به زودی می‌ایند! 4 برنامه جدید کونامی به مناسبت 25ـمین سالروز ساخت MGS

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

22149724187414471975.jpg

درود.

در طی 25ـمین سالروز ساخت سری بازی‌های متالگیر، سایت شرکت Konami تصویر عجیبی را منتشر کرد. این سایت که مخصوص این سالروز طراحی شده است، 4 علامت تعجب را با عنوان "به زودی می‌ایند" را ذکر کرده است که بسیار جالب و در عین حال عجیب است.

در حال حاضر هیچ گونه خبری مبنی بر این که این 4 علامت سوال چه چیزی هستند در دسترس نیست. ایا کونامی در gamescom 2012 برنامه‌هایی دارد؟ و یا ما شاهد یک معرفی بزرگ در رابطه با بازی MGS خواهیم بود.

تصویر مورد نظر در اسپویلر.

70175972654064626901.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم 10 سال دیگه ام سر این موضوع که کی MGS5 رو از انحصار سونی در میارن و واسه XBobx720 میاد هم بحث کنید !!! :d
واقعا اومدن MGS4 واسه ایکس باکس منو یاد آرزوهای توشیشان می اندازه !

شما میتونی ثابت کنی بازی با کات سینهاش تو 10-12 ساعت تموم میشه؟ اگر میتونی بسم الله، منتظریم. اگر هم نمیتونی لطف کن نظر ما رو با نظر خودت که کاملا مشخصه ریشه ـش به کجا برمیگرده زیر سوال نبر.
شما میتونی ثابت کنی بازی 15 ساعت گیم پلی خالص داره؟
حرف شماست در برابر حرف من. هر کسی که بازی کرده باشه خودش میدونه چقدر گیم پلی داره.

مدت زمان بازی MGS4 طبق شواهد سایت‌ها و گیمرها:

There has been conflicting news when it comes to Metal Gear Solid 4's runtime. OPM said that the gameplay is only 10-13 hours long while Paul Fitzpatrick (the man behind the first MGS4 review) revealed that total gameplay time is around 20 hours long. (not including the 9 hours of cutscenes
So that puts Metal Gear Solid 4's runtime at a rough estimate of 10-20 hours long, depending on how you choose play it. Sounds like it will be as long as a typical MGS game. Good news for fans ...

source

Metal Gear Solid 4 runtime revealed ... Gameplay is around 10-20 hours long.

PS3 News: MGS4 has '90 minute' cut-scenes - ComputerAndVideoGames.com

یروز یه آدم بیکاری بود ،درجه بازی رو گذاشت رو اون که از همه آسون تره و تمام کات سن ها رو Skip می کرد ،بعد تایم گرفت ؛ آقا بازی 3:10 دیقه ای تموم شد ... :دی !

اصن وقتي بخوايد emblem big boss رو بگيريد، بازي رو زير 5 ساعت بايد تموم كنيد. اين يعني چي؟ يعني بازي كمتر از 5 ساعت گيم پلي داره.
اما اگر بخوايد همه چيو پيدا كنيد و همه نقشه رو بگرديد خيلي بيشتر از اينا طول ميكشه، بازي فقط كُلي پوستر و اسلحه داره كه واسش تروفي گذاشتن.

اصن بحث كردن سر گيم پلي MGS بحث بيخوديه. همه MGS هارو ميشه سريع تموم كرد، اما تمام لذت بازي تو تست كردن چيزهاي مخفي و Easter Egg هاي بازيه كه در اين قضيه كوجيما هميشه بهترين بوده تو بازي ها.
متالگیر رو دو مدل میشه تموم کرد !! (به جز 4 که بیشتر محیط بسته هست و مجبوری مستقیم بری فقط)
یک مدل فقط اصل بازیو بچسبی و بری جلو
یک مدل هم بری قشنگ گوشه گوشه ی مناطق رو بگردی و نه تنها کلی چیز میز جدید میبینی گوشه کنار، بلکه چقدر ایتم میتونی پیدا کنی که در طول بازی ممکنه بهشون بر نخوری و نتونی ازشون استفاده کنی !!
بعد این مدل ها تعیین میکنن بازی رو 10 ساعته تموم کنی یا 40 ساعت.
MGS4 از بقيه نسخه ها بيشتر easter egg نداشته باشه، كمتر نداره. اگه واسه پلات كردنش سعي كني متوجه ميشي عمق فاجعه رو

بعد درباره حجم هم بگم، یک بازی مثل RDR که 80 درصد محیط هاش بیابون هستند و میشه از تکسچر تکراری استفاده کرد معلومه حجم کمتری رو میطلبه.
در حالی که MGS4 شدیدن محیط های متنوعی داشت و البته موشن کپچر هایی که به واسطه کات سین های طویلش :| بود که حجم میگیرند.
کلن بازی های انحصاری سونی رو دقت کنید موشن کپچر هاشون به مراتب بهتر از موشن کپچر های بازی های 360 هست که به نظرم یکی از دلایلش همین مسئله حجمه . . .

دقیقا. منم همینو میگم :-bd

اینکه یه عده با اطمینان میان میگن MGS4 دقیقا 10-15 ساعت گیم پلی خالص داره هم بسیار جالب و در نوع خودش آموزنده است! بازی که با کات سینهاش نهایت تو 10-12 ساعت تموم میشه، فقط 15 ساعت گیم پلی خالص داره!!
اینم شده قضیه رزولوشن MGS4! ببرین بالا آقا ببرین، کنتور که نمیندازه!

کلنگ جان که بالا نوشت حدودا 20 ساعته.
حالا نمیدونم شما الان داری طرفداری بچه هایی که میگن RDR گیم پلیش زیاده رو میکنی یا نه ولی همین خود RDR رو در نظر بگیری فقط قبل از هر مرحله ی 20 دقیقه ای باید 45 دقیقه اسب سواری کنی تا برسی به محل انجام ماموریت که نمیدونم اینو جزو گیم پلی خالص حساب میکنین یا نه :d

کلنگ جان که بالا نوشت حدودا 20 ساعته.
حالا نمیدونم شما الان داری طرفداری بچه هایی که میگن RDR گیم پلیش زیاده رو میکنی یا نه ولی همین خود RDR رو در نظر بگیری فقط قبل از هر مرحله ی 20 دقیقه ای باید 45 دقیقه اسب سواری کنی تا برسی به محل انجام ماموریت که نمیدونم اینو جزو گیم پلی خالص حساب میکنین یا نه :d
دیگه مدت زمان گیم پلی یه بازی که منبع نیاز نداره! هر کس با توجه به مهارتش، یه مدت زمانی رو صرف اتمام بازی میکنه. اگه به این منابع باشه که تو نقد IGN اگه اشتباه نکنم، برای Conviction مدت زمان اتمام بازی رو 8-10 ساعت زده بود، در صورتی که خود بنده همون شبی که اومد در عرض 5 ساعت و نیم رو درجه Realistic تموم کردم. :دی بگذریم...
در مورد MGS4 هم خودم با دیدن کامل تمامی کات سینها با اینکه MGS4 اولین MGSـی هم بود که بنا به دلایلی تموم کردم، تقریبا 10-10.5 ساعت طول کشید. حالا شما منبع بیارید که یکی MGS 4 رو تو 100 ساعت تموم کرد!! من به چیزی که خودم بهش رسیدم اطمینان دارم.

دیگه مدت زمان گیم پلی یه بازی که منبع نیاز نداره! هر کس با توجه به مهارتش، یه مدت زمانی رو صرف اتمام بازی میکنه. اگه به این منابع باشه که تو نقد IGN اگه اشتباه نکنم، برای Conviction مدت زمان اتمام بازی رو 8-10 ساعت زده بود، در صورتی که خود بنده همون شبی که اومد در عرض 5 ساعت و نیم رو درجه Realistic تموم کردم. :دی بگذریم...
در مورد MGS4 هم خودم با دیدن کامل تمامی کات سینها با اینکه MGS4 اولین MGSـی هم بود که بنا به دلایلی تموم کردم، تقریبا 10-10.5 ساعت طول کشید. حالا شما منبع بیارید که یکی MGS 4 رو تو 100 ساعت تموم کرد!! من به چیزی که خودم بهش رسیدم اطمینان دارم.

فک کنم رفیقمون جواب داده. منم قبولش دارم :d
اصن وقتي بخوايد emblem big boss رو بگيريد، بازي رو زير 5 ساعت بايد تموم كنيد. اين يعني چي؟ يعني بازي كمتر از 5 ساعت گيم پلي داره.
اما اگر بخوايد همه چيو پيدا كنيد و همه نقشه رو بگرديد خيلي بيشتر از اينا طول ميكشه، بازي فقط كُلي پوستر و اسلحه داره كه واسش تروفي گذاشتن.

اصن بحث كردن سر گيم پلي MGS بحث بيخوديه. همه MGS هارو ميشه سريع تموم كرد، اما تمام لذت بازي تو تست كردن چيزهاي مخفي و Easter Egg هاي بازيه كه در اين قضيه كوجيما هميشه بهترين بوده تو بازي ها.

الان منظور از این جمله این بود که سایت هایی که MGS4 رو GOTY اعلام کردن همه کور و کچلن ولی سایت هایی که بقیه ی بازی ها رو گاتی کردن همه سایت های کار درست و حرفه ای بودن؟!
===
MGS4 هم حداقل ِحداقلش بین 10 تا 15 ساعت گیم پلی خالص داشت. حالا اینکه علاوه بر این 10-15 ساعت گیم پلی خالص کات سین های درست حسابی هم داشت ایراد محسوب میشه؟ کات سین 2 دقیقه ای میساختن کارشون درست میشد؟
همین الان 4 تا بازی نام ببرید که کارگردانی کات سین هاشون بتونه به MGS فقط نزدیک بشه.
خودتون میدونید کدوم کات سین ها رو میگم پس خواهشا مسخره بازی رو بذارید کنار و هی نگید آموزش تخم مرغ درست کردن.

15 ساعت گیم پلی خالص..! شوخی میکنی سنگ بترکه 6 ساعت هم گیم پلی نداره Act 4 کلا گیم پلیش زیر 10 دقیقه هست حالا حساب کار بیاد دستت..

تازه وقتی من میگم 6 ساعت منظورم حد نرمالش هست وگرنه..!

98681388451795452594.jpg

58906665634299232500.jpg

15 ساعت گیم پلی خالص..! شوخی میکنی سنگ بترکه 6 ساعت هم گیم پلی نداره Act 4 کلا گیم پلیش زیر 10 دقیقه هست حالا حساب کار بیاد دستت..

تازه وقتی من میگم 6 ساعت منظورم حد نرمالش هست وگرنه..!

98681388451795452594.jpg

58906665634299232500.jpg

عزیز این عکسایی که گذاشتی برای کسایی ـه که Big Boss Embelm رو گرفتن. برای گرفتن Big Boss Embelm باید بیخیال همه چی بشی و تا اونجایی که میتونی به سرعت پیش بری و اگه باختی دوباره باید بزنی بیرون و بازی رو لود کنی (که این خودش چیتر بازی حساب میشه) و تازه یه آلارم هم ندی که خودش خیلی بر سرعت تموم کردن تاثیر میزاره (سریعتر تموم میشه).
من خودم برای اولین بار که خواستم Big Boss Embelm رو بگیرم با چیتر بازی تونستم بازیو توی 5 ساعت و نیم تموم کنم (با همه ی تلاشم) که تازه به این نمیگن زمان گیم پلی.

terova و سایر ذوب شدگان ولایت 360;;):
dark souls رو هم توی 59 دقیقه تموم کرده بودن-gta4 رو هم یک نفر توی 4 ساعت تموم کرده بود.
به قول دوستان ترول رو ببرید جایه دیگه;)

اونا دیگه بازی نمیکنن
بحث بازی کردن و تموم کردن یه طرفه، بحث رکورد زدن یه طرف !
اون زمان هم خودم یادمه رزیدنت ایول 3 رو دو ساعته تمومش میکردم دیگه :p
--------------------------------------------------------------------------------
MGS4 از بقيه نسخه ها بيشتر easter egg نداشته باشه، كمتر نداره. اگه واسه پلات كردنش سعي كني متوجه ميشي عمق فاجعه رو
من خودم ادمی هستم که بازیارو سعی میکنم دفعه ی اول جزء به جزء پیش برم که دلیلی نذارم واسه تکرار مجدد بازی !
متالگیر 4 رو هم همینطوری بازی کردم !
من نمیگم زمانش کمتره یا فلانه
ولی اون زمانی که شماره قبلیا بود و چیزی به اسم پلات کردن و تروفی نداشت به نظر من خیلی بشتر زمان میبُرد تموم کردنش تا این ;)
تازه بهانه ای نبود واسه اینکه مجبـــور باشی دنبال چیزی بگردی (پلات کردن)
خودت میگشتی و پیدا میکردی
-------------
حالا یه سوال
کات سین های بازی توی رکورد زمانی بازی حساب میشه؟
یا زمانی که اخر بازی مینویسه از خالص گیم پلی مینویسه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or