به طور رسمی اعلام شد:Mass Effect برای PC

Good Boy

کاربر سایت
xmvc69.jpg

رسما اعلام شد که بازی Mass Effect برای PC خواهد آمد.

Frank Gibeau رئیس EA GAMES اعلام کرد که EA طی توافقی که با مایکروسافت داشته , حق انتشار این بازی را در اختیار خواهد داشت و ما می خواهیم این بازی را در بهار امسال برای PC منتشر کنیم و همچنین در آینده نیز شماره های بعدی را تهیه کنیم.
.........................
موارد زیر در این بازی بر روی PC وجود خواهد داشت:

-کنترل های بازی برای PC بهینه شده است.

-جلوه های ویژه بازی با رزولوشن بالا.

-کنترل ها به دلخواه شما تماما میتواند عوض شود.

-mini-game جدید.

- امکان Run & Gun Control

-منوی تجهیزات و ارتقاء اسلحه و ... , عوض شده و بهینه شده.

........................
این بازی بر روی PC در ماه May سال 2008 به بازار عرضه خواهد شد.

........................
موفق باشید.
K1

آخرین ویرایش:
آخر سر این EA لعنتی ( گور پدرش ) کار خودشو کرد :mad:

من دلیل این جمله را نمی فهمم ... یعنی اگر PC باز ها هم بتونند Mass Effect را بازی کنند خیلی برای شما ناراحت کنندست ..;)

حتی اگر EA هم در کار نبود مطمئن باش اومدن این بازی برای PC حتمی بود ... مثل Gears of war که در سال گذشته برای PC اومد و یا مثل Halo 3 که در آینده برای PC میاد ...
یک نگاهی به دو عنوان قبلی Bioware بنداز تا بدونی چرا از همون اول احتمال امدن Mass Effect برای PC حتمی بود

آخرین ویرایش:
من دلیل این جمله را نمی فهمم ... یعنی اگر PC باز ها هم بتونند Mass Effect را بازی کنند خیلی برای شما ناراحت کنندست ..;)

حتی اگر EA هم در کار نبود مطمئن باش اومدن این بازی برای PC حتمی بود ... مثل Gears of war که در سال گذشته برای PC اومد و یا مثل Halo 3 که در آینده برای PC میاد ...
یک نگاهی به دو عنوان قبلی Bioware بنداز تا بدونی چرا از همون اول احتمال امدن Mass Effect برای PC حتمی بود
خوب بنظر من اکثر این بازی هایی که از کنسول به pc پورت میشن از هر لحاظ بخوایم نگاه کنیم مثلا گرافیک,گیم پلی ... بازی خوبی از اب در نمیان و ارزش بازی رو میارن پایین
یا اینکه بعضی از بازی ها سبک شون کنسولی هست و کنترل بازی با کنسول لذت بیشتری داره مثل همین GOW
البته در این مورد شاید بازی خوبی ار اب در بیاد چون سازندش bioware هست و پورت بازی jade empire در حد خوبی بود, شاید mass effect هم بازی خوبی برای pc باشه

نه اصلا موضوع این نیست ولی GOW بعد یه سال واسه PC اومد
Halo 2 هم بعد 2 یا 3 سال اگه اشتباه نکنم اومد
اما Mass effect چی ؟ هنوز 6 ماه از ریلیز واسه x360 نگذشته خبر اومدنش رو PC اومده
پ.ن : در ضمن من یکی اصلا خوشم نمیاد کسی با PC بازی کنه و شاید یکی از دلایل این حرفم اینه واسه همینه که به شدت از Crysis بدم میاد ;) ( اینکه من از crysis بدم میاد ربطی به خوده بازی نیست ربطش اینه که فقط به خاطر PC اومده )

اگه کسی واقعا انتظار اینو نداشت بنظر من تجربه گیمیش خیلی کم بوده این 1 دومم اینکه من که PC بازم همیشه دوست داشتم که که مثلا Crysis برای همه کنسولا بیاد ملت حال کنن چرا این کنسولیها معمولا بخلشون زیاده ؟؟؟

ایشالا تا Metal Gear (یواش بزنید!!!)

:biggrin1::biggrin1:
نگاه کن سر یک بازی RPG نصفه و نیمه چه فخری میفروشند و حرف از "خز" نشدند میزنند.
انگار لنگ همین یکدونه بودیم :دی

اگه بعد از این پست فقط 1 پست دیگه در مورد اینکه چرا Ea اینکارو کرد و بازی نباید برای Pc میومد و نسخه‌ی 360 بهتر میشه و اونجاش فلانه و از این قبیل اراجیف ببینم ارسال کننده‌ی پست برای همیشه از سایت اخراج میشه

خوب دیگه اصلا نباید رو بازی انحصاری تو این نسل اعتماد کرد،همه بازی ها دارن میچرخن روی همه پلتفرم ها :laughing: پس فردا میگن Crysis for Wii :دی
ولی چیز دور از انتظاری نبود این حرکت EA .

چیز مهم اینه که بازی عمرا واسه may آماده نشه.

یکی از دلایل این حرفم اینه واسه همینه که به شدت از Crysis بدم میاد ;) ( اینکه من از crysis بدم میاد ربطی به خوده بازی نیست ربطش اینه که فقط به خاطر PC اومده )
چی بگم والا ادامه ندیم بهتره ;) ولی اگه خواستی بیا یه سر Xfire کارت دارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or