بهترین FPS نسل ؟

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین FPS نسل ؟

• Crysis

رای‌ها: 10 6.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 2 1.4%
  • Halo 3

رای‌ها: 19 13.1%
  • Halo Reach

رای‌ها: 22 15.2%
  • Bioshock

رای‌ها: 9 6.2%
  • Killzone 2

رای‌ها: 7 4.8%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 5.5%
  • COD : Modern Warfare

رای‌ها: 27 18.6%
  • F.E.A.R

رای‌ها: 1 0.7%
  • The Darkness

رای‌ها: 4 2.8%
  • Farcry 2

رای‌ها: 1 0.7%
  • The Orange Box

رای‌ها: 5 3.4%
  • COD : Modern Warfare 2

رای‌ها: 21 14.5%
  • LEft 4 Dead

رای‌ها: 0 0.0%
  • Battlefield Bad Company 2

رای‌ها: 4 2.8%
  • COD : Black OPS

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    145

Kavigne

کاربر سایت
درود ؛ از وقتی کنسول های PS3 & XBOX 360 اومدن ، بهترین بازی شوتر اول شخص به نظر شما کدوم هست ؟
تمام فاکتور ها من جمله : گرافیک ، فن بوی بازی ، گیم پلی ، گانینگ ، داستان ، و ... رو لحاظ کنید . فک کنم هر چی لازم بوده رو توی نظر سنجی قرار دادم ...

خو FPS باید بگی چه سبکی چه جورش کیاون :دی و گرنه Deus Ex هم FPS ـه :دی Bioshock هم FPS ـه .

----

اما کلا به نظرم Bioshock چیزی بود که دید ِ منو نسبت به بازی عوض کرد ! بقیه بازیها اکثرا کلیشه محض بودند .

آخرین ویرایش:
خو FPS باید بگی چه سبکی چه جورش کیاون :دی و گرنه Deus Ex هم FPS ـه :دی Bioshock هم FPS ـه .

در همه ! :دی هر چی عشقت هست بگو !

من بین Halo ها و Bioshock و The Orange Box گیر کردم ! هنوز وقت نکردم Deus Ex بازی کنم که توی گزینه ها هم نیست انگار ! ولی در کل تجربه The Orange Box از همه برای من ناب تر بوده ( محتوای بیشتری داشت به نسبت 2 تای دیگه ! ) نمیتونم از بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنم ! :|

Half Life 2 رو آخرای نسل قبل بازی کرده بودم ، بااین که Orange Box و محتویاتش شاهکار بود ، بدلیل این که اصل جنس(HL2)رو تو نسل قبل بازی کرده بودم به Halo Reach رای دادم ... :دی

آخرین ویرایش:
بین Halo:Reach و Bioshock , Killzone 3 شک داشتم کدوم رو بزنم زدم Crysis 2.
بهترین FPS تمام ادوار هم که Orange Box ه . همه هم تایید کردن این موضوع رو.

خب از اونجایی که هیچکدوم از هیلو ها رو بازی نکردم به MW1 رای دادم :d کیلزون 2-3 هم خوب بودن ولی Mw1 جذابیت بیشتری داشت ! mw2 هم خوب بود ولی از لحاظ طراحی مراحل به نسخه اول نمی رسید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or