بهترین FPS کنسول X360 از دیدگاه شما ؟

بهترین FPS کنسول X360 از دیدگاه شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    110
برای من بهترین بازیی که روی 360 رفتم The Darkness بود.
یه FPS اونم با یه داستان عالی و پرکشش و به عنوان اولین بازی روی 360 تجربه ای بود که هیچ موقع از یادم نمی ره
ترک Jeny Theme هنوز که هنوزه برام زیبا و خاطره انگیزه و صدای جکی و Darkness که در نوع خودشون بی نظیر بودن
حتی همین چند وقت دنبال بازی بودم که یک بار دیگه بشینم بازی کنم.

برای من بهترین بازیی که روی 360 رفتم The Darkness بود.
یه FPS اونم با یه داستان عالی و پرکشش و به عنوان اولین بازی روی 360 تجربه ای بود که هیچ موقع از یادم نمی ره
ترک Jeny Theme هنوز که هنوزه برام زیبا و خاطره انگیزه و صدای جکی و Darkness که در نوع خودشون بی نظیر بودن
حتی همین چند وقت دنبال بازی بودم که یک بار دیگه بشینم بازی کنم.
تایید میشه
بازی عالی بود

گرچه من تو این نظر سنجی به Halo رای دادم
اخه این برام قابل درک نیست که چرا تاپیک های نظر سنجی که تو بخش 360 زده میشه بازی های multi هم توش هست :book:

دوستان از زاویه دیگه میشه عنوان تاپیک رو FPS = Frame Per Second خوند که اونم جنجالی میشه برای خودش :d

به نظر من MW2 و MW1 هر دوشون عالی بودن و نتونستم بینشون یکی رو انخاب کنم به همین خاطر رای هم ندادنم..:d
پ.ن کلا همه تاپیک های نظر سنجی سایت مال خودته..!:|

هم بهترین بازی fps هم کلا بهترین بازی که رو 360 بازی کردم Bioshock
هنوزم دیالوگ های بازی تو ذهنمه . بازی رو 3-4 بار تا اخر رفتم . بعد از No One Lives Forever 2 تو این 3-4 سال بازی خاطره انگیز بازی نکرده بودم که بایوشاک اومد و تا سال ها خاطراتش از ذهنم نمیره

سلام
بازی گوست رکون2 که سبکش fps نیست اما من بهش رای دادم بهترین بازی بود که انجام دادم اما بهترین بازی این سبکfps برایه من دارکنس بود که تویه نظر سنجی نبود منم به گوست رکون 2 رای دادم
خُب شما میتونستی به سایر بازیها رای بدی!!!:d
خب اره اما سایر بازیها همچین یه جوری بود:dخوب میشد هور اف ویکتوریم سایر بازیها باشه:d
اما خاطراتی داشتیم با این دارکنس کاش تویه نظر سنجی میبود

آخرین ویرایش:
سلام
بازی گوست رکون2 که سبکش fps نیست اما من بهش رای دادم بهترین بازی بود که انجام دادم اما بهترین بازی این سبکfps برایه من دارکنس بود که تویه نظر سنجی نبود منم به گوست رکون 2 رای دادم
خُب شما میتونستی به سایر بازیها رای بدی!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or