به سوی E3 2012

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

10_RoadToE3IntroHeader.jpg


سال گذشته سایت IGN مقالاتی در مورد انتظارات خود از E3 و بازی های این نمایشگاه نوشت. امسال نیز این سایت در اقدامی مشابه ، شروع به انتشار مقالاتی در مورد بازی های مورد نظر خود کرده و در این تاپیک با این بازی ها و نظرات IGN آشنا می شویم.
صفحه اول تاپیک تا شروع E3 به روز می شود و برای دیدن بازی های جدید به آن مراجعه کنید.
 
DmC: Devil May Cry
سازنده : Ninja Theory
ناشر : Capcom
تاریخ انتشار : 2012
سبک : Demon-Slaying Style-Fest
DMC_PS3_BOX-tempboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
سري اصلي Devil May Cry بازي هايي با جو عجيب و منحصربفرد بودند. تفنگ ها ، شمشيرها ، عروسک هاي خيمه شب بازي شيطاني و البته يک کاراکتر نيمه شيطاني پر حرف و حاضر جواب که در کنار يکديگر دنياي ديوانه وار Devil May Cry را تشکيل مي دادند. ولي بعد از گذشت بيش از يک دهه از آغاز اين سري ، سازنده هاي جديد آن در Ninja Theory قصد دارند Dante را از نو تعريف کرده و اين کاراکتر معروف را به ريشه هاي خود بازگردانند. زماني که هنوز يک مبارز جوان و سرکش بوده و با وسايل مخصوص خود به جنگ دشمنان مي رفته است. Dante در بازي جديد ظاهري متفاوت داشته و از تکنيک هاي جديدي براي مقابله با دشمنان شيطاني خود بهره مي برد.
طبق چيزي که ماه گذشته از DmC ديديم ، مي دانيم که Dante به هر دو نوع اسلحه هاي شياطين و فرشتگان دسترسي دارد و مي تواند با تعويض آن ها حملات سريعي را ترتيب دهد. مانند نسخه هاي قبلي ، در اينجا نيز امتياز کمبوهاي Dante با تداوم مبارزه افزايش مي يابد ، ولي اين بار سيستم جديدي به بازي اضافه شده که به شما نشان مي دهد کدام حرکات در آن لحظه امتياز بيشتري نصيب شما مي کند و ضريب کمبوهاي شما در آن حالت بالاتر مي رود.

انتظار چه چيزي را در E3 داريم ؟
ما تنها دو مرحله از بازي DmC را ديده ايم و فقط يکي از آن ها را بازي کرده ايم. احتمالاً Capcom در جريان E3 چيزهاي خيلي بيشتري از آخرين نمايش Dante را نشان خواهد داد. انتظار ديدن مراحل بيشتر به همراه نحوه کار باس هاي بازي را داريم. مثلآ شايد بتوانيم شاهد نبرد Dante با يک بز شيطاني آتشين باشيم ! شايد هم نه ، ولي در هر صورت از ديدن اين موارد استقبال مي کنيم.
از زماني که DmC معرفي شد ، هنوز کاراکترهاي فرعي بازي را نديده ايم. نمايشگاه E3 مي تواند زمان مناسبي براي معرفي و رونمايي از اين کاراکترها باشد و حتی شاید چیزهایی در مورد معشوقه Dante در این نسخه بشنویم. می توان انتظار معشوقه جدیدی را برای Dante در این نسخه داشت ، هرچند شیاطین نیز گاهی تنها می شوند.

==========


Tomb Raider
سازنده : Crystal Dynamics
ناشر : Square Enix
تاریخ انتشار : پاییز 2012
سبک : Cave Survival
Tomb-Raider-2011-ver_PC_BOX-tempboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
مدت ها است که چيز زيادي در مورد Tomb Raider نشنيده ايم و مي توان گفت در يک سکوت خبري کامل از اين بازي به سر مي بريم. ولي طبق چيزي که در نمايشگاه E3 سال گذشته شاهد بوديم ، مي دانيم که Tomb Raider جديد المان هاي ترسناک را به بازي خود اضافه کرده است. Lara Croft جديد يک کاوشگر معروف و شناخته شده نيست و برعکس ، يک دختر جوان و آسیب پذیر است که در ابتدا اميد کمي به نجات يافتن از محيط خصمانه اي که در آن گرفتار شده ، دارد.
در اين نسخه Lara مي تواند قابليت هاي خود را در کمپ مخصوصي آپگريد کرده و به وسايل جديدي مجهز شود و البته توانايي هاي جديدي بدست آورد. توانايي هايي که به او اجازه مي دهد خود را با محيط خشن جزيره وفق دهد. اين ويژگي ها بازي را از نسخه هاي قبلي متمايز کرده و ساختار و حالتي جديد به Tomb Raider مي دهد. همچنين خصوصيات شخصيتي Lara نيز اين بار توسط Crystal Dynamics دستخوش تغييراتي شده و حالتي باورپذیرتر به آن داده شده است.

انتظار چه چيزي را در E3 داريم ؟
به جز بخش آغازين مهيج بازي که در E3 سال گذشته ديديم ، تقريباً چيز ديگري در مورد Tomb Raider نديده ايم. E3 امسال زمان مناسبي براي Crystal Dynamics است که با ارائه جزييات بيشتر و تصاوير زيبا و جديدي از بازي ، حاضرين را سورپرايز کند. انتظار ديدن مراحل بيشتر به همراه کاراکترهاي جديد را در کنار سيستم هاي جديد گيم پلي داريم.
تقريباً هر چيزي که Crystal Dynamics به ما نشان بدهد، جديد خواهد بود و کمي از عطش ما را براي شنيدن اطلاعات بيشتر برطرف خواهد کرد. ولي حتي با ديدن تريلر با کيفيتي که سال گذشته از بازي پخش شد هم مي توان مطمئن بود ماه بعد و در نمايشگاه E3 ، نمايش بازي پتانسيل اين را دارد که بينندگان را ميخکوب کند.
 
آخرین ویرایش:
Resident Evil 6
سازنده : Capcom
ناشر : Capcom
تاریخ انتشار : 2 اکتبر 2012
سبک : Action-Horror
Resident-Evil-6_PC_BOX-tempboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
اعضاي IGN مانند دسته اي از زامبي هاي گرسنه و نيازمند گوشت ، تا جايي که توانسته اند اطلاعات و جزييات Resident Evil 6 را دنبال کرده اند. از اولين خبرهاي لو رفته از بازي و لوگوي آن گرفته تا اطلاعات اختصاصي و البته دو ويدئوي Rewind Theater که به بررسي لحظه به لحظه تريلرهاي بازي مي پرداخت. آخرين بار که ما با Resident Evil 6 روبرو شديم در جريان همايش Capcom تحت عنوان Captivate بود. جايي که ناشر بازي بعد از اعلام خبر انتشار بازي دو ماه قبل از تاريخ قبلي ، يک نمايش زنده از دموي آن با حضور Leon S. Kennedy را نيز به حاضرين نشان داد.
به طور خلاصه ، اين ها چيزهايي است که در مورد Resident Evil 6 مي دانيم : اين بازي سه خط داستاني را با حضور Chris Redfield ، Leon Kennedy و کاراکتر جديدي به نام Jake Mueller دنبال مي کند ، کاراکتري که Capcom تآييد کرده پسر شخصيت منفي و معروف اين سري يعني Albert Wesker مي باشد. گيم پلي بازي ترکيبي از بخش هاي تاريک تر و سنگين تر به سبک Resident Evil 4 و همچنين بخش هاي اکشن تر مانند Resident Evil 5 خواهد بود. حالت کنترل بازي نسبت به نسخه هاي قبلي بهبود يافته و از نظر تيراندازي و حرکات مختلف بيشتر به بازي هاي مدرن شبيه شده است.
حالت Co-op نيز مانند نسخه قبلي در بازي وجود دارد و هر کاراکتر اصلي ، يک همکار خواهد داشت. این بار Capcom بهبودهایی در بخش Co-op ایجاد کرده و بازیکن می تواند در هر لحظه به بازی وارد شده یا از آن خارج شود و نیازی نیست مانند Resident Evil 5 فقط در ابتدای هر بخش وارد آن شود. همچنین اعلام شده بخش رقابتی Mercenaries به بازی بازگشته است ، هرچند اطلاعات زیادی در این مورد در دست نیست.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
مهم ترین نکته ای که می توان در این بخش گفت این است که ما تا به حال بازی را با دستان خود تجربه نکرده ایم. تعدادی تریلر عظیم از آن دیده ایم ، عکس های زیادی از آن مشاهده کرده ایم ، در مورد داستان و حتی بخش مولتی پلیر چیزهایی می دانیم. ولی نزدیک ترین موقعیتی که نسبت به بازی داشته ایم در حالی بوده که طراح ارشد آن در مقابل ما یکی از مآموریت های بازی را که در دانشگاهی تاریک و ترسناک جریان دارد ، انجام داده است. ما انتظار داریم که این روند در E3 2012 عوض شده و Capcom به ما اجازه امتحان بازی را بدهد. سرانجام می توانیم بفهمیم که Resident Evil 6 می تواند از نسخه های پیشین این سری بهتر عمل کند یا خیر. آیا Resident Evil 6 می تواند کاری را که Resident Evil 4 انجام داد ، تکرار کند ؟ تا لحظه ای که با دستان خود بازی را امتحان نکرده ایم ، نمی توانیم در این مورد نظری بدهیم.
البته به احتمال زیاد Capcom باز هم رازها و جزییات زیادی را مخفی نگه خواهد داشت. هنوز مدت زمان زیادی تا عرضه بازی باقی مانده و ناشر بازی می تواند اطلاعات تکمیلی در مورد بخش Mercenaries و نوآوری های بخش Co-op را در ماه های آینده بدهد. ولی احتمالاً اگر نسخه Wii U در دست ساخت باشد ، در E3 امسال در مورد آن خواهیم شنید. مطمئناً نینتندو تمایل زیادی به اضافه کردن عنوان مهم و بزرگی چون Resident Evil 6 به لیست بازی های کنسول نسل بعد خود دارد.

==========

Pikmin 3
سازنده : Nintendo
ناشر : Nintendo
تاریخ انتشار : نامشخص
سبک : RTS
TEMP_WiiU_320_Pikmin-3boxart_160w.jpg


چه چیزی از بازی می دانیم ؟
در حال حاضر تقریباً هیچ چیزی در مورد سومین نسخه از Pikmin نمی دانیم. از اولین باری که بازی برای Wii معرفی شد ، نه اطلاعاتی از گیم پلی بازی آمده و نه تصویری از بازی پخش شده. تنها خبر جدید در مورد بازی این بوده که کارگردان آن ، بازیساز افسانه ای Shigeru Miyamoto اعلام کرده که بازی به کنسول Wii U منتقل شده است. Miyamoto فکر می کند گرافیک HD و کنترلر لمسی Wii U برای بازی مناسب تر خواهد بود ، هرچند هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد نحوه کار با قابلیت های Wii U در این بازی نمی دانیم. مطمئناً اطلاعات جدیدی از Pikmin 3 در E3 خواهیم شنید ، بازی ای که نینتندو حضور آن را در E3 امسال تآیید کرده است.
برای افرادی که با این سری آشنا نیستند ، باید بگوییم این سری با سبک Real Time Stratgey به بازیکن توانایی کنترل Captain Olimar و مخلوقات کوچک تحت کنترل او به نام Pikmin را می دهد و هدف از بازی ، انجام دادن مآموریت های مختلف در حین گردش در سیاره ای ناشناخته است. هر Pikmin رنگ منحصربفرد خود را داشته و Pikmin های مختلف ، توانایی ها و نقاط ضعف و قوت خاص خود را دارند که با استفاده مناسب از آن ها باید مآموریت ها را پشت سر گذاشت.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
از آنجایی که تقریباً چیز خاصی از Pikmin 3 نمی دانیم ، انتظار ارائه اطلاعات زیادی را در E3 امسال داریم. از کیفیت تصاویر HD بازی گرفته تا نحوه کار با کنترلر Wii U و چگونگی فرمان دادن در بازی. همچنین انتظار دیدن دنیاهای جدیدی را با حضور Olimar و همراهان او داریم و حتی منتظر این هستیم که بازی را با دستان خود در E3 امتحان کنیم.
از آنجایی که Pikmin 3 مدت زمان زیادی است که مراحل ساخت را طی می کند ، اگر به عنوان یکی از Launch Title های Wii U معرفی شود سورپرایز نخواهیم شد. اگر این گونه باشد ، این موقعیت بسیار مناسبی برای به رخ کشیدن قابلیت های این کنسول خواهد بود و نینتندو از این طریق می تواند بازیکنان را متقاعد کند که کنترلر لمسی Wii U آینده دنیای بازی را نمایش می دهد.
 
آخرین ویرایش:
New Super Mario Bros 2
سازنده : Nintendo
ناشر : Nintendo
تاريخ انتشار : آگوست 2012
سبک : Platformer
New-Super-Mario-2_n3DS_BOX-tempboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
به جز تعدادي تصوير که ماه گذشته از طريق Nintendo در اختيار ما قرار گرفت ، اطلاعات چنداني در مورد اين عنوان 3DS نداريم. تنها چيزي که از بازي مي دانيم اين است که New Super Mario Bros 2 اولين عنواني خواهد بود که Nintendo هم به صورت دانلودي و هم به صورت معمولي و فيزيکي منتشر مي کند.
همان طور که گفته شد تنها تعدادي تصوير از بازي موجود است ، ولي همين تصاوير نيز حاوي سرنخ هايي از بازي هستند. در کنار بازگشت Raccoon Mario ، عناصري چون P-Wing و Power Meter نيز از بازی Super Mario Bros 3 در بازي وجود دارند. همچنين دشمنان طلايي رنگ و البته خود Mario طلايي را نيز در تصاوير مشاهده مي کنيم. اميدواريم در جريان E3 2012 دليل طلايي رنگ شدن ساکنين Mushroom Kingdom را در کنار اطلاعات جديدي از بازي متوجه شويم.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
از آنجايي که تنها 3 ماه تا عرضه New Super Mario Bros 2 باقي مانده ، انتظار ارائه دموي قابل بازي از آن را داريم. همچنين دوست داريم در مورد عناصري که از Super Mario Bros 3 بازگشته اند ، در کنار Power-Up ها و ويژگي هاي جديد بازي اطلاعاتي بدست آوريم.
آيا New Super Mario Bros 2 از قابليت StreetPass يا ديگر قابليت هاي منحصربفرد 3DS استفاده خواهد کرد ؟ آيا توانايي ارتباط با بازي Mario اي که براي کنسول Wii U عرضه خواهد شد را دارد ؟ براي بازي DLC در نظر گرفته شده است ؟ هنوز نمي دانيم Nintendo در کنفرانس خود چه اطلاعاتي از بازي ارائه خواهد داد ، ولي اميدواريم حداقل به پاسخ تعدادي از اين سوالات برسيم.

==========
Darksiders II
سازنده : Vigil
ناشر : THQ
تاريخ انتشار : آگوست 2012
سبک : Action
2965DSII-Packaging_PC_Standard%28ESRB%29boxart_160w.jpg


چه چیزی از بازی می دانیم ؟
سلام ! شما Death (مرگ) هستين ، مگه نه ؟ من Colin هستم ، از IGN تماس مي گيرم. اينجا کارم نوشتن مقالات در مورد بازي ها هست. آشنايي با شما افتخار خيلي بزرگيه. شما هميشه سرتون شلوغه و در صدر اخبار هستين و حالا با THQ هم همکاري مي کنين. به نظر ميرسه دارين به اين شرکت در معرض خطر کمک مي کنين. ببخشيد شوخي کردم !
خب جناب مرگ ، شما مسئول معرفي و نمایش Darksiders II هستين. من چيزهاي خوبي در مورد اين بازي شنيدم و حضور همکار شما War (جنگ) رو در نسخه قبلي دوست داشتم. به نظر مي رسيد همکاري خيلي خوبي با بچه هاي Vigil داشت و مي دونست که چطوري بايد با اسلحه ها کار کنه و البته آخرالزمان رو جلو بندازه. چي ؟! به نظرتون اون بي گناه بوده ؟! ميخواين مشکلاتي که درست شد رو برطرف کنين و به صورت موازي با داستان جنگ ، به مبارزه با دشمن ها برين ؟ عاليه ! فکر مي کنم جنگ هم از اين موضوع خيلي خوشحال بشه. کمبوهاي عالي ، مکانيزم هاي نبرد دوست داشتني و يک تجربه بزرگ و عظيم رو قراره دوباره و این بار توسط شما تکرار کنیم.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
بفرمايين از اين Canape ها (نوعي خوراکي) بخورين. گرسنه نيستين ؟ اين Baba Ganoush (نوعي پيش غذا) رو ديگه نبايد از دست بدين. آهان متوجه شدم ! تصميم دارين به جاي خوردن ، به ما دموي قابل بازي اي از بخش هاي ابتدايي Darksiders II رو نشون بدين. مطمئناً ايده خوبيه. ميتونين براي اطلاع رساني بهتر ، به ما اجازه بدين که بخش هايي از بازي رو انجام بديم و با مآموريت ها و انگيزه هاي شما در طول بازي بيشتر آشنا بشيم. بذارین صادقانه بگم جناب مرگ ، شما دوست دارين مردم بهتون احساس نزديکي کنن ، مگه نه ؟ اميدوارم از دستم ناراحت نشين ولي اونا اکثر اوقات طرز فکرشون نسبت به شما اشتباه هست.
من دوست دارم با نبردهاي شما بيشتر آشنا بشم و در مورد شخصيت جديدي به نام The Crow Father هم اطلاعاتي بدست بيارم. همچنين اميدوارم شخصيت هايي از نسخه قبلي رو هم دوباره ملاقات کنم و دوباره با تعدادي از غول هاي سرسخت بازي ديداري داشته باشم. در نهایت باید بگم که فکر مي کنم خيلي غيرمنصفانه هست که مردم بازی شما رو بازي اي الهام گرفته از God of War مي دونن.
 
آخرین ویرایش:
Call of Duty: Black Ops II
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
تاريخ انتشار : 13 نوامبر 2012
سبک : First Person Shooter
PE_PCFOB_040612boxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
هنوز مدت زمان زيادي از معرفي بازي Black Ops II نمي گذرد ، اما اطلاعات زيادي از اين بازي منتشر شده است. مي دانيم که بازي در دو بخش دنبال مي شود. بخشي که در آينده اي نزديک و سال 2025 رخ مي دهد و بخشي که مربوط به دهه 1980 خواهد بود. تعدادي از کاراکترهاي نسخه قبلي به اين بازي برمي گردند و البته بخش اعظمي از بازي را در نقش پسر شخصيت اصلي Black Ops يعني Alex Mason به ايفاي نقش خواهيم پرداخت. داستان بازي اين بار کاملاً خطي نيست و مأموريت هايي تحت عنوان Strike Force در آن ديده مي شود که احتمال شکست بازيکن در آن ها وجود دارد و البته شکست در آن ها مي تواند تأثيراتي در ادامه داستان بازي داشته باشد.
هنوز اطلاعات زيادي در مورد بخش مولتي پلير بازي نداريم و تنها مي دانيم که اين بخش کاملاً در سال 2025 جريان خواهد داشت. روبات ها و ساير تکنولوژي هاي آينده نگرانه مانند اسنايپرهايي با قدرت ديد و شليک به پشت ديوارها در اين بخش منتظر بازيکنان خواهند بود. همچنين بخش محبوب Zombies نيز دوباره به بازی باز خواهد گشت.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
Activision و Treyarch تا امروز تنها حدود 10 دقيقه از بخش Campaign و همين طور Strike Force را به ما نشان داده اند. مطمئناً آن ها در E3 بخش هاي ديگري از مراحل داستاني بازي را نمايش مي دهند و شايد اين بخش ها مربوط به دهه 80 و حضور تعدادي از کاراکترهاي محبوب نسخه قبلي باشند. همچنين انتظار دريافت اطلاعات بيشتري در مورد بخش مولتي پلير را در E3 داريم. البته هنوز براي ارائه دموي قابل بازي از اين بخش زود است ولي شايد Activision مي خواهد حاضرين در E3 را سورپرايز کند. چيزي که از آن مطمئن هستيم ، نمايش بازي در کنفرانس مايکروسافت خواهد بود و مانند دفعات قبل ، ناشر بازي و سازنده کنسول (Microsoft) بازي را طوري نمايش مي دهند که مانند يک عنوان انحصاري براي اين کنسول به نظر برسد. در نهايت هم بعيد نيست کنسول و کنترلرهايي با طرح Black Ops II را در E3 شاهد باشيم.

==========

Halo 4
سازنده : 343Industries
ناشر : Microsoft Game Studios
تاریخ انتشار : 6 نوامبر 2012
سبک : Cyber-Warrior Battle Fest
Halo-4_X360_US_RPboxart_160w.jpg



چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
Halo 4 اولین بازی سری Halo خواهد بود که به جای Bungie ، توسط 343Industries ساخته می شود. این بازی قرار است عمیق تر و بیشتر از قبل به زوایای شخصیتی قهرمان Halo یعنی John-117 بپردازد ، کاری که Bungie آن را به رسانه های خارج از بازی مانند رمان ها و کامیک ها سپرده بود.
Halo 4 اولین بازی از تریلوژی Reclaimer خواهد بود ، تریلوژی ای که به گفته 343 تا 10 سال ادامه می یابد. در این نسخه برای اولین بار ارتباطاتی بین بخش های داستانی و مولتی پلیر وجود دارد که بیشتر به سفینه عظیمی به نام Infinity برمی گردد. در این کشتی فضایی متعلق به UNSC ، زبده ترین جنگجویان کهکشان در قالب تیم های قرمز و آبی به تمرین و نبرد با یکدیگر مشغول هستند و از هوش و اسلحه های خود برای غلبه بر یکدیگر استفاده می کنند. همچنین سیستم پیشرفت و ارتقایی مانند Perk های Call of Duty نیز در این بخش دیده می شود.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
در E3 باید اولین اطلاعات از بخش داستانی Halo 4 را در کنار معرفی کامل نژاد دشمن بدست آوریم. (البته به جز دشمنانی که از طریق عکس های اسباب بازی های Halo 4 دیدیم) می دانیم که Covenant ها در این نسخه هم حضور دارند ، ولی هنوز از نقشی که آن ها ایفا خواهند کرد خبری نداریم. همچنین هنوز نمی دانیم که سایر نژادها مانند Flood ها و Brute ها نیز در بازی حضور خواهند داشت یا خیر . در E3 منتظر اولین تجربه خود با بخش مولتی پلیر بازی نیز هستیم و احتمالاً اطلاعاتی در مورد نقشه های جدید و سیستم ارتقای این بخش بدست خواهیم آورد. در نهایت نیز با بخش Spartan Ops بیشتر آشنا خواهیم شد ، بخش Co-op بازی که قرار است هر هفته توسط 343 به روز شده و مأموریت ها و اهداف جدیدی به آن اضافه شود.
 
آخرین ویرایش:
PlayStation All-Stars Battle Royale
سازنده : SuperBot Entertainment
ناشر : Sony
تاريخ انتشار : تعطيلات 2012
سبک : Fighting
PlayStation-All-Stars-Battle-Royale_PS3_TEMPboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
ما فرصت تجربه PlayStation All-Stars Battle Royale را داشته ايم و به همين دليل اطلاعات نسبتاً خوبي از آن داريم. نسخه Smash Bros کمپاني Sony ميزبان کاراکترهايي از دو دهه حضور PlayStation بوده و تا امروز 6 عدد از اين کاراکترها معرفي شده اند :
Fat Princess از بازي Fat Princess
Sweet Tooth از بازي Twisted Metal
Parappa the Rapper از بازي Parappa the Rapper
Sly Cooper از بازي Sly Cooper
Colonel Radec از بازي Killzone
Kratos از بازي God of War
هر ميدان مبارزه از ترکيب دو بازي مختلف تشکيل شده است. براي مثال محيط هايي ترکيبي از بازي هايي چون God of War ، Ratchet & Clank ، Jak & Daxter ، Hot Shots Golf و !Buzz و ... را در بازي شاهد خواهيم بود.
يکي از تفاوت هاي عمده بين بازي هاي Smash Bros و All-Stars Battle Royale به مکانيک هاي اين بازي دو برمي گردد. در نگاه اول هر دو بازي کاملاً شبيه يکديگر هستند ، ولي در حقيقت اين گونه نيست. در حالي که در Smash Bros بايد با بالا بردن درصد آسيب پذيري حريفان آن ها را از دور خارج کنيد ، پيروزي در All-Stars به درجه قدرتي بستگي دارد که هر کاراکتر در طول بازي آن را افزايش داده و در نهايت با استفاده از قدرت خود ، حريفان را از بين مي برد. به بيان ديگر ، مکانيک و هدف نهايي اين دو بازي تفاوت زيادي با يکديگر داشته و اين موضوع را با امتحان کردن هر دو متوجه خواهيد شد.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
در حال حاضر مي دانيم که PlayStation All-Stars Battle Royale امسال عرضه مي شود ولي از تاريخ دقيق عرضه آن خبر نداريم. البته شايعه اي در مورد عرضه بازي در تاريخ 23 اکتبر به گوش مي خورد ، ولي هنوز تأييد نشده است و در E3 بايد منتظر اعلام تاريخ رسمي بود. همچنين احتمالاً شاهد معرفی کاراکترهاي جديدي براي بازي خواهیم بود. کاراکترهايي که هنوز تعداد آن ها را نمي دانيم ولي مطمئناً خيلي بيشتر از 6 کاراکتری هستند که تاکنون معرفی شده اند. در نهايت نيز شاهد خاتمه يافتن شايعات در مورد نسخه Vita اين بازي هستيم. يا با معرفي آن براي Vita روبرو مي شويم و يا به طور کامل اين شايعه را پشت گوش مي اندازيم.

==========

The Last of Us
سازنده : NaughtyDog
ناشر : Sony
تاريخ انتشار : نامشخص
سبک : Third Person Shooter
The-Last-of-Us_PS3_BOX-tempboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟
بعد از اعلام ساخت بازي The Last of Us در اواخر سال 2011 ، اطلاعات خوبي از آن منتشر شده است و تا حدودي مي دانيم که NaughtyDog قصد ساخت چه نوع بازي اي را دارد. بازي در دنيايي پسا آخرالزماني اتفاق مي افتد که نوعي قارچ با کنترل کردن مغز قربانيان خود ، آن ها را به موجوداتي مهيب تبديل مي کند ، موجوداتي تحت عنوان The Infected. تعداد کمي انسان سالم باقي مانده اند که يا در مناطق قرنطينه شده نظامي زندگي مي کنند و يا در نواحي ناسالم و آلوده ايالات متحده به حيات خود ادامه مي دهند.
بازيکن در نقش يکي از این بازماندگان به نام Joel بازي مي کند که مأموريتي عجيب به عهده گرفته است. منتقل کردن دختری نوجوان به نام Ellie از منطقه حفاظت شده ای در Pittsburgh واقع در Pennsylvania به منطقه دیگری که هنوز از آن مطلع نیستیم. The Last of Us نیز مانند Uncharted به سبک Third Person Shooter ساخته شده است ، ولی کمتر از آن بازی متکی به تیراندازی می باشد. این بار بیشتر شاهد مبارزات تن به تن و خشن تر خواهیم بود و در حالی که Joel را کنترل می کنیم ، هوش مصنوعی بازی هدایت Ellie را بر عهده می گیرد.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
با اینکه مدتی پیش گیم پلی The Last of Us را پشت درهای بسته دیدیم ، انتظار داریم که در E3 افراد بیشتری با گیم پلی بازی آشنا شوند و خودشان آن را امتحان کنند. خشونت این بازی از همان تریلر اولیه و نحوه مقابله Joel و Ellie با انسان ها و موجودات آلوده مشخص شده بود و می توان در E3 بیشتر از قبل این خشونت را لمس کرد. همچنین به احتمال زیاد تاریخ عرضه بازی مشخص خواهد شد ، تاریخی که عده ای آن را متعلق به همین سال می دانند و عده ای دیگر نیز اوایل سال 2013 را برای انتشار آن حدس می زنند.
 
Aliens: Colonial Marines
سازنده : Gearbox Software
ناشر : Sega
تاریخ انتشار : پاییز 2012
سبک : Close-Encounters FPS

6863ACM_PC_PF_rgbboxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟

Aliens: Colonial Marines بیشترین وفاداری ممکن را به سری فیلم های Aliens دارد و البته بازی ای کاملاً مرتبط با این سری فیلم ها محسوب می شود. بخش داستانی بازی شما را در نقش Winter قرار می دهد ، یکی از صدها سربازی که برای نجات دادن Sulaco ، سفینه Ripley (کاراکتر اصلی این سری) اعزام شده اند. داستان بازی حالتی سینمایی داشته و با اتفاقات اسکریپت شده و صحنه های ترسناک و Set Piece های مهیج خود ، تجربه FPS جالبی را فراهم می کند.
Winter به همراه Cruz ، O'Neal و یک Bishop Android و البته زنی که توسط یک Facehugger با تخم Xenomorph باردار شده است ، باید راه خود را از بین دسته های Xenomorph ها باز کرده و به سمت کلونی Hadley`s Hope بروند. امکان بازی به صورت Co-op نیز وجود داشته و بخش Multiplayer با شباهت زیاد به سری Aliens vs Predator به همراه انواع جدیدی از Xenomorph ها نیز در بازی قرار داده شده است.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟

Gearbox در مورد این بازی و وفاداری آن به سری Aliens با اشتیاق و اطمینان کامل صحبت می کند. داستان ، صداگذاری ها ، طراحی های بازی و البته اتمسفر و حال و هوای آن نیز به چیزی که Gearbox در نظر داشته ، بسیار نزدیک شده اند. احتمالاً در E3 شاهد معرفی کاراکترهای جدیدی خواهیم بود. کاراکترهایی که سازندگان بازی در آخرین صحبت های خود با IGN خیلی مشتاق به معرفی آن ها بودند ولی اجازه این کار را نداشتند. انتظار می رود Sega در کنار معرفی کامل تر بخش داستانی ، به حاضرین اجازه تجربه بخش Multiplayer را نیز بدهد و بتوانیم کنترل Xenomorph ها را بدست گرفته و با گیم پلی آن ها آشنا شویم.

==========

Assassin`s Creed III
سازنده : Ubisoft
ناشر : Ubisoft
تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2012
سبک : Action Adventure

AC3_PC_RP1boxart_160w.jpg


چه چيزي از بازي مي دانيم ؟

ما در این مدت اطلاعات قابل توجهی در مورد Assassin`s Creed III بدست آورده ایم ، هرچند اکثر اطلاعات مربوط به گیم پلی بازی هنوز منتشر نشده اند. می دانیم که بازی در دوران انقلاب آمریکا (American Revolution) اتفاق افتاده و کاراکتر بازی Assassin جدیدی به نام Connor می باشد که نیمه انگلیسی ، نیمه سرخپوست است.
Assassin`s Creed III تأکید زیادی روی محیط های طبیعی و وحشی دارد. از نوع مأموریت ها و جستجوها گرفته تا نبردهای بازی. البته هنوز هم شهرها مانند نسخه های پیشین در بازی وجود دارند ، ولی این بار تفاوت های زیادی با شهرهای اروپایی نسخه های قبلی خواهند داشت. سازندگان بازی در Ubisoft از حدود سه سال پیش مشغول کار روی این بازی بوده اند و جلوه های بصری بازی (به لطف استفاده از انجین جدید) و همچنین گیم پلی آن (نبرد با دو دست ، سیستم اقتصادی جدید و انیمیشن های متفاوت) با بازی های قبلی تفاوت های زیادی خواهد داشت. در مجموع تنها بخشی که شباهت زیادی به گذشته دارد ، بخش مدرن بازی با حضور Desmond است.

انتظار چه چیزی را در E3 داریم ؟
از آنجایی که Ubisoft هنوز چیزهای زیادی را در مورد بازی مخفی نگه داشته است ، نمی توان به سادگی در مورد E3 صحبت کرد. اگر در E3 دموی قابل بازی از Assassin`s Creed III را شاهد نباشیم ، زیاد تعجب نخواهیم کرد. سال گذشته نیز Revelations بدون دموی تک نفره در نمایشگاه حضور داشت و تنها امکان تجربه بخش Multiplayer آن مهیا بود. گذشته از دمو ، منتظر معرفی ویژگی ها و نکات جدید به همراه یک تریلر هستیم.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or