به زودی می‌ایند! 4 برنامه جدید کونامی به مناسبت 25ـمین سالروز ساخت MGS

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

22149724187414471975.jpg

درود.

در طی 25ـمین سالروز ساخت سری بازی‌های متالگیر، سایت شرکت Konami تصویر عجیبی را منتشر کرد. این سایت که مخصوص این سالروز طراحی شده است، 4 علامت تعجب را با عنوان "به زودی می‌ایند" را ذکر کرده است که بسیار جالب و در عین حال عجیب است.

در حال حاضر هیچ گونه خبری مبنی بر این که این 4 علامت سوال چه چیزی هستند در دسترس نیست. ایا کونامی در gamescom 2012 برنامه‌هایی دارد؟ و یا ما شاهد یک معرفی بزرگ در رابطه با بازی MGS خواهیم بود.

تصویر مورد نظر در اسپویلر.

70175972654064626901.jpg

آخرین ویرایش:
شما میتونی ثابت کنی بازی 15 ساعت گیم پلی خالص داره؟
حرف شماست در برابر حرف من. هر کسی که بازی کرده باشه خودش میدونه چقدر گیم پلی داره.
من یه حرفی زدم. شما هم یه حرفی زدی. تا اینجا هیچ مشکلی نیست. مشکل از اونجایی شروع میشه که شما نظرت رو با لحنی گفتی که دقیقا منظورت این بود:
"تو داری چرت میگی ولی حرف من 100% درسته"
وقتی اینجوری میگی باید برای حرفت دلیل قاطع کننده داشته باشی. نه تجربه ی شخصی.
اینکه شما تو هر مدت زمانی تموم کردی بازی رو چیزی رو ثابت نمیکنه. الان طبق پست بعدی خودت Conviction پنج ساعت گیم پلی داره و MGS4 دو برابرش دیگه درسته؟ همینم قبول کنی برا من کافیه.
===
من یک بار گفتم یک بار دیگه هم میگم؛ مدت زمان گیم پلی که میگن اونی نیست که خوره ی اون بازی بعد از 10 بار تموم کردن بازی، رو آسون ترین درجه بتونه بازی رو تموم کنه.
مدت زمانی که یک گیمر معمولی روی درجه سختی نرمال برای اولین بار بازی رو تموم کنه میشه مدت زمان گیم پلی. والسلام.
حالا اینکه یه نفر برا رکورد زدن و تروفی گرفتن و محک زدن مهارتش بازی رو تو چند ساعت تموم میکنه بحثش جداست. اصلا یه سایت بود که این رکورد ها رو با ویدئو گذاشته بود. طرف Bad Company 2 که یه شوتر تقریبا طولانی بود رو تو 2 ساعت و نیم تموم کرده بود! الان یعنی BC2 فقط 2 ساعت و نیم گیم پلی داره؟
اون مدت زمانی که سایت ها تو نقدشون مینویسن دقیقا همونیه که من میگم.
خود من اولین باری که MGS4 رو تموم کردم مدت زمان گیم پلیم رو زد 21 ساعت. نه محیط رو زیر و رو کردم و نه همه جا رو با سرعت رد کردم.
بیشتر از دو ساعت فقط سر کشتن ومپ گیر کرده بودم چون اصلا نمیدونستم باید چیکارش کنم. خب طبیعیه الان که بخوام بازی رو برا بار چندم تموم کنم اون قسمت رو تو 5 دقیقه رد میکنم رو هر درجه سختی چون دیگه راهش رو یاد گرفتم.
پ.ن: دیگه ترول کردن مدت زمان گیم پلی ندیده بودیم که به لطف دوستان دیدیم :|:دی

آخرین ویرایش:
من که بازیو تو 20ساعت تموم کردم رو درجه ی سختی زیاد . :d چقدر زیاد طول کشید برای من .:d
هیچ بازی دیگه ای تو این سبک ندیدم که ان قدر گیم پلی داشته باشه .

من فکر میکنم بحث کردن درباره MGS4 و زمان تموم کردنش یکی از بی پایه ترین بحث ها باشه.
چون MGS ها کلن سریش، یکی از بی قاعده ترین بازی ها تو این صنعت به حساب میاد. چون تو هر مرحله از MGS با صد مدل شیوه برای تموم کردن طرف هستی . . .
خودم بعضی از مراحل MGS رو از این ور منطقه میدوئیدم همه میدیدنم تا اون ور برسم به آخرش :دی. تو بعضی از مراحل هم حوصله داشتم با تکنیک و ریزکاری رد میکردم.

بعدم زمان تموم شدن نورمال بازی 15 ساعت، حالا یکی بیشتر یکی کمتر . . .
حالا من آخر نفهمیدم MGS4 رو توی 45 ساعت توم کنید یا 4.5 ساعت فرقی تو حجم بازی میکنه؟ محیط های بازی متنوع بودن :|.

من فکر میکنم بحث کردن درباره MGS4 و زمان تموم کردنش یکی از بی پایه ترین بحث ها باشه.
چون MGS ها کلن سریش، یکی از بی قاعده ترین بازی ها تو این صنعت به حساب میاد. چون تو هر مرحله از MGS با صد مدل شیوه برای تموم کردن طرف هستی . . .
خودم بعضی از مراحل MGS رو از این ور منطقه میدوئیدم همه میدیدنم تا اون ور برسم به آخرش :دی. تو بعضی از مراحل هم حوصله داشتم با تکنیک و ریزکاری رد میکردم.

بعدم زمان تموم شدن نورمال بازی 15 ساعت، حالا یکی بیشتر یکی کمتر . . .
حالا من آخر نفهمیدم MGS4 رو توی 45 ساعت توم کنید یا 4.5 ساعت فرقی تو حجم بازی میکنه؟ محیط های بازی متنوع بودن :|.
والا این بحث بیهوده رو ما پیش نکشیدیم :دی ما نیومدیم بگیم MGS4 فلان قدر گیم پلی داره دلتون بسوزه :دی دوستان اسرار داشتن که بازی کلا دو ساعته، بقیه ـش آموزش درست کردن تخم مرغه.
به هر حال بازی انحصاری هست و گیر دادن بهش از واجبات. حالا به نمراتش نشه گیر داد به مدت زمان گیم پلیش که میشه؟! به گرافیکش نشه گیر داد به کات سینهاش (آموزش درست کردن تخم مرغ از دید دوستان) که میشه؟!
به همه ی اینا نشه گیر داد به این که میشه گیر داد که اسنیک بشکه رو کجاش قایم میکرد؟! باور کن یکم دیگه ادامه پیدا کنه به این بحث جذاب هم میرسیم.
در مورد حجم هم شما اشتباه میکنی. هیچ ربطی به محیط متنوع و موشن کپچر نداره. بازی کلا 500 مگابایته و بقیه ـش آموزش درست کردن تخم مرغ و فیلم رایدن وارد میشود 4 هست. حتی من یه مقدار کنجکاوی کردم آموزش خیاطی و سه گانه ی ماتریکس با کیفیت بلوری هم توش پیدا کردم.

احتمالش زير 1% كه mgs 4 تازه پس از 4سال برايه 360 بياد...اينم مشخصه كه mgs 5 نيستش ...
فقط وفقط يه mgs 1 remake باشه از سرمونم زيادي كه بازم اينم نيست...واون چيزي كه ما فكر ميكنيم اصلا وجود خارجي نداره...:-s
اين كوجيما حالا حالا قصد داره مارو تو خماري نگه داره.:>

خدا به فرهاد عمری طولانی بده که باز از این خبرهای مرتبط با MGS برای دوستان بزاره تا جایی باشه برای خالی شدن دوستان !
طرف یه سری عکس از ساعت تموم کردن بازی گذاشته فکر کرده درک هممون ( دور از جون بقیه ) در حد خیاره ! برادر من همونطور که بچه-ها اشاره کردن 10ها بازی هست که با 100تا ترفند میشه گیم پلی چندین ساعتش رو تو 3-4 ساعت هم آورد !
کلا برای لذت بردن از متال گیر باید عاشق دنیا و شخصیتها و گیم پلی خاصش باشین ( که تو نسخه-ی چهارم یکم عام-تر شده بود! ) فنهای متال گیر هم توقع ندارن هرکسی بتونه ار متال گیر خوشش بیاد .
چون 99% ترول و ترولا کردن این عنوان فقط و فقط بخاطر انحصاری بودن نسخه-ی 4ش هست . طرف از وقتی خبر رو خونده دعا دعا میکنه که نسخه-ی چهارم برای کنسول مورد نظرش عرضه بشه بعد نارنجک به کمر میاد اینجا .
من نمیدونم اگه کات سین-های متال گیر نبود بعضیا به چی میخواستن گیر بدن !

فکر نکنم mgs ۴ برای ایکس‌باکس باش چون اگه بود مایکرو تاحالا خودشو پاره کرده بود!
فک نکنما :-?
پس یعنی اگه بخوای بازیو سریع تموم کنی و Big Boss Embelm رو بگیری باید کات-سین هارو Skip کنی؟
شما با این big boss emblem همهٔ سایت رو خفه کردی! بابا به‌خدا فهمیدیم شما خورهٔ mgs هستید! تاحالا ۵۸۰ بار گفتی‌ big boss emblemگرفتم مبارکت باشه بی‌خیال دیگه!

آخرین ویرایش:
میثم جان حتی در Deus Ex HR ام نمیشه هر مرحله رو با 100 شیوه مدل مختلف تموم کرد. MGS4 که جای خود داره با وجود خطی بودن و داستان محور بودنش.
شورحسینی براتون میداره مشکلی نیست، اطلاعات غلط میدید بچه ها فک میکنن MGS4 یه Super Open-world/sandbox-Universe خالص هست.

میثم جان حتی در Deus Ex HR ام نمیشه هر مرحله رو با 100 شیوه مدل مختلف تموم کرد. MGS4 که جای خود داره با وجود خطی بودن و داستان محور بودنش.
شورحسینی براتون میداره مشکلی نیست، اطلاعات غلط میدید بچه ها فک میکنن MGS4 یه Super Open-world/sandbox-Universe خالص هست.
نه آقا! اصلا ۱۰۰۰ تا راه داره من شمردم میگی‌ غیر از اینه ثابت کن
۱)تو جعبه مرحله را بری
۲)تو بشکه " " "
۳)ایپاد تو گوشت باشه بری
۴)سیگار بکشی بری
.
.
.
۹۹۹)مخفیانه بری
۱۰۰۰)مخفیانه نری
حالا بی‌ شوخی‌ بغیر از ۲ تا آخری باقی‌ اون ۱۰۰ تا راه چی‌ هست؟

احتمالش زير 1% كه mgs 4 تازه پس از 4سال برايه 360 بياد...اينم مشخصه كه mgs 5 نيستش ...
فقط وفقط يه mgs 1 remake باشه از سرمونم زيادي كه بازم اينم نيست...واون چيزي كه ما فكر ميكنيم اصلا وجود خارجي نداره...:-s
اين كوجيما حالا حالا قصد داره مارو تو خماري نگه داره.:>
به نظر من گیم پلی متال گیر 1 اینقدر قشنگ هست که اگر بازسازیش کنن یکی از بهترین حرکات میشه ، من خودم به شخصه ریمیک نسخه 1 رو بیشتر از هرچیز دیگه ای در باره نسخه 5 ترجیح میدم(البته یه کوچولو بیشتر ترجیح میدم)

شما با این big boss emblem همهٔ سایت رو خفه کردی! بابا به‌خدا فهمیدیم شما خورهٔ mgs هستید! تاحالا ۵۸۰ بار گفتی‌ big boss emblemگرفتم مبارکت باشه بی‌خیال دیگه!

به جان تو من همچين قصدى نداشتم.
من کى گفتم big boss embelm رو گرفتم ؟
من داشتم از دوستمون سوال ميکردم.
بابا چرا حرف (نوشته) تو دهنم (پستام) ميزارى (:d)

هر بازى اى رو ميتونى سريع تمومش کنى. دليل نميشه که بازى گيم پليش کمه.

مثلا من خودم فاينال فنتزى 13 رو توى 10 ساعت تموم کردم (بدون کات-سين ها) ولى بعضى از رفيقام توى 60 ساعت تمومش کردن. (تفاوت را احساس کنيد :d)

يا تو همين متال گير 4 براى گرفتن big boss embelm بايد بازيو زير 3 ساعت تموم کنى.
منظور منم دقیقا همین بود!
چیزی که معلومه اینه که کات سین ها رو هیچوقت گیم پلی حساب نمیکنن!
به نظر من نرمال ترین گیم پلی واسه mgs4 ده ساعته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or