mgs4 کاربر سایت Jun 29, 2007 #16 سلام متال گیر1و3شاهکار بودن بعد هم رزیدنت اویل 4 وgod of war2 و shado of the clossuce
Dante Is Alive کاربر سایت Jun 29, 2007 #19 Dmc -------- ولي اين جوري همش ميشه اسم يه مشت بازي ... به دليلي چيزيم بياريد . مثل من ! :biggrin1:
triple h کاربر سایت Jun 29, 2007 #20 Mgs 3+ Resident Evil 3,4+ninja Gaiden Black+mafia بهترینها بودن که من بازی کردم
S sepehrsr کاربر سایت Jul 3, 2007 #21 بهترین بازیهای که کردم 1-GTA.san anderias 2-god of war 2 3-prence of persia 2&3 4-need for speed.carbon&most wanted 5-call of duty 1&2&3 شما هم بازی کنید .بهترین بازی های عمرتون می شه
بهترین بازیهای که کردم 1-GTA.san anderias 2-god of war 2 3-prence of persia 2&3 4-need for speed.carbon&most wanted 5-call of duty 1&2&3 شما هم بازی کنید .بهترین بازی های عمرتون می شه
god.of.game_black کاربر سایت Jul 3, 2007 #23 روح منSPLINTER CELL جان من SPLINTER CELL pandor tomorrow قلب من SPLINTER CELL chaos theory عمر من SPLINTER CELL double agent
روح منSPLINTER CELL جان من SPLINTER CELL pandor tomorrow قلب من SPLINTER CELL chaos theory عمر من SPLINTER CELL double agent
sam_dante کاربر سایت Jul 3, 2007 #24 به من كاراگاه كيت آرچر هم خيلي چسبيد چند بار تا آخرشو رفتم. duble agentهم همينطور ولي از شانس گند من بازي خراب بود نتونستم تا آخر بازي برم.
به من كاراگاه كيت آرچر هم خيلي چسبيد چند بار تا آخرشو رفتم. duble agentهم همينطور ولي از شانس گند من بازي خراب بود نتونستم تا آخر بازي برم.