بهترین گیم پد برای خرید

• Thread starter Thread starter art73
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

art73

کاربر سایت
درود
خیلی توی فروم گشتم تاپیک راجع به راهنمایی برای خرید گیم پد ببینم ولی تقریبا به چیز قابل استفاده ای برنخوردم دوستان عزیز بنده که در مورد گیم پد های زیر اطلاعاتی دارن یا یه گیم پد خوب که مشکلات خاص گیم پد های پی سی رو نداشته باشه( مثل شناخته نشدن یا کار نکردن آنالوگ راست یا زود خراب شدن و ...) بهم معرفی کنه لطفا اگر دسته ای رو معرفی میکنید در صورت امکان عکسش با ویژگی های مثبتشو بزارید قیمتشم بگید تا خیالمون جمع شه که شما استفاده میکنی و راضی هستی از لیست پایین هم اگر کسی استفاده میکنه راهنمایی کنه

1-Saitek P3600 Cyborg Rumble Pad
عکس گیم پد : http://0.tqn.com/d/compactiongames/1/6/I/A/1/gp1.jpg

2- Logitech Cordless Rumble Pad 2
عکس گیم پد: http://0.tqn.com/d/compactiongames/1/6/J/A/1/gp2.jpg

3- دسته ایکس باکس 360 برای پی سی ( درمورد این لطفا راهنماییم کنید با ویندوز 7 مشکلی نداره؟ راحت قابل شناخته و مشکل خاصی نداره؟ قیمتش در حال حاظر چقدره؟ )

درود تاپیک خوبیه فقط اگه میشد دوستان بگردند لینک فروشگاهی چیزیش هم پیدا کنن عالی میشه!
در مورد مورد سوم که عرض کردین بنده 1 روز داشتم توی 7 هیچ مشکلی نداشت خیلی هم راحت قابل شناسیایی و یه تولبار جالب هم مثل خود 360 به سیستم اضافه میشه که در صورت تغییر تغییر رو مینویسه مثل Achievment ها توی 360

من پارسال که می گشتم، دسته Xbox برای ویندوز اصل فکر کنم 60 تومن بود. دسته Logitech دو مدل 160 و 145 تومنی داشت. اون یکی رو هم ندیدم اصلا. پاساژ ایران رفته بودم. یه دسته هم فراسو زده عین همون اکس باکسه که 24 تومنه فکر کنم. لاجیتک ها خیلی خوبن که خیلی هم لامصب گرونن.

توی تهران کجا میشه اصلش رو همین قیمت پیدا کرد؟ ( قیمت با سیم یا بی سیمش فرق داره؟ کدوم بی دردسر تره :p)
من خودم الان حدود یک سال ونیمه دسته با سیم 360 رو دارم .عالیه از هر نظر تمام بازیها مثل خود 360میشناسنش برای ویندوز xpباید درایورشو نصب کنی ولی برای ویندوز 7 خودش میشناسه واصلا نیازی نیست چیزی نصب کنی فقط دسته رو وصل میکنی به کامپیوتر واجرای بازی.
قیمت هم از 30تا 35هست تا 48تومن البته با سیمش که من 48تومنی رو پیشنهاد میکنم وکارتونش هم قرمزه من این نوع رو دارم ومثل مرد هم رو pcکار میکنه هم رو360.
بی سیمش هم هست که همراه گیرندش هست حدود68تا 80هست بستگی به فروشندش داره.

من خودم الان حدود یک سال ونیمه دسته با سیم 360 رو دارم .عالیه از هر نظر تمام بازیها مثل خود 360میشناسنش برای ویندوز xpباید درایورشو نصب کنی ولی برای ویندوز 7 خودش میشناسه واصلا نیازی نیست چیزی نصب کنی فقط دسته رو وصل میکنی به کامپیوتر واجرای بازی.
قیمت هم از 30تا 35هست تا 48تومن البته با سیمش که من 48تومنی رو پیشنهاد میکنم وکارتونش هم قرمزه من این نوع رو دارم ومثل مرد هم رو pcکار میکنه هم رو360.
بی سیمش هم هست که همراه گیرندش هست حدود68تا 80هست بستگی به فروشندش داره

والا منم با توجه به وضع مالی با سیمش رو ترجیح میدم اما دوتا مشکل رو شنیدم اول اینکه میگن همین کارتون قرمزاش چینیه دوم اینکه میگن اصلش نیست گاهی اوقات آنالوگ راست یا چپش کار نمیکنه با ریسورش رو هم اطلاعی ازش ندارم والا چطوریه ( چون من دوتا میخوام دیگه حال و حوصله پشیمونی خریدنش رو ندارم)

دوستان من تصمیم گرفتم با این حساب مال ایکس باکس رو بگیرم فقط خواهشا یه مغازه درست حسابی توی تهران یا یه جایی که مطمئن باشه رو معرفی کنید تا برم از اونجا بگیرم فروشگاه اینترنتی خوبم بود برام پی ام کنید یا آدرسشو بزارید

دسته PS3 میتونین بگیرین . نرم افزار هست درست میکنه . با سیم کار میکنه اگه بلوتوث کامپیوتر داشته باشه با بلوتوث هم میشه (بدون سیم )
با هر کدوم دسته ها راحت ترین اونو بگیرین . (Ps3 یا 360 )

به نظر من همون دسته 360 را بخر،
نكات مثبتش اينه كه با اكثر بازيها كاملا match هست. من خودم حدود يك سالي دارم...
تنها مشكلم باطري زياد مصرف ميكنه كه اون هم يه كابل گرفتم كه هر وقت باطري تموم شد مستقيم وصلش مي كنم.
فاصله اي كه تو حالت بي سيم هم ميشه استفاده كرد هم خوبه، من تا 10 متر فاصله كه بينش ديوار هم بود رفتم و قطع نشد.
تجربه استفاده از دسته هاي ديگه اي كه معرفي كرديد را متاسفانه ندارم ولي خوب logitech محصولات هميشه عالي بوده

والا منم با توجه به وضع مالی با سیمش رو ترجیح میدم اما دوتا مشکل رو شنیدم اول اینکه میگن همین کارتون قرمزاش چینیه دوم اینکه میگن اصلش نیست گاهی اوقات آنالوگ راست یا چپش کار نمیکنه با ریسورش رو هم اطلاعی ازش ندارم والا چطوریه ( چون من دوتا میخوام دیگه حال و حوصله پشیمونی خریدنش رو ندارم)
دستهای 360 موجود تو بازار همشون چینی هستن.
فقط اگه خواستی با سیم بگیری کارتون سبزش رو نگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or