به سوی E3 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

21260399970414248844.jpg

چیزی به شروع E3 2013 باقی نمانده، E3 ای که همراه با کنسول های نسل جدید از راه می رسد و اخبار زیادی از بازی ها و سایر موارد را به دنبال خواهد داشت. با اینکه هنوز لیست کامل بازی های حاضر در E3 معرفی نشده اند، سایت IGN قصد دارد به معرفی و بررسی کوتاه 30 بازی بزرگ که احتمال نمایش آن ها در E3 وجود دارد، بپردازد. با هم نگاهی به این بازی ها می اندازیم.

====================

Assasin`s Creed IV: Black Flag
21547735766913161897.jpg

سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
پلتفورم ها: PS3 , PS4 , Xbox 360 , Xbox One , PC , Wii U
تاریخ عرضه: 29 اکتبر 2013 برای پلتفورم های حاضر/تاریخ نامشخص برای نسل بعد

با وجود ناامیدی زیادی که بعد از تجربه Assassin`s Creed III داشتیم، نمی توان منکر این قضیه شد که دوباره سوار موج هایپ نسخه جدید شده ایم. دلیل این موضوع نیز ساده است: Ubisoft به زیرکی دست روی بهترین ویژگی نسخه قبل گذاشته و قوی ترین المان آن نسخه را به یکی از مهم ترین ویژگی های بازی جدید تبدیل کرده است، یعنی مأموریت در دریاهای عظیم و پهناور.
نبردهای دریایی خیره کننده در AC III جزو جالب ترین و سرگرم کننده ترین لحظات دنیای بازی در سال 2012 بودند. اینک Black Flag نیز بیشترین تمرکز خود را روی آن بخش گذاشته و برای این منظور، داستان خود را وارد دریای کاراییب کرده است. دریانوردی در اطراف هاوانا و ناسائو و در اختیار داشتن محیط دریایی عظیم برای جستجو و گردش، باعث می شود که امید زیادی به این بازی داشته باشیم. نبردهای دریایی بیشتر، جستجوی گنج های گرانبها در اعماق دریا و آشکار شدن زوایای تاریک و پنهان New World (اصطلاحی که قرن ها قبل برای اشاره به مناطق غربی و تازه کشف شده جهان مثل قاره آمریکا به کار می رفت) دست به دست هم می دهند تا امید به تجربه کردن عنوانی بزرگ را داشته باشیم.

Call of Duty: Ghosts
76643420562636314459.jpg

سازنده: Infinity Ward
ناشر: Activision
پلتفورم ها: PS3 , PS4 , Xbox 360 , Xbox One , PC
تاریخ عرضه: 5 نوامبر 2013 برای پلتفورم های حاضر/تاریخ نامشخص برای نسل بعد

در کنفرانس رونمایی از کنسول Xbox One، شاهد تیزری از بازی Call of Duty: Ghosts بودیم و بخش هایی از پشت صحنه ساخت بازی را نیز دیدیم، ولی هنوز گیم پلی کاملی از آن مشاهده نکرده ایم. تصاویر سریع و زوایای مختلف دوربین که در ویدئوهای نمایش داده شده وجود داشت، نوید از موتور گرافیکی نسل بعد Infinity Ward را می داد. ولی باید منتظر بمانیم و با دیدن گیم پلی کامل بازی ببینیم که چه چیزهایی در این نسخه وجود خواهند داشت که در نسل قبل امکان پذیر نبوده اند. همچنین دوست داریم در مورد همکار جدید خود یعنی سگ معرفی شده در بازی اطلاعاتی بدست آوریم و از تأثیر آن در داستان و اینکه در همه مأموریت ها همراه ما خواهد بود یا خیر، مطلع شویم. شک داریم که تا بعد از E3 خبری از نمایش بخش های مولتی پلیر بازی شود، ولی دوست داریم از ویژگی های نسخه جدید که در ارتباط با کنسول های نسل بعد هستند، آگاه شویم. ویژگی هایی چون استفاده از دکمه Share در PS4 یا Kinect جدید و بهبود یافته در Xbox One. به احتمال زیاد امسال هم شاهد نمایش بازی در کنفرانس مایکروسافت خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
تاپیک آپدیت شد !

آریاجان Watch Dogs واسه PS3 هم میاد دیگه؟ یا نه کلا رو نسل بعده؟
برای PS3 و 360 هم میاد. :دی

یه نمونه بارز و زنده درمورد اهمیت فوق العاده زیاد طراحی هنری و Level Design که اگر 50 سال دیگه هم Remaster بشه بازم جذابیت و تازگی روز اول رو داره.
آره طراحی های بازی فوق العاده هست ! اون زمان که هنوز زیاد اینترنت نمی اومدم و توی ماهــــواره تریلرهای بازی ها رو می دیدم ، خیلی با گرافیک Cel Shade این بازی حال میکردم. چند وقت پیش هم دانلودش کردم که با شبیه ساز روی PC بازی کنم ، هنوز خیلی خوش رنگ و لعاب مونده ! :دی

کانال های ماهواره ایی E3 رو نمایش میدن؟! چه کانال هایی؟! کامل توضیح بدین.
ممنون

سازنده: MachineGames
ناشر: Bethesda Softworks
پلتفورم: PC,XONE,X360,PS4,PS3
تاریخ عرضه:پاییز 2013

مسلما وولفنشتاین را می توان پدر تمام شوترهای امروزی دانست,عنوانی که قدمتی به اندازه خود بازیهای کامپیوتری مدرن دارد.حال پس از گذشت 21 سال از عرضه اولین ولفنشتاین و به دنبال آن اولین شوتر اول شخص تاریخ حال تمام چشمها به استدیوی MachineGames دوخته شده است تا ببینند چطور از نام این عنوان در برابر این همه عناوین رنگارنگ و متنوع دفاع خواهد کرد.داستان بازی باز در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و به نظر می رسد این بار سازندگان به جای تمرکز روی قسمتهای جادویی سری بیشتر روی تکنولوژی مانور داده اند,چیزی شاید به مزاق خیلی از قدیمیها خوش نیاید اما خیلی جای نگرانی نیست زیرا سازندگان بازی اعلام کرده اند تا جایی که می توانند به اصل سری وفادار خواهند ماند.شخصت اصلی بازی هم همان مامور محبوب خودمان B.J. Blazkowicz خواهد بود که مسلما بسیاری از ما دلمان برای بی پرواییهایش تنگ شده و خود را آماده می کنیم باز با وی یک تنه به قلب دشمن بزنیم.همچنین با توجه به عرضه بازی در پاییز امسال انتظار نمایش مفصلی از بازی در نمایشگاه E3 می رود.

آقا فورزا ۵ چی؟؟؟ با احساساته من بازی نکنین! :دی

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

واقعا E3 برای من خلاصه شده تو نمایش گیم پلی CV:LOS2 بهترین تجربه ی این نسلم بود امیدوارم MC بتونه اون تجربه ی جادویی نسخه ی اولو تکرار کنه و ما باز تو دنیای بازی غرق شیم اما کارشون خیلی سخته یه LOS دیگه با اون استانداردای بالا ساختن اصلا آسون نیست هیچیم از گیم پلین شون ندادن که آدمو به شک میندازه

تو کنفرانس شون که بیش از حد ترکوند حالا ببینم تو E3 جه میکنه;)
بنظرم اینجا اصلا جاش نیست که بخوایم این بحثای بچه گانه رو راه بندازیم
ولی درکل حق با شماست اشتباه کرد باید کنسولشو نشون نمیداد:|(فکر نکنی من دارم ps4 رو زیر سوال میبرم نه به هیچ وجه):d

واقعا E3 برای من خلاصه شده تو نمایش گیم پلی CV:LOS2 بهترین تجربه ی این نسلم بود امیدوارم MC بتونه اون تجربه ی جادویی نسخه ی اولو تکرار کنه و ما باز تو دنیای بازی غرق شیم اما کارشون خیلی سخته یه LOS دیگه با اون استانداردای بالا ساختن اصلا آسون نیست هیچیم از گیم پلین شون ندادن که آدمو به شک میندازه
اقا درسته منم با حرفه شما موافقم گیم پلی خوب گرافیک خوب همه چی خوب
ولی این حرفتون از اوناش بود دیگه
کارشون خیلی سخته یه LOS دیگه با اون استانداردای بالا ساختن
بنظرتون زاویه ی دوربین استانداری داشت؟ نه خدای داشت؟
البته این نظره منه

آخرین ویرایش:
میگم آریا خودت لیست رو ادامه بدی بهتره این IGN با این وضع فکر کنم تا بعد از نمایشگاه هم این لیستش ادمه پیدا کنه:d
ممنون بابت بروزرسانی:d

تنها بازی هایی که منتظرم چیزی ازش بشنوم Rainbow 6 Patriots ، اعلام Halo جدید برای x360 و نسل بعد ، Watch Dogs ، اعلام ساخت و انتشار Star Wars 1313 ، شاهکار استاد به نام The Evil Within و شاهکار کوجیما به نام MGS 5 ام . البته خیلی هم دوست دارم ببینم مایکروسافت برای X360 چی تو دست و بالش داره .فقط امیدوارم بازیهای Casual برای کینکت نباشه ! 2 تابازی Hard Core من و راضی میکنه .

Castlevania: Lords of Shadow 2
67873123488010053262.jpg

بازی از عناوین دیگری چون God of War نیز الهاماتی گرفته بود
Castlevania یه 20 سالی بزرگتر از GoW هست و اشتباه بگیم این از اون الهام گرفته. خود GoW کلون اوپتیمایز شدهRygar هست درضمن.
اینقدر با اعصاب ما بازی نکنید خواهشاً :دی.

Castlevania یه 20 سالی بزرگتر از GoW هست و اشتباه بگیم این از اون الهام گرفته. خود GoW کلون اوپتیمایز شدهRygar هست درضمن.

اینجا منظور کل سری که نیست بازی فعلی منظوره ! یعنی واقعاً میخوای بگی سری Castlevania از سال 2010 به بعد از GOW الهامات نداشته ؟!:d

خیلی شیک و مجلسی یه سری از المان های گیم پلی رو از روی گاو برداشته بود :دی داریم در مورد کسلوینیای سه بعدی حرف میزنیم نه کسلوینیا های 2 بعدی با چند عدد پیکسل :دی
اون Rygar هم یه شکست Epic بود و به قدری باگ داشت که اگر سازنده ای بخواد با الهام از اون چیزی ساخته باشه رسماً باید به عقلش شک کرد ! اگر از Rygar منظورت سلاحشه که خیلی زیبا از روی مکانیزم YO YO برداشته شده پس باید رفت سراغ مخترع YO YO :دی
در کل به قول "هِگل" :
اگر می خواهید ریشه ی چیزی را پیدا کنید باید آنقدر به عقب باز گردید که تاریخی وجود نداشته باشد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or