به زودی اطلاعات جدید از "Darksiders 2" منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
DS2-News-Very-Soon.jpg

درود .

سال 2007 در همایش E3 اولین بار بازی زیبای Darksiders به نمایش در امد ، این بازی که توسط استودیو Vigil Games ساخته شده بود اول برای دو کنسول PS3 و 360 منشر شد و بعدا نیز برای PC نیز عرضه گردید
فروش خوب بازی سازندگان این بازی را مجاب به ساخت سری جدید بازی نمود و حال اخبار جدید در مورد Darksiders 2 به ارامی به گوش میرسد .

در همین راستا اقای danny billson رئیس شرکت THQ در صفحه tweeted خود اعلام کرد :

" خبر بزرگ از بازی Darksiders 2 به زودی در راه است " و این در حالی میباشد که گفته میشود مجله Game Informer نیز برای بخش E3 خود یک کاور بسیار زیبا از Darksiders 2 اماده کرده است ، که گفته میشود هفته اینده به تصویر در اید . البته هنوز هیچ اطلاع دقیقی از کاور و بازی در دسترس نمیباشد و احتمالا باید منتظر خبرهایی از سوی Game Informer باشیم .

آخرین ویرایش:
داکسایدرز دقیقا اون سبک بازی ای هست که من دوست دارم. معما، اکشن، ولگردی. بسیار لذت بخش بود. درواقع goty شخصی من برای 2010 بود. همه چیزشو دوست داشتم. حتی ضعفهاش :دی
امیدوارم نسخه ی دومش هم بازی کلاسیکی باشه.
فقط یه چیزی، دارکسایدرز با توجه به تبلیغات و خرجی که صرف ساختش شده بود و انتظاراتی که ازش میرفت، اصلا فروش موفقی نداشت، در عوض از نظر امتیاز و ... از انتظاری که ازش میرفت خیلی بیشتر گرفت.
امیدوارم THQ برای نسخه ی دوم، درست برای بازی تبلیغ کنه و اونو یه GOW Clone معرفی نکنه. بلکه اون چیزی که هست رو بگه. شاید LOK Clone یا Zelda Clone بهتر باشه.

خیلی خبر خوبی بود . خیلی غیر منتظره بود . از THQ خوشم میاد چون به دور از چشم بقیه کاراشو میکنه . امیدوارم زمانی بیاد که گرافیکش اونقدر بالا بیاد که یک عنوان انحصاری برای PC بشه . مهم نیست شخصیتش کیه . امیدوارم طولانی تر از نسخه قبلی باشه . یکی ازبهترین rpgهای عمرم بود . ولی نه دیگه۲۰۱۳ . ما یکی ۲ سال بیشتر زمان نداریم .:d
darksiders که rpg نبود!!!!!!

این بازی که از لحاظ بخش داستانی و کاراکتر یکی از بهترین ها بود امیدوارم با ورود سه کارکتر جدید دیگه که آخر شماره اول نشون دادن بازی زیباتر هم بشه!

• Like
Reactions: hosein me
من يكشو زياد دوست داشتم
اما منتظر شماره جديدم :d
دقیقا منظورت چی هست کورش یک دوست داشتی یا نداشتی ؟؟؟؟؟
شماره 1 که بی نظیر بود کاملا با همه دوستان موافق هستم البته به همان نصبت هم در بعضی جاها یهو واقعا سخت می شد در کل امیدوارم که شماره 2 هم به سختی شمار 1 باشه

نسخه ی اول که فوق العاده بود و بدون نقص البته برای من فقط گرافیک بازی از نظر فنی یکم مشکل داشت که میشد کنار اومد باهاش . معماهای خیلی خوبی داشت , آپگریدها خوب بودن , اکشن و داستان خوب کلا شدیدا چسبید . اینقدر ارزش داشت که 4 بار تمومش کردیم :d

• Like
Reactions: 619 and hosein me
دقیقا منظورت چی هست کورش یک دوست داشتی یا نداشتی ؟؟؟؟؟
شماره 1 که بی نظیر بود کاملا با همه دوستان موافق هستم البته به همان نصبت هم در بعضی جاها یهو واقعا سخت می شد در کل امیدوارم که شماره 2 هم به سختی شمار 1 باشه

يني خيلي دوست نداشتم !!
دوست داشتم، اما برام تكراري شد زود !
-----------
ولي منتظر شماره جديد هستم .. بـــــــــــــــد

والا من نمیدونم چرا نتونستم با این بازی ارتباط برقرار کنم حالا باز میرم یک ذره دیگه بازی کنم شاید فرجی شد
من کلاً ا این سبک بازی حال میکنم ولی این نچسبید خدا کنه 2 بچسبه:d

شماره 1 عالی بود :x
فقط ایندفه شمشیرو کفشاشو سبکتر بسازن هروقت بازی میکردم میگفتم وار باید شبو با مچ دردو پادرد بخوابه !! :d

الان سه تا سوار ديگه موندن ، مرگ و قهطي و پيروزي . (death , Famine , conquest )

هيچ كدومشون هم مثه جنگ (war) بچسب نيستن به نظرم جز مرگ :d.

خدا كنه كه رو شخصيت بسيار كار كنن ، حالا خوده وار يكمي هم كار كنن باز شخصيتش ابهت داره ، ولي بقيه :d

خودتون قضاوت كنيد ، اين عكس از دوستانه آخرالزمانيمون :
از چپ به راست : پيروزي، جنگ ، قهطي ، مرگ
4Horsemen2.jpg

خداييش وار از همه ابهت مَند تره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or