به نظر شما فیلم سینمایی چه بازی ارزش ساخته شدن را دارد؟؟

من همیشه دوست داشتم فیلم های Resident Evil از روی بازی هاش ساخته بشه. نه اینکه این گند کنونی ازش دربیاد که به زور 100 میلیون بفروشه! مثلا اگه یه فیلم از روی Resident Evil 3 بسازن (بازیگر اصلی هم همونی که توی شماره ی دوم نقش Jill Valentine رو بازی کرد.) خیلی فیلم باحالی میشه. یا اگه از روی شماره ی 4ش یه فیلم بسازن غوفا میشه.
دوستانی که منتظر فیلم های God of War و Gears of War هستین, هر دو فیلم در مراحل اولیه ی تولید هستن و اون طور که معلومه GeoW سال 2011 یا 2012 اکران میشه! :دی

منم منتظره قیلم Dead Space هستم .بعد از Resident Evil و Alone In The Dark این بازی و خیلی دوست دارم از silent hill که اصلا" خوشم نمیاد.کارگردان فیلم های رزیدنت اویل باید عوض بشه تا فیلم ها خوب از اب در بیان .نه این که رزیدنت اویل 1 در مورد 2 باشه 2 در مورد 3 باشه 3 در مورد 4 4 در مورد 5...... البته در مورد 4 هنوز زوده قضاوت کردن ولی من از روی روند گفتم. در مورد فیلم Dead Space از اون انیمیشن مسخره که بگذریم قراره یه فیلم واقعی ساخته بشه و اونا دنبال یه نویسنده هستن.

آخرین ویرایش:
فیلم بازی مافیا , که اصولا باید خیلی وقت پیش ساخته میشد , همچنین طبق گفته ی یکی از دوستان فیلم بازی Assassins Creed
در ضمن از دوستان کسی از فیلم Tekken خبری نداره ؟ تریلری در اومده ؟ امیدوارم مزخرف نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or