شایعه به زودی قیمت و سطح‌های مختلف گیم پس تغییر خواهد کرد.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
GNyYSiWWsAAzngR.jpeg
با انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه مایکروسافت قرار است Call of Duty Black Ops 6 را در زمان انتشار روی سرویس گیم پس قرار دهد، به نظر می‌رسد که این شرکت آماده است تا تغییراتی در سطوح خدمات نیز ایجاد کند؛ به گفته چندین فاش کننده، به دلیل اضافه شدن Call of Duty، قیمت و سطح‌های مختلف سرویس گیم پس قرار است تغییر کنند!

فاش کننده‌ای به اسم eXtas1stv در توییتر نوشت: «ما می‌توانیم به شما اطمینان دهیم که تغییرات عمدتاً به دلیل Call Of Duty در سطوح مختلف گیم پس در حال انجام است.»

فاش کننده معروف، Shinobi602 نیز در ResetEra گفت: «بله که تغییرات در راه است.»

آیا این به معنای تغییر قیمت است یا صرفاً به افزودن یک سطح دیگر به گیم پس ختم خواهد شد.

Microsoft To Make Changes To Xbox Game Pass Tiers Because Of Call Of Duty, It's Claimed

عاشق کامنتات هستم ar-15
افقی که تو در دیدن مسائل مختلف از اجتماعی و سیاسی گرفته تا گیم و سبک زندگی داری هیچ آدمی مشابهشو نداره (:|

از روزى كه ديدم بالدورز گيت رو با منچ و شطرنج و مارپله يكى كرد فهميدم كه اين افق ديد تا كجا گسترش داره :D

کنسول جدیدش هم که بر پایه ویندوزِ که اومدن بازیهای سونی روش اجتناب ناپذیره
یه کنسول نسل آینده بر پایه ویندوز که دسترسی به بیشترین شمار بازی رو ممکن میکنه برای هر گیمری جذابه. به ویژه که راحت هک میشه و میتونه انواع شبیه ساز و دسته ها رو هم پشتیبانی کنه.

دقت کنی گفته ما “اینجا” به قیمت دلاری کاری نداریم.یعنی تو ایران!
قیمت پلاس پریمیوم و گیم پس اولتیمت هم در ایران هم به صورت زیرِ
View attachment 337615
View attachment 337616
حالا اگه شما با ویزا کارت و دلاری خرید می کنید که بحثش جداست😁
قیمت اکانتهای ظرفیتی هم روی ps5 گرونتره در بهترین حالت ۳۰٪ گرونتره این در حالی هست اگر فلان بازی چه نسل نهمی باشه چه نسل هشتمی باشه دوتا ظرفیت کلا بیشتر نداره یعنی اگر شما یک بازی نسل هشتمی رو حتی تهیه کنید و دونفر باشید یکی تون ایکس باکس وان داشته باشه یکی سریز فقط میتونید روی یک کنسول هوم و روی یک کنسول بصورت سوییچ استفاده کنید اما شرایط در کنسول سونی فرق میکنه اگر بازی نسل هشتمی داشته باشه دوتا ظرفیت روی ps4 داره دوتا ظرفیت روی ps5 یک ظرفیت یک هم که از توش در میارن ولی بازم میبینی ظرفیت های ps5 رو گرونتر میفروشن علت این امر هم این هست که تلقی میکنند ps5 owner ها ریچ ترن

• Like
Reactions: Nameless King
نمیدونم چرا فروشنده ها نامرد اینقدر سر کاربران آیفون و سونی کلاه میگذارن؟ مثلا یک گلسی فروشنده خریده 50 هزارتومن بعد همونه برای آیفون میزنه 400 تومن برای سامسونگ میزنه 100 تومن! میخوای بازی بریزی برای XBOX میگن 500 برای PS5 میگن 1.500..؟
من یه مدت با اینا همکاری میکردم تو دست پا شون بودم ببین اگر حتی مثلا رد دد ۲یی که برای هم ps4 هم ps5 بود رو میخواستن بریزن برای ps4 میگفتن ۲۰۰ ولی برای ps5 میگفتن ۴۰۰ ۳۵۰ ،چرا حالا ؟چیزی که دقیقا از دهنشون میومد بیرون این بود اینا ریچ ترن باید گرونتر بهشون بفروشیم .

• Like
Reactions: Terova
من یه مدت با اینا همکاری میکردم تو دست پا شون بودم ببین اگر حتی مثلا رد دد ۲یی که برای هم ps4 هم ps5 بود رو میخواستن بریزن برای ps4 میگفتن ۲۰۰ ولی برای ps5 میگفتن ۴۰۰ ۳۵۰ ،چرا حالا ؟چیزی که دقیقا از دهنشون میومد بیرون این بود اینا ریچ ترن باید گرونتر بهشون بفروشیم .
از نظر بیزینسی چندان کار عجیبی نیست این کار، منظورم اینه که اصلا اینطور نیست که آدم بگه مشتریای پی اس 5 گاگولن که هرچقدر بهشون بندازن بازم خریدارن. وقتی نسل تغییر میکنه دو حالت داره که هنوز کسی با کنسول قبلی بازی کنه یکی اینه که دخل و خرج زندگیش جوریه که فعلا شرایط هزینه 30 میلیونی دستگاه رو نداره یا فکر میکنه ارزش نداره انقدر یا به اون صورت گیمر فعالی نیست و هر از گاهی همینطوری برای تنوع میشه پای دستگاه، منطقیه که فروشنده حاشیه سودشو واسه این مشتری تا حد ممکن بیاره پایین که کماکان خریدار باشه و به جاش بخشی از سودی که از اونور کم کرده رو بیاره رو جنسی که مشتری های فعال تر و بیشتری داره.

البته کلا این حرفائم از چیپ بودن و بی سواد بودن بخش اعظمی از فعالان این صنف کم نمیکنه، منم یه مدت کوتاهی وقتی 18-19 سالم بود پیششون کار کردم واقعا رو اعصابن :D

آخرین ویرایش:
از نظر بیزینسی چندان کار عجیبی نیست این کار، منظورم اینه که اصلا اینطور نیست که آدم بگه مشتریای پی اس 5 گاگولن که هرچقدر بهشون بندازن بازم خریدارن. وقتی نسل تغییر میکنه دو حالت داره که هنوز کسی با کنسول قبلی بازی کنه یکی اینه که دخل و خرج زندگیش جوریه که فعلا شرایط هزینه 30 میلیونی دستگاه رو نداره یا فکر میکنه ارزش نداره انقدر یا به اون صورت گیمر فعالی نیست و هر از گاهی همینطوری برای تنوع میشه پای دستگاه، منطقیه که فروشنده حاشیه سودشو واسه این مشتری تا حد ممکن بیاره پایین که کماکان خریدار باشه و به جاش بخشی از سودی که از اونور کم کرده رو بیاره رو جنسی که مشتری های فعال تر و بیشتری داره.

البته کلا این حرفائم از چیپ بودن و بی سواد بودن بخش اعظمی از فعالان این صنف کم نمیکنه، منم یه مدت کوتاهی وقتی 18-19 سالم بود پیششون کار کردم واقعا رو اعصابن :D
اینا تحلیل های شما هستن متاسفانه این ادم ها از پرطرفدار بودن ps5 سواستفاده میکنن ،اکانتهای ظرفیتی هم شرایطشون اینجوریه حتی .شایدم شما خودت مغازه دار باشی

اینا تحلیل های شما هستن متاسفانه این ادم ها از پرطرفدار بودن ps5 سواستفاده میکنن ،اکانتهای ظرفیتی هم شرایطشون اینجوریه حتی .شایدم شما خودت مغازه دار باشی
فعالای این صنف که واقعا فلسفشون همونه که اینا پولدارترن میشه بهشون بیشتر غالب کرد.

من از منظر بیزینسی گفتم که این شیوه به صورت معمول تو همه ی کسب و کارا استفاده میشه، شما سبزی فروشم باشی این پتنرن رو باید رعایت کنی.
اون پست رو هم دادم چون منظور پست هایی که بچه ها میدادن یه جوری بود که هرکی پی اس 5 میخره چشاشو بسته از هر طرف داره بهش فرو میره و خودشم راضیه.

فعالای این صنف که واقعا فلسفشون همونه که اینا پولدارترن میشه بهشون بیشتر غالب کرد.

من از منظر بیزینسی گفتم که این شیوه به صورت معمول تو همه ی کسب و کارا استفاده میشه، شما سبزی فروشم باشی این پتنرن رو باید رعایت کنی.
اون پست رو هم دادم چون منظور پست هایی که بچه ها میدادن یه جوری بود که هرکی پی اس 5 میخره چشاشو بسته از هر طرف داره بهش فرو میره و خودشم راضیه.
حقیقتا اینا بیشترشون دیپلم ردی و سرباز فراری هستن مدل بیزینسی و اینا حالیشون نیست ،اینا تنها چیزی بلدن سو استفاده از هرچیز برای سود بیشتره

احتمالا یه تایر جدید میدن بیرون که شامل بازی های دی وان باشه و با قیمت گرونتر از تایر های دیگه .

تایر های دیگه احتمالا شامل بازی دی وان نمیشه

احتمالا یه تایر جدید میدن بیرون که شامل بازی های دی وان باشه و با قیمت گرونتر از تایر های دیگه .

هرگز نباید همچین غلطی بکنهx-(
نهایتش بهش اجازه میدیم، بیاد یک رده جدید درست کنه نسخه Ultimate edition بازی ها رو بذاره با ارلی اکسس ، بکندش ماهی 30 دلار :))

• Smile
Reactions: ehsan M
نهایتش بهش اجازه میدیم، بیاد یک رده جدید درست کنه نسخه Ultimate edition بازی ها رو بذاره با ارلی اکسس ، بکندش ماهی 30 دلار :))
بالاخره هر فروشنده ای اول به فکر جیب خودشه نه اینکه بیاد خداد تومن هزینه کنه تا بازی مفت دست ما بیاد و خودش همش ضرر بده

مگه سالی چندتا بازی میاد که ارزش ۳۰$ هزینه کردن برای early access داشته باشه :lol:.

به گیمپس 25 دلاری سلام کنید.

Call of Duty: Black Ops 6 won't be locked behind a new Xbox Game Pass tier

Upon launch, Call of Duty: Black Ops 6 will be playable on Xbox and PC for Xbox Game Pass Ultimate, PC Game Pass, and Xbox Game Pass for Console members," a Microsoft spokesperson told Eurogamer earlier today.

علیک سلام :-h

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or