بهترین OPEN WORLD های تاریخ از درایور تا جی تی ای و مافیا

• Thread starter Thread starter ebiblog
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ebiblog

کاربر سایت
بزرگترین اوپن وورلد ها یا جهان های بازی
خیلی ها شاید واسشون جالب باشه که یکی از بزرگترین سبک ها در دنیای بزای های کامپیوتر چه تاریخچه ای داره و بزرگترین بازی های تاریخ این صنعت کدامند ؟بدون شک شاید خیلی از ما سریع جوا بدهیم جی تی ای اما بد نیست تاریخچه این سبک رو واستون باز کنم
سال 1999 اولین بازی اوپن وورلد تاریخ بدنیا اومد ، این بازی جی تی ای نام داشت که الآن همه از اون به عنوان جی تی ای 1 نام می برند و تنها موفقیت خود را مدیون فروش نسبی خود در بازار لندن بود،این بازی یک بازی ماشین سواری به سبک دو بعدی بود و بخاط اینکه روی هیچ کنسولی پورت نشده بود و فقط نسخه کامپیوتر داشت وکامپیوتر هم در آن زمان شهرت کنسول های سگا و پلی استیشن را نداشت خیلی زود از یاد رفت اما در همان سال نسخه دوم این بازی با نام جی تی ای 2 آمد که نظر اکثر بازیباز خا را به خود جلب کرد بار دیگر یک بازی اوپن وورلد2 بعدی! ولی اینبار گرافیک ارتقاع یافته بازی و آیتم های گوناگون و داستانی شدن بازی باعث تبدیل به یک بازی موفق بشه! اما این دوران خوب سازندگان بازی خیلی طول نکشید و غولاوپن وورلد آن زمان یعنی درایور پا به دنیای بازی گذاشت،یک بازی سه بعدی با گرافیک خیره کننده آن زمان فروش خیره کننده ای را برای صاحبانش رقم زد درایور بمدت چند سال غول و سلطان بازی ها پلی استیشن شد و در کنار کراش و رزیدنت اویل و داینوکریسیس تبدیل به یکی از پرفروش ترین بازی ها شد!بازی در چند شهر و با حالت های داستانی و رانندگی ازاد دنبال می شد شما با رفتن بسیاری از مراحل می توانستید شهر دیگری نیز را در بازی باز کنید!درایور در آن سال ها بهترین بازی رانندگی آزاد در شهر ها شناخته می شد و در کنار گرند توریسم به عنوان یکی از دو غول بازی ماشین سواری یاد می شد تا اینکه یک سال و نیم بعد نسخه دوم درایور ،درایور 2 به بازی آمد ،داستان زیبا، کات اسکن های بسیار جالب در آن دوره، و آزادی کاربر در سوار و پیاده شدن انواع ماشین ها بعث شد درایور باز هم خوش بدرخشد ،این بازی در دو سی دی به بازار عرضه شد و اوین بازی بود کهبصورت رانندگی در شهر و در دو سی دی با 4 شهر که دو شهر قابل بازی و دو شهر جایزه ارائه شده بود بازی در حالت رانندگی آزاد دارای 4 ماشین مخفی نیز بود ،درایور تا مدت ها یکی از بهترین بازی های اوپن وورلد بود و فروش کنسول پلی استیشن را 4 برابر کرد!( یکیش خود من).
اما این زمان سپری شد و نسل بعدی بازی های کامپیوتری در راه بودن ،پلی استیشن 2 در راه عرضه شدن بود و گرافیک 32 و 64 برای کامپیوتر تازه عرضه شده بود و نوید بازی های گرافیکی تر داده می شد،بازی جی تی ای 3 سه بعدی با ورود خود به دنیای بازی های سه بعدی با گرافیک 16 انقلابی در بازی ها بپا کرد ،شخصیت اول بازی می توانست شلیک کند،رانندگی کند ،خلبانی کند و..... فروش سرسام آور این بازی باعث شد تیم سازنده امیدوار شود تا در غیاب درایور بهترین بازی سال شود که ناگهان کمپانی ناشناخته ایلیسون سافتور کشور چک اعلام کرد بزرگترین بازی اوپن وورلد تاریخ را ساخته است،بازی مافیا سال 2001 معرفی و وارد بازی شد ،در توضیح این بازی فقط می توان یک جمله گفت: بهترین بازی طول تاریخ در سبک اوپن وورلد !!! بازی مافیا یک تنه تمامی رقبای خوش از جمله مکس پین و جی تی ای 3 که بتازگی عرضه شده بودند و رویای اول شدن داشتن را کنار زد و بهترین بازی سال 2002 شد! بازی مافیا شاهکاری بی بدیل در زمان خود بود !! داستان بسیار زیبا و بی نظیر تا آن موقع، گیم پلی فوق العاده هیجان انگیز و اعتیاد آور ، موزیک های درجه یک ،شبیه سازی صد در صدی و همه و همه دست در دست هم داد تا خیلی ها جی تی ای و درایور را فراموش کنند مافیا تا مدت ها سلطان اوپن وورلد تاریخ شد بطوری که تا زمان عرضه جی تی ای وایس سیتی و جی تی ای ساند اندریاس مافیا همچنان برترین و پر فروش ترین بازی بود!!! فروش مافیا به تنهایی باعث شد شرکت ایلیسون سافتور به شرکت تو کی تغییر نام یابد و با انتقال به 2 کی چک نیز یکی از بزرگترین کمپانی های بزرگ بازی سازی شود!!! داستان مافیا در مورد راننده تاکسی بود که با خانواده های مافیایی آشنا می شود و به ترقی در زندگی خود از طریق جنایت می پردازد ..... این بازی به لطف فارسی سازی شرکت دارینوس به یکی از خاطره انگیز ترین بازی های داخل ایران تبدیل شد!!
جی تی ای با بازی جی تی ای وایس سیتی باز می گردد ،بر خلاف انتظار همگان جی تی ای نام شماره 4 را حذف می کند تا سری های جدید خود را با سطح توقعی پایین تر بسازد گرچه این نسخه فروشی نجومی کرد و یکی از بهترین بازی های تاریخ شد اما همواره زیر سایه مافیا قرار داشت و همین دلیلی شد تا نسخه بعدی هم اسم جی تی ای 4 را نداشته باشد ! در همین سال ها خبر از انتشار نسخه سوم بازی درایور به بیرون درز کرد ،همه بازیبازانی که خاطراتی با این بازی داشتند توقع این را می بردند که بهترین اوپن وورلد تاریخ باز می گرددو شکوه جدیدی را رقم می زند ،درایور با فروش اولیه خوبی وارد بازار ضد اما ضعف های بسیار زیاد آن باعث شد میانگین نمراتی زیر 5 بگیرد و از اینجا به بعد دوره رکود و نابودی درایور شروع شد!این بازی فقط گرافیک تکنیکی خوبی داشت اما در باقی موارد از مافیا و جی تی ای پایین تر بود و هواداران خود را نا امید کرد از این جا به بعد طرفداران بازی دریاور به سمت جی تی ای رفتند و نسخه بعدی جی تی ای با نام سان اندریاس همرمان با یک بازی اوپن وورلد دیگر بنام کریم لایف وارد دنیای بازی های کامپیوتری شدن بازی کریم لایف در همان ابتدا قافیه را به حریف قدرتمند خود واگذار کرد و شکست های تجاری سنگینی خورد ،اما جی تی ای سان اندریاس فروشی بی سابقه کرد و اوپن وورلد گسترده و بسیار زیبای آن با عث شد تا از تمامی سایت های معتبر نمرات بالای 9 کسب کند ،در سان آندریاس شما کاری نیست که نتوانید انجام دهید گیم پلی بازی بسیار ازادانه و حتی فراتر از توقع بازیبازان بود،برای اولین بار دوچرخه، قابلیت شنا، هواپیما ،هلی کوپتر جنگی ،جت پک،هواپیمای مسافربری، باشگاه بدنسازی و سلمانی و .......در یک بازی گنجانده شده بود یک نقشه بسیار وسیع که تا ماه ها طرفداران را سرگرم خود کرد شرکت راکستار بخاط فروش خوبی این بازی و مکس پین 2تبدیل به کمپانی شد!
حالا جنگ بازی های اوپن وورلد بدست چند کمپانی مطرح افتاده بود ،یوبی سافت که استودیوی بازیسازی درایور را خرید بود ،راکستار که جی تی ای را می ساخت،تی کی 2 که صاحب مافیا بود تا سال 2007 خبری از مافیا نشد و طرفداران این سری کاملا نا امید شدند.حدود 6 سال از تجربه شیرین مافیا گذشته بود و خبری نبود در ضمن طی دو سال هم راکستار خبری از جی تی ای نمی داد در این مدت درایور 4 از طرف کمپانی یوبی سافت منتشر گردید که گرچه بهتر از نسخه شماره سه بود اما باز هم شکست خورد تا طرفداران اوپن وورلد دل خوش به اخبار راکستار باشند در سال 2007 راکستار اعلام کرد در حال کار بر روی پروژه عظیمی بنام جی تی ای 4 است و این عنوان تا آپریل 2008رلیز شد قرار بود زودتر از موعد این بازی به بازار راه پیدا کند اما مدیر فروش راکستار خبر در حال ساخت بودن مافیا 2 را به سازندگان می رساند و این باعث می شود راکستار از اینکه رتبه دوم شود کمی بترسد که بعدا مشخص شد مافیا2 به این زودی ها عرضه نمی شود و سپس بازی جی تی ای 4 عرضه شد ،فروش کنسول ها چند برابر شد گرافیک خیره کننده در کنار فیزیک بسیار عالی و ...... و خیلی چیز ها که اگر بخواهیم یک به یک بپردازیم ده سال طول می کشد باعث شد بازی جی تی ای 4 بهترین اوپن وورلد تاریخ تا آن زمان بشود و رکورد فروش را بشکند جی تی ای در اکثر کشور های تا دوسال جزو ده بازی پر فروش شد !!!سال 2008 خبر بازگشت قدرتمندانه مافیا2 با تبلیغاتی بسیار زیاد از راه رسید گرچه این خبر سال 2007 پخش شده بود اما رسما تبلیغات این بازی پر سر و صدا از 2008 شروع شد،طرفداران این سری بسیار شاد شدند ،تریلر ها و عکس ها و تبلیغات خبر از بزرگترین بازی تاریخ می داد،تقریبا تمامی گروه سازنده بازی بازگشتند و مافیا 2 را ساخته بودند اما ساخت و عرضه مافیا 2 تا اگوست 2010 طول کشید و صبر طرفداران را لبریز کرد ،شکرت تو کی قبل از انتشار بازی گیم پلی یکی از مراحل بازی را برای دانلود عموم به نشانه حسن نیست در اختیار بازیبازان گذاشت در همان ساعات اولیه به قدری این بازی دانلود شد که سایت اصلی بازی برای ساعاتی دچار مشکل شد.سر انجام بازی مافیا در سال 2010 انتشار یافت ، گرافیک و گیم پلی و همچنین سیستم کاور گیری بازی قابل قیاس با جی تی ای 4 نبود بار دیگر مافیا قدرت خویش را به رخ بازی جی تی ای می کشید!گرافیک بازی در یک کلام حرف نداشت، موزیک و موسیقی ها لایسنس شده بهمراه اسلحه ها و خودرو های خاص دهه 40 و 50 و 60 باعث شد بازی فروش بسیار بالای را داشته باشد ،داستان بازی بقدری گیرا و جذاب بود که همه را به تحسین وا داشت و مافیا نشان داد بر عکس درایور به هواداانش وفادار است درست همانند جی تی ای! اما این بازی بعد از گذشت دوهفته از طرف هواداران نسخه یک بشدت مورد انتقاد قرار گرفت گرچه بازی از همه لحاظ بی عیب و نقص بود و کسانی که برای بار اول مافیا را تجربه می کردند بسیار راضی بودند اما طرفداران اصلی این بازی مدام این نسخه را با نسخه قبلی مقایسه می کردند و از کمبود ها می گفتن نظر اصلی آنها این بود که گرچه مافیا توانسته رقیب قدرتمند خود جی تی ای را کنار بزند اما نسبت به نسخه قبلی با گذشت این همه سال و سطح توقع بالا تفاوتی که باید می داشت را نداشته البته شرکت تو کی قول داد دل هواداران نسخه قبل را نیز بدست آورد و سال 2013 اعلا شد نسخه سوم بازی مافیا برای نسل هشتم کنسول ها و رایانه ها منتشر خواهد شد، سال 2013 هم که همه مدانیم راکستار دوباره با خلق جی نی ای 5 دوباره بهترین اوپن وورلد را ساخت و دوباره در صد پر فروش ترین ها قرار گرفت

امتیازات متا برای این دو بازی :

نسخه PC :

GTA III = 93

Mafia = 88

( نسخه کنسولی GTA III متا ۹۷ گرفت و نسخه کنسولی Mafia متا 65)

GTA IV = 98

Mafia 2 = 77

قضاوت با خودتان!

تشکر بابت مقاله

ولی واقعا داستان زیبا و جذاب مافیا 2 همه را به تحسین وا داشت؟ به عنوان طرفدار پروپاقرص مافیا I، مافیا II شدیدا خسته کننده بود. منهای بعضی از مراحل ( مثل دزدی از بانک ملی برای برداشتن کوپن‌های سوخت ) مراحل شدیدا کسل کننده بود. بدتر از همه اینکه بازی با وجود Open World بودن، شما رو مجبور به انجام ماموریت بعدی می‌کرد و هیچوقت فرصت نمی‌کردید شهر رو بگردید. و در ضمن مافیا II خیلی بیشتر از IV وام گرفت.

هنوز ساخت مافیا 3 نیز تایید نشده

درایور یکی از بهترین بازی های بود که مجبورم کرد دیگه سمت بازی مثل gta نرم هنوزم نمیرم و توی حسرت این عنوان میشینم که به دست یوبی سافت نابود شد و هرچند ماه یک بار اخرین بعنوان یعنی شماره سوم شو بازی میکنم و اشک در چشمانم جمع میشه که چرا چرا باید این عنوان به نابودی کشیده بشه اخرین نسخه داریور رو هم درحال بالا اوردن بودم که پاک کردم و امیدی ندارم تا بتونم عنوانی مثل نسخه سوم یا دوم را دوباره ببینم بدرود ای داریو دوم و سوم بدورد

درایور یکی از بهترین بازی های بود که مجبورم کرد دیگه سمت بازی مثل gta نرم هنوزم نمیرم و توی حسرت این عنوان میشینم که به دست یوبی سافت نابود شد و هرچند ماه یک بار اخرین بعنوان یعنی شماره سوم شو بازی میکنم و اشک در چشمانم جمع میشه که چرا چرا باید این عنوان به نابودی کشیده بشه اخرین نسخه داریور رو هم درحال بالا اوردن بودم که پاک کردم و امیدی ندارم تا بتونم عنوانی مثل نسخه سوم یا دوم را دوباره ببینم بدرود ای داریو دوم و سوم بدورد

خود من نوجوان بودم درایور 1و 2 رو بازی کردم واقعا زندگی کردم باهاش حتی شماره 3 اون از سری های بعدیش خیلی بهتر بود و نابودش کردن

شایعه سازی و چرت و پرت تحویل ندید! من بی تعصب نوشتم مافیا توی گیم اسپات که سختگیرترینه نمره 9.3 گرفت و اصلا تا دو سال مافیا نسخه کنسولی نداشت تا واسه ایکس باکس و پلی دو اومد که رو اونا از لحاظ کنترلر نمره پایین تز از 9 گرفت
جای چرت و پرت گفتن تشریف ببرید گیم اسپات مافیا رو سرچ کنید هم نمره رو ببینید هم لقب بهترین بازی سال

چرت و پرت رو داری شما میگی پس درست صحبت کن.

شایعه سازی؟ مثل اینکه عینکت ضعیف برو سایت متا و خودت نمرات رو ببین!

تو هنوز نفهمیدی امتیاز متا یعنی چی میای واسه من گیم اسپات گیم اسپات میکنی. هنوز نفهمیدی که متا یعنی جمع تمامی نمراتی که معروف ترین سایت ها و مجلات به بازی میدن و یک مرجع کامل هست و گیم اسپات هم فقط یکی از همین نمره دهنده هاست!

در ضمن این نمره هایی که من گذاشتم همه از سایت متا هستند که معلومه نوبی چون شما تو عمرش اسم این سایت به گوشش نخورده! نمره مافیا ۲ رو تو متا با GTA IV مقایسه کرده سایت معروف www.metacritic.com/ از جمع تمامی نمرات بازی از مجلات و سایت های معروف نمره اصلی بازی ها رو مینویسه و سایت متا یکی از معروف ترین سایت ها برای سنجش کیفیت بازی مورد نظر با دیگر بازی ها هست. همه نمرات این سایت رو قبول دارن منم طبق این سایت نمره ها رو نوشتم.

یعنی واسه شما نمره گیم اسپات مهمه؟ اون که فقط یک نمرس!!!
متا خیلی معتبر تره! همین سایتایی که خیلی سختگیرن مثل Gamespot و IGN به یک بازی هایی نمره بالا میدن که آدم شاخ در میاره و یا هم برعکس!
مهم متا هست که جمع 40-50 تا سایت با هم نمرات اصلی بازی رو نمایان میکنه! نه یک سایت!

من خودم با مافیا 2 بشدت حال کردم! واقعا زیبا بود ولی خداییش در حد و اندازه های نسخه اول نبود و همینطور در حد و اندازه GTA IV نبود! ولی من مراحل مافیا 2 رو بیشتر از GTA IV دوست داشتم!
این رو که خود بنده عنوان کردم مافیا 2 در حد مافیا 1 نبود ،در مورد متا و میانگین باید بگم اعتقادی ندارم و دلیل دارم....! یه سایت مثل گیم اسپات میاد خیلی اصولی و توسط کارشناساییی که قبلا خودشون تو تیم های بزرگ بازیسازی بودن نمره می ده خیلی از همین سایت های معروف سیاستشون اینه پول می گیرن نمره رو می برن بالا اتفاقا این هم یکی از مباحثی بود که شبکه معتبر gameone تو یکی از برنامه هاش اشاره کرده بود

- - -ویرایش - - -

چرت و پرت رو داری شما میگی پس درست صحبت کن.

شایعه سازی؟ مثل اینکه عینکت ضعیف برو سایت متا و خودت نمرات رو ببین!

تو هنوز نفهمیدی امتیاز متا یعنی چی میای واسه من گیم اسپات گیم اسپات میکنی. هنوز نفهمیدی که متا یعنی جمع تمامی نمراتی که معروف ترین سایت ها و مجلات به بازی میدن و یک مرجع کامل هست و گیم اسپات هم فقط یکی از همین نمره دهنده هاست!

در ضمن این نمره هایی که من گذاشتم همه از سایت متا هستند که معلومه نوبی چون شما تو عمرش اسم این سایت به گوشش نخورده! نمره مافیا ۲ رو تو متا با GTA IV مقایسه کرده سایت معروف www.metacritic.com/ از جمع تمامی نمرات بازی از مجلات و سایت های معروف نمره اصلی بازی ها رو مینویسه و سایت متا یکی از معروف ترین سایت ها برای سنجش کیفیت بازی مورد نظر با دیگر بازی ها هست. همه نمرات این سایت رو قبول دارن منم طبق این سایت نمره ها رو نوشتم.
اولا من حرفامو به دوستمون گفتم پس جواب شما مهم نیست
فقط این رو بدون 30 سالمه حدود و 21 ساله بازی های کامپیوتری انجام می دم، حتی مقاله ای که نوشتم تجربیات زندگی خودم بوده و مثل شما نسل کپی پیست نیستم!!! از متا هم بیشتر از شما می دونم اگر شما حرفه ای بودی یا سنت قد میداد تشریف می بردی برنامه شبکه معتبر GAME1 (می دونم میگی معتبر نیست که نشان از سطح علمیت داره) حدود دو ساعت از وقتش رو واسه این گذاشته بود خیلی از سایت های معروف پول می گیرن و نمره بالا میدن تا متا بالا بره

اولا من حرفامو به دوستمون گفتم پس جواب شما مهم نیست
فقط این رو بدون 30 سالمه حدود و 21 ساله بازی های کامپیوتری انجام می دم، حتی مقاله ای که نوشتم تجربیات زندگی خودم بوده و مثل شما نسل کپی پیست نیستم!!! از متا هم بیشتر از شما می دونم اگر شما حرفه ای بودی یا سنت قد میداد تشریف می بردی برنامه شبکه معتبر GAME1 (می دونم میگی معتبر نیست که نشان از سطح علمیت داره) حدود دو ساعت از وقتش رو واسه این گذاشته بود خیلی از سایت های معروف پول می گیرن و نمره بالا میدن تا متا بالا بره

شما مثل اینکه حال خوشی نداری. اولش میای بی احترامی میکنی بعد میگی دوستت بوده......بیخیال.

به من ربطی نداره شما چند صد سالتون هست. و چند هزار ساله دارین بازی میکنین. مهم اینه که نباید برای امتیازات فقط به یک سایت نگاه کرد. سایت متا معروف ترین سایتی هست که تمامی امتیازات بازی ها رو از همه مجلات و سایت ها جمع میکنه و امتیاز نهایی رو یمده. نسخه کنسولی GTA III برای سال ۲۰۰۰ از مافیا کنسولی در سال ۲۰۰۴ بیش از ۲۰ نمره اختلاف متا داره. شما هنوز نگرفتی که متا چی هست متاسفانه. اول کمی تحقیق کن در این مورد بعد بیا بی احترامی کن و از چیزی که نمیدونی صحبت کن. منم چیزی نگفتم که به مزاق شما خوش نیومده و با سرعت ۱۴۰ کیلومتر دارین حمله میکنین سمت بنده! در ضمن به شما هیچ مربوطیتی نداره سن بنده قد میده یا نمیده. متاسفانه این توهم در شما نیز به وجود اومده که همه دنیا پول میدن تا فلان چیز بالا بره یا پایین بیاد.

در ضمن بحث رو الکی عوض نکن شما اگه میدونستی متا چیه هیچ وقت نمیگفتی این نمره ها شایعه هست. الان رفتی یه سرچ زدی دیدی چه اشتباهی کردی میای میگی متا رو میشناسی.

Just Lol

مافیا 1 جزو بهترین بازی های عمرم بود ولی Mafia 2 در یک کلمه مزخرف بود و نمیدونم به کجای این بازی می گید اوپن وورلد!!!:confused:
تمام مراحل بازی کاملا خطی بود و حتی یک ذره هم آزادی عمل نداشت!:|
به نسخه ی سوم مافیا هم هیچ امیدی ندارم و بنظرم اگه Saints Row رو به جای Mafia 2 در بین بازی های اوپن وورلد مقایسه میکردید خیلی بهتر بود:))

آخرین ویرایش:
:|انقدر بدم میاد از مافیا 2 بد میگن!چون نتونست تمام انتظارات رو بر آورده کنه به این وضع در اومد ولی عنوانی بود که من رو به خودش جذب کرد..من خودم رو تو داستان بازی و فضای حاکم بر اون زمان میدیدم!:dاما از لحاظ آزادی عمل اصلا خوب عمل نکرد...نمرات کمش برای این بود که بار نسخه اول بر دوشش سنگینی میکرد!
از لحاظ آزادی عمل GTA IV رو نباید با مافیا 2 مقایسه کرد چون زمین تا آسمون تفاوته
یــ پیشنهاد برای بهبود مقالتون..عکس هم در بین نوشته هاتون باشه ..اگه یکنواخت باشه و هیچ عکسی نداشته باشه باعث ازیت چشم میشه..ممنون

:|انقدر بدم میاد از مافیا 2 بد میگن!چون نتونست تمام انتظارات رو بر آورده کنه به این وضع در اومد ولی عنوانی بود که من رو به خودش جذب کرد..من خودم رو تو داستان بازی و فضای حاکم بر اون زمان میدیدم!:dاما از لحاظ آزادی عمل اصلا خوب عمل نکرد...نمرات کمش برای این بود که بار نسخه اول بر دوشش سنگینی میکرد!
از لحاظ آزادی عمل GTA IV رو نباید با مافیا 2 مقایسه کرد چون زمین تا آسمون تفاوته
یــ پیشنهاد برای بهبود مقالتون..عکس هم در بین نوشته هاتون باشه ..اگه یکنواخت باشه و هیچ عکسی نداشته باشه باعث ازیت چشم میشه..ممنون
آره شرمنده عکس یادم رفت!! و همچنین چیزی هم در مورد پدرخوانده ننوشتم اصلا یادم رفت اما باید بگم درسته آزادی عمل در مافیا2 خیلی مشکل دشت اما یک پچ واسه مافیا2 اومد که freeride رو باز می کرد که کمی دستت رو باز می گذاشت ولی در کل قبول دارم مافیا1 نسخه ی افسانه ای بود و مافیا2 در حد و اندازه مافیا یک نبود ولی خود مافیا2 هم در کل بازی بدی نبود ضمن اینکه سازندگانش قول دادند اگر قرار باشه نسخه 3 در کار باشه مشکلات رو برطرف می کنن

- - -ویرایش - - -

مافیا 1 جزو بهترین بازی های عمرم بود ولی Mafia 2 در یک کلمه مزخرف بود و نمیدونم به کجای این بازی می گید اوپن وورلد!!!:confused:
تمام مراحل بازی کاملا خطی بود و حتی یک ذره هم آزادی عمل نداشت!:|
به نسخه ی سوم مافیا هم هیچ امیدی ندارم و بنظرم اگه Saints Row رو به جای Mafia 2 در بین بازی های اوپن وورلد مقایسه میکردید خیلی بهتر بود:))
درسته مافیا2 در حد مافیا نبود اما اگر پچ free ride که بعدا با حجم 50 مگابایت اومد رو دانلود و نصب کنید free ride باز می شه و تبدیل می شه به اوپن وورلد

آره شرمنده عکس یادم رفت!! و همچنین چیزی هم در مورد پدرخوانده ننوشتم اصلا یادم رفت اما باید بگم درسته آزادی عمل در مافیا2 خیلی مشکل دشت اما یک پچ واسه مافیا2 اومد که freeride رو باز می کرد که کمی دستت رو باز می گذاشت ولی در کل قبول دارم مافیا1 نسخه ی افسانه ای بود و مافیا2 در حد و اندازه مافیا یک نبود ولی خود مافیا2 هم در کل بازی بدی نبود ضمن اینکه سازندگانش قول دادند اگر قرار باشه نسخه 3 در کار باشه مشکلات رو برطرف می کنن

- - -ویرایش - - -

درسته مافیا2 در حد مافیا نبود اما اگر پچ free ride که بعدا با حجم 50 مگابایت اومد رو دانلود و نصب کنید free ride باز می شه و تبدیل می شه به اوپن وورلد
خوب بازی که با پچ بشه اپن ورلد رو نمیشه که بگی GTA رو کنار زد!تازه وقتی خط داستانی بازی تموم میشه شما دیگه دلیلی واسه چرخیدن تو شهر ندارید که بخواید پچ رو نصب کنید اصلا.
با این که خیلی با مافیا 2 حال کردم ولی این نظر شخصی خودمه؛
به نظرم مافیا 2 نتونست مافیا 1 رو کنار بزنه چه برسه به GTA!
کلا سری GTA با هر شمارش سبک اپن ورلد رو دچار انقلاب میکنه ولی مافیا هیچ تجربه جدیدی واسه طرفدارای سبک اپن ورلد نداشته.

تشکر از استارتر , مقاله خیلی خوبی بود واسه دوره ایی کوتاه توی این سبک دوست داشتنی

ولی در مورد مافیا 2 , اون چند روزی که طول کشید تا بازی تموم بشه واسه من یادگاری مونده , من یادمه تو زمسون این بازی رو انجام دادم و دقیقا بازی هم توی زمستون بود , واقعا حس باحالی داشتم و به شدت چسبید . موزیک های بازی با دنیای سرد مافیفایی اتمسفر خاص و گیرایی داشت ... گیم پلی بازی هم در حد کارکتر و سبک بازی کافی بود و اگه دست بازی باز توی حرکات و رانندگی و غیره خیلی باز تر بود حسابی تو ذوق میزد و اصالت بازی فاصله میگرفت ولی در مورد OW بودن چیزی رو نمیشد حس کرد

این رو که خود بنده عنوان کردم مافیا 2 در حد مافیا 1 نبود ،در مورد متا و میانگین باید بگم اعتقادی ندارم و دلیل دارم....! یه سایت مثل گیم اسپات میاد خیلی اصولی و توسط کارشناساییی که قبلا خودشون تو تیم های بزرگ بازیسازی بودن نمره می ده خیلی از همین سایت های معروف سیاستشون اینه پول می گیرن نمره رو می برن بالا اتفاقا این هم یکی از مباحثی بود که شبکه معتبر gameone تو یکی از برنامه هاش اشاره کرده بود

- - -ویرایش - - -
اولا شما که 30 سالته بهتر نیست یکم با ادب تر حرف بزنی؟

درسته گیم اسپات منتقدای خیلی خوبی داره ولی نمیشه گفت گیم اسپات عالیه ولی مثلا IGN و Gameinformer ـو ... بیخودن!
متا هم چیزی نیست که 40000 تا سایت معتبر و غیر معتبر بیان بهش نمره بدن! الان به تعداد نقدای ثبت شده برای یکی از بهترین بازی های سال هم نگاه کنی نهایت 50-60 نقده!
بیشتر سایتایی که توی متا ثبت میشن معتبرن و اگه سایتی قصد بالا یا پایین بردن متای بازی رو داشته 100% مشخص میشه! چون همه وقتی یک بازی فوق العاده باشه متای بالا بهش میدن و وقتی یک سایت میاد یک نمره خیلی پایین به اون بازی میده 100% مطمئن میشیم قصد پایین کشیدن متا رو داره!
نمونش Bioshock infinite که الان متای 94 رو داره! قبلا 96 بود که چند تا از سایتا اومدن دست به یکی کردن و نمره 4/10 و ... بهش دادن و متاشو کشوندن پایین!

یک چیز دیگه هم اینکه اون منتقد هم سلیقه داره! مطمئنن اون کیفی که از بازی برده روی نمره بازی تاثیر داره! وقتی منتقد عاشق سبک RPG هست و میشینه اسکایریم بازی میکنه عاشقش میشه و قطعا روی نمره دادنش تاثیر میزاره ولی مثلا منتقدی که از RPG خوشش نمیاد و از FPS خوشش میاد میشینه اسکایریم بازی میکنه فقط از دید فنی به قضیه نگاه میکنه و نمره میده و چون شاید از بازی خوشش نیاد از نمره بازی بکاهه!

فقط این رو بدون هیچ وقت یک سایت ملاک نیست! حالا بهترین منتقدا رو هم داشته باشه! مهم اکثریت سایت و مجله ها معتبر هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or