به نظر شما کدام فوتبال fifa با توجه به تاریخ

• Thread starter Thread starter lotos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من 2005 .من که خیلی باهاش حال کردم.نسبت به 2004 تغییراتی داشت که باعث میشد از بازی بیشتر لذت ببری.مخصوصآ بخش carear mode .
:love:

آخرین ویرایش:
سلام

به نظر من فیفا رو پی سی از ابتدا تا 07 سیر صعودی داشت ، البته 08 هم بد نیست اما یه کم از هیجان بازی نسبت به 07 کاسته شده

روی کنسول(next gen) هم به نظرم 08 یکی از بی نقص ترین بازی های فوتباله .

از اونجایی که در زمینه ی FIFA جزو ریش سفیدان ! هستم ( از 94 دارم FIFA بازی میکنم ) فکر میکنم بیشترین جهش رو FIFA 05 نسبت به بقیه ی داشت . بهترین FIFA هم تا الان 07 بود و واقعا عالی کار شده بود . 08 اومد باگهای 07 رو ردیف کنه زد بازی رو کلا از بین برد ! در مورد نسخه ی Nextgen بازی هم باید بگم نسخه 08 بی نقص ترین بازی در سبک Soccer Sim بود .

فقط فیفا هایی که روی سگا عرضه شد!!!:love:
pro نه جذابیت داره نه کیفیت داره به 2 قرون هم نمی ارزه اتفاقا" fifa ها خیلی خیلی قشنگ ترن
خب هرکسی نظری داره ولی وقتی یک بازی خیلی موفق بوده چه از نظر گیمرها و چه از نظر سایت ها و مجلات بازی نباید بهش توهین کرد!!!
مثلا خود من حالم از فاینال فانتزی بهم میخوره ولی این نظر منه و بدرد خودم میخوره چرا که این بازی یک بازیه بسیار موفقی بوده و با حرف من هیچ چیزی از این بازی کم نمیشه!

خب هرکسی نظری داره ولی وقتی یک بازی خیلی موفق بوده چه از نظر گیمرها و چه از نظر سایت ها و مجلات بازی نباید بهش توهین کرد!!!
مثلا خود من حالم از فاینال فانتزی بهم میخوره ولی این نظر منه و بدرد خودم میخوره چرا که این بازی یک بازیه بسیار موفقی بوده و با حرف من هیچ چیزی از این بازی کم نمیشه!
آقا شرمنده من دیروز از جای دیگه اعصابم خورد بود. وقتی پیام را خوندم این جواب را دادم ولی مرسی بهم گفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or