بهترین FPS نسل ؟

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین FPS نسل ؟

• Crysis

رای‌ها: 10 6.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 2 1.4%
  • Halo 3

رای‌ها: 19 13.1%
  • Halo Reach

رای‌ها: 22 15.2%
  • Bioshock

رای‌ها: 9 6.2%
  • Killzone 2

رای‌ها: 7 4.8%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 5.5%
  • COD : Modern Warfare

رای‌ها: 27 18.6%
  • F.E.A.R

رای‌ها: 1 0.7%
  • The Darkness

رای‌ها: 4 2.8%
  • Farcry 2

رای‌ها: 1 0.7%
  • The Orange Box

رای‌ها: 5 3.4%
  • COD : Modern Warfare 2

رای‌ها: 21 14.5%
  • LEft 4 Dead

رای‌ها: 0 0.0%
  • Battlefield Bad Company 2

رای‌ها: 4 2.8%
  • COD : Black OPS

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    145
گزینه ها خوب نوشته شده و تقریبا همه شون بازی های بزرگ و خوبی هستند و انتخاب حسابی سخته! :(

من خودم گیر کرده بودم بین Crysis و The Orange Box که در نهایت هر کاری کردم دیدم باید Crysis رو زد!
sentimental.gif

آقا چجوریه که far cry 2 تو لیست هست ولی resistance2 تو لیست نیست؟:-/
داداش بد جور فن PS3 هستیا، اصلاً مولتی پلتفورم تو کارت نیست!! (چه بر3 به انحصاری پلت فرم دیگه) :d

---------- نوشته در 03:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 AM ارسال شده بود ----------

Halo Reach یه تجربه ی خاصه با موسیقی فوق العاده، Bioshock یه یازی کامل با داستان عالیه که سبکش FPSه! MW سینگلش خیلی خوبه و انقلابیه ولی ایراد هم داره، MW2 سینگلش خوبه و موسیقیش عالی ولی در عوض ایرادش ناچیزه و Special Opsش هم حرف نداره و مولتیش خیلی خوبه، Black Ops سینگلش خوبه و خیلی جدید و متنوع است و داستانش خیلی خوبه و مولتیش بی نظیره.
در مجموع من Black Ops رو انتخاب می کنم.

crysis Rocks the World
هیچ چی crysis نمی شه البته تو این لیست بازی های بسیار خوبی مثل l4d وorange boxو killzone هستند که یه جورایی انتخاب رو سخت می کنه

بدون هیچ تردیدی Halo 3 بازی که بارها تمومش کردم روی تمام درجات سختی هم تمومش کردم .داستان-گیم پلی همه و همه شاهکار و بهترین یک پایان باشکوه هم برای تریلوژی داشت بخش Co-op عالی بود مولتی پلیر که نیازی به تعریف نداره که هنوز هم که هنوزه بهترین هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or