بهترین GTA از نگاه شما

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا يه نظر سنجي بزاريد! من با همش حال كردم. ولي بيشتر با GTASA از نظر من جي تي اي 4 نسبت به سن آندرس پس رفت داشت!مثلا اون بدن سازي داشت 4 نداشت.يا ماشينهارو توي سن آندرس ميشد درست كرد ولي توي 4 نميشد! ولي داستان 4 بهتر بود.(از نظر من)

• Like
Reactions: ehsanservat
خب اینجا برای ps2 هست اما چون بچه ها از IV هم گفتن، من هم نظرمو بدم در مورد بازیی که فکر نکنم برای ps2 اومده باشه:

به نظرم بهترین این سری GTA 2 ،چه قدر بازی میکردم یادش بخیر

اما در کل گفتن بهترین سخته هر کدوم خوبیها و بدیهایی داشتن،gta3 که انقلابی واسه خودش بود تو این سبک،vice city که کلا عالی بود ولی نمیدونم چیز خیلی خاصی نسبت به 3 اضافه کرد یا نه تنها چیزیهایی که یادمه گرافیکه بهتر+شخصیت اصلی از حالت صامت خارج شده بود،sa محیط بزرگ +داستان خوب+امکانات خاص(تیونینگ کردن و ...)،IV شهر بزرگ+گرافیک خوب+مردم با هدف(یعنی همینطوری ولو نبودن تو شهر)

• Like
gta 5 san andreas بهترین بازی جی تی آ بود چون امکانات بازیش واقعا زیاد بود . در دوره خودش عالی بود حتی من هنوز این بازی رو به صورت آنلاین بازی می کنم . gta iv جزو بازیهای تاپ هستش ولی مراحلش رو که بری بازی لذتی نداره .

• Like
واقعا SA فوق العاده بود ! این بازی به طرز باور نکردنی بزرگ بود ! همه چیز تو این بازی بود ...
بعد که IV اومد کاملا نا امیدم کرد ... :(
همش شده بود کاور گیری و تیر اندازی ... اصلا ازش لذت نبردم . لباس خریدن خیلی محدود بود وخالکوبیا یا جنگای خیابونی یا هواپیما و نقشه ی بزرگ کاملا از بین رفته بود ...
کاش تو شماره ی بعد شبیه SA بسازنش . این شخصیت مسخره رو هم بزارن کنار !

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or