به نظر شما کدام یک از این بازیهای امسال در استفاده از تیر و کمان موفق تر بوده اند؟؟

به نظر شما کدام یک از این بازیهای امسال در استفاده از تی

• مجموع رای دهنده‌ها
    107

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
استفاده از تیر و کمان در بازی های رایانه ای سابقه ی طولانی دارد,اما در سالهای اخیر استفاده از آن بسیار فراگیر شده است و حتی در بازیهایی که در دنیایی کاملا مدرن نیز اتفاق میوفتند شاهد کمانهایی فوق پیشرفته هستیم.
معمولا در اکثر بازیها تیر و کمان از قابلیتهایی مانند استفاده ی بی سر و صدا برخوردار است که سلاحهای عادی بازی از آن محرومند و همین استفاده از آن را بسیار لذت بخش میکند.
در بازیهای امسال (91) 4 بازی استفاده از کمان را در راس مبارزات خود قرار دادند تا بتوانند جذابیت آن را افزایش دهند.
از سوپر سربازی پیشرفته با قابلیتهای فراتر از تصور تا بازمانده ای در یک جزیره ی دورافتاده در شرق آسیا.
قاتلی مخفی که کمان را در کنار باقی ابزارهایش قرار می دهد و یا جوانی که با دوستانش گرفتار گروهی از قاچاقچیان انسان شده است.
حال به نظر شما کدام یک از این بازیهای امسال در استفاده از تیر و کمان موفق تر بوده اند؟؟

Tomb Raider تقریبا تمام بازی رو با کمان رفتم و واقععععععععععععااااا حال داد
farcry3 باحال بود
Crysis 3خوب بود
Assassin's Creed 3 چی بگم هی بدک نبود

اقا تیر کمان فارکرای 3 عجب چیزی بود. مخصوصا با آپگریدهای مختلف روش ( یه مینی مرحله بازی داره که باید با تیر معمولی تیر و کمون یه اژدهای کمودور خفن (معروف به خونی) رو شکار کنیم. وای که چه حالی داد اون مرحله ) تیر و کمون کراسیس و تومب رایدر هم خوبه اما تیر و کمون اساسین 3 به نظرم جالب نبود.

باورم نمیشه نتیجه نظرسنجی رو!
بی تردید کمان فارکرای 3 یکی از بهترین کمان های استفاده شده در تمام بازی ها بود ...
واقعا عالی و بهینه بود ...
من کمانم رو قرمز کرده بودم خیلی بیشتر حال میداد .. :دی

باورم نمیشه نتیجه نظرسنجی رو!
بی تردید کمان فارکرای 3 یکی از بهترین کمان های استفاده شده در تمام بازی ها بود ...
واقعا عالی و بهینه بود ...
من کمانم رو قرمز کرده بودم خیلی بیشتر حال میداد .. :دی

اتفاقا به نظر من کمان فارکرای 3 خیلی بی مصرف بود!!!:d
اگه کاربرد رو بخوایم بگیم مسلما کرایسیس 3 ولی تو توم ریدر استفاده ازش خیلی لذت بخش تره!!

هنوز Tomb R رو بازی نکردم ولی مطمئنا بعد از Crysis بهترین عملکرد از تیر کمان در بازی رو خواهد داشت

AC III که توی اوت هم زیادیشه، Far Cry 3 نتونستم از کمان استفاده کنم ولی توی Crysis 3 توی مخفی کاری هاش تا تونستم از تیر کمان استفاده کردم و بسیار عالی بود.

از نظر من که از نظر استفاده از تیر و کمان واقعا کرایسیس 3 عالی بودش.تو بازی اکر کمان من تیر داشتش فقط با اون میرفتم یعنی اگر بخوام کلی بگم تیر و کمان رو به سلاح گرم ترجیح میدادم.از نظر تنوع تیر هم که عالی بودش.بعدش Tomb Raider و به ترتیب AC 3 و در اخر هم FarCry 3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or