به نظر شما بهترین استدیوهای حال حاضر کدام یک هستند؟

به نظر شما بهترین استدیوهای حال حاضر کدام یک هستند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
blizzard کجا و اون 19 تای دیگه کجا . **==:d
یه بازی میسازه بدون تاریخ انقضا ، از اون بازی درامدی در میاره که بازیساز های دیگه تو خوابشون ندیدند و یک ملت رو هم معتاد خودش میکنه :d

منم مثل خیلی ها دوست دارم بگم Naughty Dog ولی این واقعا نامردی در حق ابر استدیو لهستانی Cd Projekt خواهد بود....Cd Projekt دقیقا من رو یاد BIOWARE اوایل دهه پیش میندازه، یه شرکت نوپا با یه عالمه نابغه توی ساخت بازی و ایده های فوق العاده و بدون مرز بندی شدن توسط شرکت های بزرگ که میخوان ایده های ناب سازنده هارو تا جایی که میتونن قیچی کنن که دلخواه شون باشه.
بدون شک از دید من Cd Projekt از Naughty Dog استدیو قویتری هستش چون ساختن بازیهای مثل Witcher با این سابقه کم و بودجه محدود چیزی غیر ممکن هستش. با این وجود توی دنیای بازیهای کنسول بدون شک Naughty Dog برای این نسل بهترین بوده.

یه ایراد هم از پست نخست بگیرم اگر اشکالی نداره، درسته که BIOWARE برای MASS EFFECT , Dragon Age بیشتر پیش گیمر های ایرانی(که اکثرا قبل از Oblivion نمی دونستند RPG غربی چی هستش) معروف شده ولی بهترین بازیهای اونها چیزای دیگری بودند و میشه گفت این دو تا Installment های اخیر جزو ضعیفترین کارهای این شرکت حساب میشن.

یه ایراد هم از پست نخست بگیرم اگر اشکالی نداره، درسته که BIOWARE برای MASS EFFECT , Dragon Age بیشتر پیش گیمر های ایرانی(که اکثرا قبل از Oblivion نمی دونستند RPG غربی چی هستش) معروف شده ولی بهترین بازیهای اونها چیزای دیگری بودند و میشه گفت این دو تا Installment های اخیر جزو ضعیفترین کارهای این شرکت حساب میشن.

بله درسته که یه بازی مثل Bulders Gates خیلی واسه بایوور حیاتی تر بود ولی الان همه بایوور رو با مس افکت و Dragon Age میشناسن پس بهتره از همین ها هم نام برد!!!

هر چند ناتی داگ رو انتخاب کردم ولی استودیوی فوق العاده و موفق کم نیست! از باییوور و سی دی پراجکت گرفته تا راک استیدی و یوبسافت مونترال و....

بر اساس رتبه هاشون از 1 تا 10 :

1- Naughthy Dog

1- Media Molecule

1- Irrational Games

1- Valve

1- Blizzard Entertainment

1- Remedy

1- Rockstar North

1- Santa Monica

1- Ostad Kojima Productions

2- Telltale Games

3- Nintendo EAD

4- SuckerPunch

رفیق عزیز بنده قصد جسارت ندارم . اما جای بعضی از استودیو ها واقعا خالیه .

در ثانی میدونم شما باید یک سری از این نام ها رو حذف میکردید . اما خب این نظر من بود .

اگر بخواییم با توجه به رزومه و سابقه درخشان بگیم خب ناتی داگ و راک استار بهترین ها هستند .

اما خب همشون عالی هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or