به زودی می‌ایند! 4 برنامه جدید کونامی به مناسبت 25ـمین سالروز ساخت MGS

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

22149724187414471975.jpg

درود.

در طی 25ـمین سالروز ساخت سری بازی‌های متالگیر، سایت شرکت Konami تصویر عجیبی را منتشر کرد. این سایت که مخصوص این سالروز طراحی شده است، 4 علامت تعجب را با عنوان "به زودی می‌ایند" را ذکر کرده است که بسیار جالب و در عین حال عجیب است.

در حال حاضر هیچ گونه خبری مبنی بر این که این 4 علامت سوال چه چیزی هستند در دسترس نیست. ایا کونامی در gamescom 2012 برنامه‌هایی دارد؟ و یا ما شاهد یک معرفی بزرگ در رابطه با بازی MGS خواهیم بود.

تصویر مورد نظر در اسپویلر.

70175972654064626901.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی دلم میخواد که اگر قراره ریمیک نسخه یک رو بسازن ، آخرشم یه چیزی به داستان اضافه کنن تا اون آسانسور اضافی تو متال گیر 4 رو یجوری توجیه کنه.

هر چی هست بنظرم جدیده ؛Old Big Boss رو الکی اونجا نذاشته :دی!

اون عکس که کلا پوستر تولد 25 سالگیه. ربطی به متال گیر 5 نداره. Old Big Boss هم که تو متال گیر 4 بود.

خیلی دلم میخواد که اگر قراره ریمیک نسخه یک رو بسازن ، آخرشم یه چیزی به داستان اضافه کنن تا اون آسانسور اضافی تو متال گیر 4 رو یجوری توجیه کنه.

کدوم آسانسور؟؟ هر چی فک میکنم یادم نمیاد :-? (با اینکه 10 بار بازیو تموم کردم :-/)

فکر کن بخواد بیاد روی 360 متال 4 !!
در 6 عدد دی وی دی 9 :laughing:

البته یک DVDیش خود بازی هست و 5 DVDی بعدی آموزش درست کردن تخم مرغ و میمون بازی به همراه فیلم "رایدن وارد می شود 4" هست..

از این 4 سوپرایز اگه یکیش mgs5 باشه واسه من کافیه

من اگه میدونستم این 360 بازان اینقدر آرزو به دله این mgs4 هستن زودتر با کوجیما مذاکره میکردم تا ملت پا و دست و کلشونو در راه mgs از دست ندن :دی

البته یک DVDیش خود بازی هست و 5 DVDی بعدی آموزش درست کردن تخم مرغ و میمون بازی به همراه فیلم "رایدن وارد می شود 4" هست..

گوشت و گربه رابطه ی خیلی نزدیکی با هم دارن :دی

مطمئن باش حداقل 5 تاش خود بازي ميشه.
--
خيلي دوست دارم يكيش MGS 5 باشه يكيش ريميك MGS VR

کوجیما بخواد MGS5 رو معرفی کنه از 4 ماه قبلش یه فیلمی در میاره که همه تو کف بمونن :دی اینقدر راحت که نمیاد معرفی کنه. جریان معرفی Rising رو یادتون رفته؟ انواع حرکات تخیلی انجام داد تا معرفی بشه :دی ولی خوشم میاد از این کارهاش، کلا آدم باحال و دوست داشتنی هست :دی

باز شروع شد! اومدن MGS4 روی XBOX360 و اینکه Nتا DVD هست و...
4سالِ دارین سر همین قضیه بحث میکنین که MGS روی 360 بیاد نیاز به Nتا DVD داره! هنوزه هنوزه بعد 4سال این بحث ها تموم نشده ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or