به زودی شاهد عنوان دیگر از Crytek خواهیم بود

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در سال 1999 در شهر فرانکفورت سه برادر که اصلیت ترک داشتند، تصمیم گرفتند که با همکاری یکدیگر شرکتی را در زمینه ساخت بازی‌های ویدیویی تاسیس کنند. شاید آن زمان آن ها فکر نمی‌کردند که روزی شرکت آن ها بتواند به چنان درجه از نظر شهرت و فناوری برسد که بتواند در کنار بزرگان بازی‌های ویدیویی باعث پیشرفت این صنعت شوند ولی در حال حاضر این شرکت با داشتن 5 استودیو متفاوت در سرتاسر جهان به یکی از بزرگترین کمپانی‌های جهان تبدیل شده است. شرکت Crytek را با سری بازی های Crysis می‌شناسیم و بعد از نمایش Cry Engine 3 در GDC امسال می‌توان امید داشت که با بازی‌های بزرگتری هم از نظر گرافیکی و هم از نظر گیم‌پلی روبرو شویم.

Crytek در خبری که امروز از طریق CVG تایید شد اظهار کرده است که در ماه آپریل (دو هفته آینده) شاهد معرفی بازی دیگری از سوی این شرکت خواهیم بود. آقای Nick Button-Brown در پست خود در سایت CVG هیچ اطلاعات جدیدی در مورد بازی بعدی این شرکت نداده است و فقط به این جمله اکتفا کرده است. "شگفت آور خواهد بود". ایشان در این گفتگو گفته است که : "ما هم‌چنان می‌خواهیم بالاترین کیفیتی را که می‌توانیم به بازیکنان عرضه کنیم. شما در مورد ساخت HomeFront و Ryse اطلاعات کافی دارید ولی ما در حال حاضر بر روی یک پروژه دیگر نیز کار می کنیم که هر سه این عنوان ها فوق العاده هستند. "

اطلاعات بیشتری در مورد این عنوان داده نشده است. پس تا آپریل صبر می‌کنیم.

crysis-2.jpg
.

احتمالا همون عنوان سوم شخصی هست که قبلا صحبتش بود ولی احتمال هم داره که کرایسس 3 باشه
ولی من بیشتر منتظر اطلاعات و تصاویر جدید از RYSE هستم دیگه یک چیزی ازش نشون بدن دیگه :d

من که بعید میدونم با بازی بزرگی رو به رو باشیم
این کمپانی نشون داده راه شاهکار ساختنو خوب یاد نگرفته و فقط به ظواهر توجه داره که به موفقیت عالیم نمیرسه

من که بعید میدونم با بازی بزرگی رو به رو باشیم
این کمپانی نشون داده راه شاهکار ساختنو خوب یاد نگرفته و فقط به ظواهر توجه داره که به موفقیت عالیم نمیرسه

دقیقا به کدوم دلیل بازیهاش به موفقیت نرسیده ؟ به دلیل تخیلات شما ؟

اگه به بازی ای مثل کرایسیس می گید شاهکار پس معلومه خیلی کم توقع هستید !

آدم واقعا عصبی میشه یه همچین چیز هایی رو میخونه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از نظر کارشناسان بازیسنتر کدوم بازی شاهکار به حساب میاد؟؟
کرایسیس تو سالی که اومد کلی جایزه گرفت بهترین شوتر از دید GameSpot بهترین بازی اکشن از دید Gamereactor بهترین بازی سال PC Gamer
بازی ای با متای 91 همین کرایسیس 2 هم کلی جایزه امسال و پارسال برنده شد
list of awards:
- 1st Place for Best European Sound
- 1st Place for Best European Game
- 1st Place for Best European Art Direction
- 1st Place for Best European Advertisement
- 1st Place for Best European Action Game
- 2nd Place for Best European Special Edition

بازم لیست جوایزش رو بیارم ؟؟؟؟؟

آدم واقعا عصبی میشه یه همچین چیز هایی رو میخونه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از نظر کارشناسان بازیسنتر کدوم بازی شاهکار به حساب میاد؟؟
کرایسیس تو سالی که اومد کلی جایزه گرفت بهترین شوتر از دید GameSpot بهترین بازی اکشن از دید Gamereactor بهترین بازی سال PC Gamer
بازی ای با متای 91 همین کرایسیس 2 هم کلی جایزه امسال و پارسال برنده شد
list of awards:
- 1st Place for Best European Sound
- 1st Place for Best European Game
- 1st Place for Best European Art Direction
- 1st Place for Best European Advertisement
- 1st Place for Best European Action Game
- 2nd Place for Best European Special Edition

بازم لیست جوایزش رو بیارم ؟؟؟؟؟

عزيز جان زياد سخت نگير، با اين آقايون آشنايت مي كنم :

دقیقا به کدوم دلیل بازیهاش به موفقیت نرسیده ؟ به دلیل تخیلات شما ؟

بنظر من فقط روی ظواهر کار مثل گرافیک مانور دادن و عالی کار نکردن روی گیم پلی و داستان افتضاح باعث میشه بازی هاشون از دید من موفق نباشه
نظر شخصیم که خداروشکر میدونین چیه یا براتون هجیش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or