به نظر شما بهترین نسخه Assassin's Creed کدام است ؟

کدام بهترین است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    451
assassins1 خوب بود من باهاش خاطرات زیادی دارم چون اون موقع تازه xbox گرفته بودم هرکی گرافیک این بازی و میدید هنگ می کرد ولی بازیش بنظرم یکم گنگ بود.
assassiins2 عالی بود خیلی نو آوری های جدیدی داشت مثل اون ماشین پرنده و تفنگ.
ASSASSIN'S CREED : BROTHERHOOD هم خوب بود ولی اونجوری که من با 2 حال کردم با این حال نکردم.
ASSASSIN'S CREED : REVELATIONS به نظر من هیچ فرقی با قبلی نداشت فقط مپش عوض شده بود و edzio یکمی پیر شده بود.
در کل رای من ASSASSIN'S CREED II هست چون واقعا از هر لحظه بازی کردنش بهم حال میداد.

---------- نوشته در 06:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال من نفهمیدم چرا الطیر اون استادش پیرمرده رو کشت؟اگه میدونید بگید چون همیشه این سوال تو ذهنم بوده.

آخرین ویرایش:
1: از هر 10 مرحله 9 تاش سرکاری بود. هرچند الطیر از اتزیو با حال تر بود.(8.5)
2: عالی بود چون هم داوینچی و هم اتزیو با داستانی جدید بود.(9.5)
bh: ایده ی تغییر لباس مزخرف بود و کلاس ac رو پایین اورده بود.(6.2)
re: من که چیز جدیدی ندیدم و خیلی ازش حرصم گرفت.(6)
شما هم نمره بدید!!!!:d

اساسین 1 افتضاح ترین بود
چون تمام مراحلش فرعی بود و بعد از انجام چند مرحله ی فرعی باید میرفتی یک boss رو میکشتی
خیلی بد بود

بهترین ها از نظر من(به ترتیب):
Assassins creed II شخصیت پردازی عالی و تنوع در مراحل و شهر ها
Assassins creed Brotherhood اضافه شدن چند امکانات جدید که مخصوصا همین برادریش از همه جالب تر بود
Assassins creed Revelation اضافه شدن بمب و ... که بازم اونقدر فرقی نکرده بود اما مراحل تنوع خوبی داشت
Assassins creed I زیاد قشنگ نبود اما چون اولین نسخه از بازی بود و نو آوری در سبک بود اگه من باشم بهش میدم 9.7/10

من فقط نسخه اول و revelations رو بازی کردم. ازین که ۱ ساعت از گیم پلی revelations هم با آلطایر بود خیلی خوشحال شدم. هرچند شخصیت اتزیو رو هم واقعا دوست دارم. پس revelations !

من فقط نسخه اول و revelations رو بازی کردم. ازین که ۱ ساعت از گیم پلی revelations هم با آلطایر بود خیلی خوشحال شدم. هرچند شخصیت اتزیو رو هم واقعا دوست دارم. پس revelations !
نصف عمرت بر فناست
بهترین نسخه دومیش بوده اگه شهراشو ببینی کف میکنی
مخصوصا شهر ونیز یک شهر خوشگلیه که ...
همه جاش آبه
حتما بشین نسخه های قبل رو بازی کن ظرر نمیکنی

انتخابم Assassin Creed 1 هستش ، چون زمانی که اومد ، نوع بازی خیلی واسم تازگی داشت . (من عاشف این پسرِ Altaïr هم میباشم )

ولی هنوز یادم نرفته وقتی آخر AC2 رو نشون داد ، بعد از تموم شدن حرفا ، همزمان با دزموند گفتم What tha F**k . انصافا آخرش خیلی جالب بود برام .

واقعا خوشحالم که تا این لحظه همه ی ACهارو بازی کردم .:x

وقتی تازه سری اول assassin رو خردیم برای PC تا صبح تو کف این بازی بودم! از گرافیک فوق العادش کف کرده بودم مراحلش هم خوب بود داستانش بد نبود
ولی سری دوم شاهکار بود کیفیت بالاتر و داستان قوی تر هر وقت میرفتم پای assassin creed 2 حدود 4 ساعت بازی میکردم نمیتونستم exit کنم ازش چون معتادش شده بودم تا سری BrooTherHood هم اومد خریدم برای xbox که نسبت به 2 داستانش کمی پایین تر بود اما اضافه شدن assassin ها و پرورش اونا خیلی جالب بود برام
سری جدیدش هم آنچنان فرقی نکرده فقط قسمت Game Play و Assassin ها قوی تر شدن همین طور اضافه شدن بمب که زیاد استفاده نمیکردم ازش از اینا که بگذریم مپ هم کوچیک تر شده بود فکر کنم دلیلش این بود که با حذف اسب ها از بازی میخواستن شما زود به مسیرتون برسید
در کل بهترین سری بازی AssAssin از نظر من دومیش بود! نمره 9.5 رو بهش میدم و نسخه های بعدی که بهترین بودن از نظر من :
Reveletion و نمره 8
Brootherhood و نمره 7.5
Assassin 1 نمره 7.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or