به نظر شما بهترین استدیوهای حال حاضر کدام یک هستند؟

به نظر شما بهترین استدیوهای حال حاضر کدام یک هستند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    152

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
حال که به طور رسمی وارد نسل بعد از کنسول ها شدیم مسلما برترین استدیوهای سازنده بازی در تکاپو هستند تا از این فرصت استفاده کرده و بتوانند در چرخه رقابت باقی بمانند. بسیاری از آن ها پروژه های نسل بعد خود را معرفی کردند، هرچند عده ای نیز هنوز از بازی بعدیشان رونمایی نکرده و منتظر فرصت مناسب هستند. حال به نظر شما و با توجه به سابقه این استدیو ها و پروژه های آینده ی آن ها کدام یک برترین استدیویهای حال حاضر در دنیای سرگرمی هستند؟

CD Projekt Red خالق سری Witcher و با داشتن بازی های Cyberpunk 2077 و Witcher 3 Wild Hunt برای نسل بعد

Naughthy Dog خالق سری Uncharted و Last Of Us و با داشتن بازی نسل بعد Uncharted

Epic Games خالق سری Gears Of War و Unreal

Irrational Games خالق سری بازی های Bioshock

Bioware خالق سری Mass Effect و Dragon Age و با داشتن بازی های Dragon Age: Inquisition و Mass Effect 4 برای نسل بعد

Rocksteady خالق سری Batman Arkham و در حال کار بر روی بتمن نسل بعد

Valve خالق سری Half Life و Portal

Blizzard خالق سری بازی های WarCraft، StarCraft و Diablo و در حال کار روی StarCraft: Legacy Of the Void و Heroes Of the Storm برای PC

TellTale خالق سری بازی سریالی The Walking Dead و Wolf Among Us و در حال کار روی فصل بعدی The Walking Dead

Dice خالق سری بازی Battlefiled و در حال کار روی Mirrors Edge برای نسل بعد

From Software خالق سری Dark Souls و در حال کار بر روی Dark Souls 2

Ubisoft Montreal خالق سری Assassins Creed و Splinter Cell و در حال کار روی نسخه های بعدی Assassins Creed و FarCry

Remedy خالق عناوین Max Payne و Alan Wake و در حال کار روی بازی Quantum Break

Bethesda Game Studios خالق سری بازی های The Elder Scrolls و در حال کار بر روی FallOut 4

Rockstar North خالق سری بازی های Grand Theft Auto

Bungie خالق سری Halo در حال کار روی عنوان Destiny برای نسل بعد

Santa Monica خالق سری God Of War

343 Industries سازنده بازی Halo 4 و در حال کار روی Halo نسل بعدی

Kojima Productions خالق سری Metal Gear Solid و در حال کار روی Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

Nintendo EAD خالق سری بازی های Legend Of Zelda و Mario

می دونم لیست مشکلاتی داره و جای خالی بزرگانی مثل Platinum Games احساس می شه ولی به علت محدود بودن نظرسنجی مجبور حذف تعدادی شدم!

آخرین ویرایش:
این سوالو هیچ وقت نمیشه جواب داد... همشون شاهکار میسازن.... از ناتی داگ گرفته تا راکستار و 343 و رمدی تا سانتا مونیکا

بنده نظر شخصی هر کسی رو پرسیدم و این نظر سنجی فقط نظر شخصی اعضای انجمنه و نه چیز دیگه!!
یکی همه رو قبول داره میتونه به همشون رای بده!!:d

لیست بدی نیست و اکثر استدیوهای مهم و خوب حضور دارند. رای من:
CD Projekt Red
Naughthy Dog
Irrational Games
TellTale Games
Rocksteady
Remedy
Bethesda Game Studios
Rockstar North
فقط دوست دارم از برخی استدیوها یک تنوعی هم توی برنامه هاشون ببینم. به عنوان مثال از Irrational Games یک چیزی غیر از بایوشاک ببینیم. این مورد درباره CD Projekt Red و ویچر هم صدق میکنه (البته Cyberpunk در دست ساخته اما خدا داند کی میاد)

من رمدی رو انتخاب میکنم.:x واقعا نسبت به تعدادی که دارن عالی هستن. و بازی هایی که میسازن و سال ها تو ذهنمون میمونه.
max payne1,2
alan wake
و نچندان دور quantum break

همون استودیویی که اخر نسل میاد یه بازی میسازه و منتقدا با جمله هایی مثل " بهترین بازی نسل " , " بهترین بازی عمر " , " بهترین بازی دهه " نقدش میکنن و مات و مبهوت هنرش میشن .

Naughty goddamn DOG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or