بهترین Splinter Cell از دیدگاه شما؟

کدام Splinter Cell ؟

• Splinter Cell

رای‌ها: 6 4.2%
  • Splinter Cell: Pandora Tomorrow

رای‌ها: 39 27.1%
  • Splinter Cell: Chaos Theory

رای‌ها: 31 21.5%
  • Splinter Cell: Double Agent

رای‌ها: 26 18.1%
  • Splinter Cell: Conviction

رای‌ها: 42 29.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    144
اون طور که سینا میگه شماره ی 2 باید بهترین نسخه باشه ولی حیف که من بازیش نکردم!
Conviction رو که هنوز کامل بازی نکردم از بین Chaos Theory و Double Agent از DAبیشتر خوشم اومد.

سوالات سخت سخت میکنید من کلا با کل این سری خیلی خاطره دارم مخصوصا نسخه اولش و اون درب هایی که قفل بودن و باید باز میکردی چقدر بهم کیف میداد. نسخه دوم هم در زمان خودش بازی نکردم یعنی بعد از یک دیگه نسخه دوم و سوم رو بازی نکردم، نسخه دوم رو اون زمان کامپیوترم قبول نمیکرد نسخه سوم هم که اون ماجرای کذایی قفل بود ولی کلا تو این سری همین نسخه دوم خیلی بهم چسبید Splinter Cell: Pandora Tomorrow و بعدش نسخه اول و بعدش همین نسخه 5 و بعدش هم DA

شماره اول وقتی اومد واسه خودش انقلابی بود.
یه همچین نور پردازی تو هیچ بازی نبود اون زمان ... همینطور حرکاتی که سم انجام می داد ، اویزون شدن از لبه ها بالا رفتن از در و دیوار .... PT و CT شاهکار بودن برای خودشون
یه چیزی دیگه ای که تو سری SC هست آهنگ های فوق العادشه که با سبک بازی کاملا مچ ـه
DA هم بازی خوبی بود و تغییرات جالبی تو بازی داد
ولی از convition زیاد خوشم نیومد بازی بدی نیست ولی بنظرم تغییراتی که تو بازی داده خیلی از جذابیت ها رو ازش کم کرده.
در هر صورت هر چی هست بهتر از گیم پلی فانتزی ماجرا های آقای مارخور و فرزندانش هست!

شماره اول وقتی اومد واسه خودش انقلابی بود.
یه همچین نور پردازی تو هیچ بازی نبود اون زمان ... همینطور حرکاتی که سم انجام می داد ، اویزون شدن از لبه ها بالا رفتن از در و دیوار .... PT و CT شاهکار بودن برای خودشون
یه چیزی دیگه ای که تو سری SC هست آهنگ های فوق العادشه که با سبک بازی کاملا مچ ـه
DA هم بازی خوبی بود و تغییرات جالبی تو بازی داد
ولی از convition زیاد خوشم نیومد بازی بدی نیست ولی بنظرم تغییراتی که تو بازی داده خیلی از جذابیت ها رو ازش کم کرده.
در هر صورت هر چی هست بهتر از گیم پلی فانتزی ماجرا هایآقای مارخور و فرزندانش هست!
بالاخره نگفتی به کدوم رای دادی!؟:d
آقای مارخور و فرزندانش
خواهشا بحث Versus راه نندازید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or