به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-6-debut-trailer_590x342-550x318.jpg

​

دیروز اولین تریلر از سری جدید بازی RE یعنی Resident Evil 6 منتشر شد. عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است و به سوی یک بازی کاملا اکشن روی اورده است، دلیل این کار چه چیزی میتواند باشد؟ اگر شما نیز کنجکاو هستید بدانید چرا RE6 اکشن شده است!؟ به جوابهای اقای Dave Turner رئیس بازاریابی شرکت کپکام انگستان گوش فرا دهید. وی در مصاحبه که با MCV داشت اذعان کرد:

"ما فهمیدیم که سری بازیهای Resident Evil هر چه اکشن تر میشوند محبوبیت ان نیز مضاعف تر میشود، زیرا بازی Resident Evil 5 پرفروش ترین سری، در کل عناوین قبل بود. و همین امر باعث شد تا این بازی را به طور کامل به صورت اکشن در بیاوریم."

وی در اخر افزود:

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."
فروش سری COD هر شرکتی رو به توهم وا میداره !

دوربین ثابت به کنار توقع نداریم این ریسک بزرگو بکنه.ولی حداقل چند تا معما داشته باشه که بچه دبستانی ها نتونن راحت تا آخرش برن،اینم توقع زیادیه؟ :-?

2 حالت هست:
اگر مثل من خوشتون میاد از بازی،بازیش میکنیم و حال میکنیم.
اگر بدتون اومد از بازی،خب بازی نکنین (که هزار درصد میخرین و شونصد بار تمومش میکنین).مجبور نیستین که.[2]

به خاطر همین یه مشت دلار خیلی از بازیها به گند کشیده شدن...بیاین بچسبین به سری های جدید...

من شخصا از این بازی حمایت میکنم. حتی توی این وضعش :دی

آخرین ویرایش:
والا تا اون جایی که من دنبال بازی بودم این بازی دقیقا شبیه به خواسته ign تو مقاله ای که درباره رزیدنت ایول 6 نوشته بوده
در کل هر شرکتی دوس داره محصولی بسازه که اکثریت افراد دوست داشته باشن ولی اگه بیاد بازی رو خیلی خیلی ترسناک کنه فروش کم میشه و خیلی ها بازی نمی کنن
مثلا خود من اگه بخوام واقع بین باشم وقتی شماره 2 رو بازی می کردم 14 سالم بود ولی خیلی از ترسیدن و استرس بیش از حد لذت می بردم ولی الان اعصاب برام نمونده و به اندازه کافی تو زندگی عادی استرس دارم و چه نیازی که بخوام یه استرس بیش از حد رو به خودم وارد کنم
بازی هم مثبت 18 سال ساخته میشه و الان هم دیگه بچه ها مث بچگی ما نیستن و بیشتر از شوتر بودن یه بازی لذت می برن پس اون دسته ای که شرایط بازی خیلی ترسناک رو داشته باشن زیاد نیستن و همونطور که واضح یه شرکت ژاپنی مث کپکام نمی تونه انقدری هزینه کنه تا فقط تعداد محدودی بازی رو بخرن و به سرعت ورشکست میشه
بحث پازل و معما هم جداست و قطعا بخش لیان که توی کلیسا میگذره معما داره

این دمو هرچی که بود ، یه حس خوبی به من منتقل کرد:d برا همین ازش حمایت میکنیم:d

وقتی صنعت گیم فقط و فقط بشه تجارت نتیجش همین میشه.

هنوز مونده بفهمید چه گندی زده این COD به صنعت video gaming معلومه دیگه وقتی یه شرکت با هزار تا جون کندن میخواد یه بازی درست کنه که نهایتش 2 میلیون نسخه فروش بره میاد بازی رو میکنه COD سوم شخص و انتظار فروش هم داره چون COD عملا بدون هیچی فقط یه DLC سالیانه خدا تومان میفروشه پس چرا خودشون رو خسته کنند ؟

در اخر خاک بر سرت کپکام که یه RE درست حسابی هم نتونستی بدی در سطح نسخه 2 و 3 ! دوستانی هم که میگند اون نسخه ها بدرد الان نمیخوره کاملا تابلو که یا بازی نکردند یا توی 2 3 سال اخیر اونم 5 دقیقه بازی کردن و فهمیدن که بدرد نمیخوره ! در ضمن شما همه چیز رو به دوربین بازی میبینید ؟ یعنی نسخه های 2 و 3 فقط دوربینشون با 4 و 5 فرق داشت ؟

یه چیز دیگه هم که میخواستم بگم در مورد حالت اکشن اینه که درسته قبلا رزیدنت ایول هیچ اکشنی نداشت و کاملا ترسناک بود و من هم خودم اونجوری بیشتر می پسندم اما کپکام میخواد این بازی و داستانشو هرچه بیشتر به سمت طبیعی تر شدن بیش ببره ببنید زامبی ها و B.O.W های رزیدنت اویل مثل بعضی بازی های ترسناک دیگه از آسمون یا از جهنم نیومدن که فقط تو بازی با اونا بجنگید و شرکت یا شرکت هایی پشت این ماجراهاست و اونا این موجودات رو درست کردن و دارند کارهای تروریستی انجام میدن که درسته واسه اونا منفعت داره اما به ضرر بشریت تموم میشه پس باید با اون سازما نها هم جنگید با افرادشون و اینه که ایجاب میکنه نه تنها با زامبی ها و B.O.W ها باید جنگید بلکه باید با این سازمانها و افرادشونم جنگید حالا این درگیری با ابن سازمان ها و بایوترریسم باعث شده که بعضی از مراحل بازی حالت اکشن پیدا کنه بنظر من منطقی هست هرچند من خودم شخصا دوست داشتم کاملا ترسناک ساخته میشد اما راضیم از بازی در کل.

من نمیدونم چرا موضوع تاپیک رو فرهاد جان گذاشته به خاطر یه مشت دلار رزیدنت اویل اکشن ساخته شد!!! آخه سبک بازی رزیدنت اویل 6 Action/Horror هست نه اکشن تنها. بازی هر دو حالت رو داره در حالت لیان ترسناک در حالت کرس و اون پسره اکشن هست.

آخرین ویرایش:
خیلی هم خوب شده.الان کدوم از ما میشینه RE رو که دوربینش یه جا ثابته و آخر بازی یادتون میوفته اول بازی یه کلید رو جا گذاشتین باید برگردین، رو بازی می کنه؟؟؟
تا دیروز که 25 صفحه تاپیک تاییدش رفته بود جلو همه حال میکردن، حالا یادشون اومده عنوان کلاسیکش رو دوست داشتن.

عجب....../:)

من با جون و دل می شینم بازی می کنم .کلی هم لذت می برم.
ضمنا معنی حفظ کردن سبک و سیاق یه بازی این نیست که پیشرفت نکنه.این حرف که می گی با دوربین ثابت خیلی مسخره است.اون 12-13 سال پیش ساخته شده.الان کسی نمی گه دوربین بازی ثابت باشه.
من همیشه عاشق دو تا بازی بودم اول از همه parasite eve 1 , 2 که بارها و بارها تمومشون کردم و هنوز هم(علی رغم این که به قول این دوستمون دوربینش ثابته و یه کلید رو یه جا جا بزارم باید برگردم!)بازی می کنم.متاسفانه نسخه ی سومش همون third birthday لکه ی ننگ و افتضاح غیر قابل تحملی بود.
resident evil رو هم خیلی دوست داشتم ولی اینم دقیقا به همون راه رفت.
ای بسوزه پدر پول!
وقتی بازی سازها با عشق بازی نسازن و هدفشون پول باشه همین می شه دیگه!

همین مونده بود رزیدنت اویل واسه کال آو دیوتی شاخ و شونه بکشه :دی خیلی باحالن :دی

دیگه بیشتر از این نمیشه انتظاری از بازی داشت. واقعا اتمسفر بازی عالی هست. نمیشه بهش ایراد گرفت. هر 2 طرف هم راضین. دیگه همه چی اون جوری هست که همه میخوان. فقط علایق یک دسته مورد توجه قرار نگرفته.
داستان حتما خوبه. ترسناکی هستش. معما هم احتمالا توی بخش لیان باشه. پس دیگه چی موند که در گذشته بوده و باشه و الان نباشه؟ :biggrin1:

خُب شکر خدا یه بازی از لیست انتظار حذف شد . یکی کمتر بهتر :d
ولی عجب کمبوهایی میزد رو زامبی ها این لیون ! کریس هم که کاملا مجهز سوزاخ سوزاخ کرده بود اون زبون بسته هارو ! حالا باید ببینیم زامبی ها یا همون ماجینی یا هر کوفتی تو این شماره چی سوار میشن :d
کلا مشخص بود برای جذب مخاطب بیشتر اینجوری میشه . احتمالا یه مد آنلاین هم میذارن به نام Team DeathMatch :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or