم اصلا دست به اسلحه های دیگه نمیزدم مگه اینکه مجبور بشم و وضعیت خیلی خراب باشه
مثلا از کلتش که اصلا هیچ استفاده ای نمیکردم:دی

پر کاربرترین کمان مال همین Tomb raider بود
اصلا نمیشد از کمانش دلکند از بس حال میداد:x

این حرف رو نزن ...
اصلا پیشبرد بازی بدون کمان تو فارکرای 3 برای من بی معنی بود ..
البته تامب رایدر هم عالی عالی عالیه از لحاظ کمان ...

تمام حالت مخفی کاریه FARCRY 3 بسته به کمانش داشت
البته با Silencer هم میشد بکشی ولی اگه میخواستی خیلی مخفیانه و بدون هیچ صدایی همه رو بکشی فقط با کمان میشه:x

این کمانش که زوری نداشت,حس کمان هم به آدم نمی داد!!!:d
مخفی کاری رو فقط با Snipe با Silencer میرفتم!!!:d

من بیشتر از تیر کمون لارا خانم خیلی خوشم اومد لامصب دقتش خیلی بالاست و افکت صداش خیلی باحاله آدم احساس می کنه تیر کمون واقعا دست خودته و تیرکمون جیسون هم خوب بود و کارآمد . بدون اون عمرا می تونستم بدون سرو صدا کمپ دشمنا رو بگیرم . بقیه چرت و غیر ضروری بودن به نظرم

به نظر من به ترتیب :
1. ACIII بخهاطر اینکه واسه پول در آوردن حتما باید شکار میکردی و بهترین وسیله برای شکار همین بود
2. Crysis 3 بهترین وسیله بود برای جلوگیری از اخلال در مخفی کاری بازی
3. Tomb Raider سلاحی بود همه فن حریف
4 . Far Cry 3 وجدانا من خودم 10 بارم از تیر کمون استفاده نکردم تا پایان بازی و وجودش به چشم نمیومد و گیم پلی بیشتر حول اسلحه گرم میچرخید

بین tomb raider و far cry 3 موندم

---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------

ولی من تو فارکرای از تیرکمون با تیر انفجاری خیلی استفاده کردم خیلی حال میده

در بین بازی های نظر سنجی مسلما FC3 بهتر بود.

ولی در بین کل بازیها تا الان هیچ تیر و کمونی به اندازه Gun لذت بخش نبود. واقعا عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or