بهترین گرافیک 2014

بهترین گرافیک 2014

• مجموع رای دهنده‌ها
    154

A l i N T 7 7

کاربر سایت
سلام خدمت دوستان

دوست دارم نظرتون رو درباره ی گرافیکی ترین بازی ه سال بدونم

1- infamous: second son

2477569-infamous_secondson_nospoil-5.png

بازی ای که با گرافیک ه خارق العاده و قابلیت عالی photo mode , همه رو انگشت به دهان کرد و در اوایل راه ps4 , قدرت این کنسول رو به خوبی نشون داد.

2- Assassin's Creed : Unity

AC-Unity-PC-3.jpg

بدون شک این بازی از لحاظ گرافیک , فوق العاده بود ولی باگ ها و مشکلاتش , روی بازی سایه ی سنگینی انداخت و کاری کرد که اون طوری که لایقش بود , تحسین نشه.

3- Ryse: Son of Rome

ryse-1.jpg

باز هم کرایتک و باز هم ارتقا استاندارد گرافیک بازیها . بازی ای که با عرضه روی PC , قدرت این پلتفرم رو یک بار دیگه به همه یادآوری کرد.
به نظر من این بازی underrated ترین بازی امسال بود و واقعا این نمرات درخورش نبود

4- DriveClub

2684023-driveclub%E2%84%A2_20141009011711.jpg

یکی از بهترین ریسینگ های امسال که تونست با استفاده از سخت افزار ps4 , یکی از بهترین گرافیک های سال رو ارایه بده ولی ناقص بودن و مشکلات سرورهاش در اوایل عرضه , باعث شد نتونه نمرات خوبی از منتقد ها بگیره

5- Call of Duty : Advanced Warfare

pc-screenshot-1.png

بعد از فاجعه ی Ghosts , استودیوی Sledgehammer games تونست انتظار هارو برآورده کنه و بعد از چند سال یک COD ه خوب رو تحویل ه فن هاش بده که از لحاظ کیفیت بصری , بدون شک جزو بهترین بازیهای سال بود

6- Forza Horizon 2

Forza-Horizon-2-Screenshot-2.jpg

شاهکار به تمام معنا , بازی ای که هیچ چیز کم نداشت , جزییات فوق العاده بالا , ماشین های زیاد و متنوع , محیط بزرگ و Open-World , مولتی پلیر جالب و صد البته گرافیک بی نظیر.

دوستان اگر بازی ای هست که بنظرتون از قلم افتاده , میتونید اون رو همینجا پست کنید + اسکرین شات تا بنده اضافه کنم

ممنون

آخرین ویرایش:
هیچکدام!
گزینه های نظرسنجی باید طوری باشه که همه بتونن نظر بدن!

Last of Us Remastered
GTA V

همین دوتا عکسی که از درایو کلاب و فورزا گذاشتین رو مقایسه کنید با عکس انواع ماشین زیر بارون در gta v که بچه ها تو تاپیک اسکرین شات ps4 گذاشتن

http://forum.bazicenter.com/thread91200/page9/
یک صفحه قبل و بعدش هم ببینید

عکسی‌ که واسه رایز گذاشتید زیاد جالب نیست و خیلی‌ بی‌ کیفیت پیشنهاد می‌کنم تغییرش بدید و یه عکس بهتر بذارید که گرافیک دیوونه کننده این بازی نشون بده

باید اعتراف کنم
تمامی عنوان های توی نظر سنجی رو بازی کردم ولی با هیچ کدوم به اندازه Infamous: Second Son حال نکردم
خدایی خیلی زیبا کار شده بود
صد البته Infamous: First Light بنظرم بهتر هم شده بود
واقعا بی نقص
نه اینکه بقیه کم باشن همه عالی بودن ولی Infamous: Second Son یک دهم از بقیه جلوتر بود

2 FORZA HORIZON

هر دو نسخه iNFAMOUS هم روی PS4 عالی بود (اصلی + DLC )

به نظرم Tomb Raider: Definitive Edition نسخه PS4 هم بسیار عالی بود و حتی میتونست جزو کاندیدا باشه

یه بازسازی کامل گرافیکی توسط چندین نفر که ماه ها طول کشید

تمام اسکرین شات هارو خودم با کنسولم گرفتم

بهترین گرافیک سال برای من اول درایوکلاب بود واقعا n تا اسکرین فک برانداز ازش دارم مخصوصا در باران و برف , بی نظیره گرافیک این بازی

jdyfkbvuv3xv1q023vmn.jpg
بعد ار درایوکلاب هم اینفیمس زیباترین گرافیکو داره مخصوصا افکت های لایت و نورپردازی بازی واقعا زیبان چه در سکند سان چه فرست لایت

هیچکدام!
گزینه های نظرسنجی باید طوری باشه که همه بتونن نظر بدن!

Last of Us Remastered
GTA V

همین دوتا عکسی که از درایو کلاب و فورزا گذاشتین رو مقایسه کنید با عکس انواع ماشین زیر بارون در gta v که بچه ها تو تاپیک اسکرین شات ps4 گذاشتن

http://forum.bazicenter.com/thread91200/page9/
یک صفحه قبل و بعدش هم ببینید

دوست عزیز ممنون از نظرتون

من سعی کردم که بازیهای ریمستر شده رو قرار ندم وگرنه هر دوی اون بازیها گرافیک بالایی دارن

- - -ویرایش - - -

2 FORZA HORIZON

هر دو نسخه iNFAMOUS هم روی PS4 عالی بود (اصلی + DLC )

به نظرم Tomb Raider: Definitive Edition نسخه PS4 هم بسیار عالی بود و حتی میتونست جزو کاندیدا باشه

یه بازسازی کامل گرافیکی توسط چندین نفر که ماه ها طول کشید

تمام اسکرین شات هارو خودم با کنسولم گرفتم

در اینکه این بازی گرافیک بالایی داشت شکی نیست ولی بازی تو 2013 عرضه شد

- - -ویرایش - - -

عکسی‌ که واسه رایز گذاشتید زیاد جالب نیست و خیلی‌ بی‌ کیفیت پیشنهاد می‌کنم تغییرش بدید و یه عکس بهتر بذارید که گرافیک دیوونه کننده این بازی نشون بده

عکس عوض شد ;;)

به لحاظ جوایز infamous بوده ولی نظر شخصی من اینه که cod به هیچ عنوان گرافیک در حد رقابت برای بهترین شدن با سایرین رو نداره .

من خودم assassins creed و driveclub و infamous رو برتر میدونم . البته assassins روی pc

ryse رو هم که مال 2013 بوده

به لحاظ جوایز infamous بوده ولی نظر شخصی من اینه که cod به هیچ عنوان گرافیک در حد رقابت برای بهترین شدن با سایرین رو نداره .

من خودم assassins creed و driveclub و infamous رو برتر میدونم . البته assassins روی pc

ryse رو هم که مال 2013 بوده

جالبه که بدونید همین COD , جایزه بهترین گرافیک رو از IGN گرفته:>

رایز هم نسخه پی سی تو 2014 اومد که خب نمیشه ریمستر به حسابش آورد , میشه؟؟ یه انحصار زمانی بود

به نظر من هم بین بازیهای پارسال AC:U از لحاظ گرفیک سرتر بود البته روی PC:x:x

در اینکه این بازی گرافیک بالایی داشت شکی نیست ولی بازی تو 2013 عرضه شد

بازی برای کامپیوتر و کنسول های نسل قبل در 2013 عرضه شد

بازی بازسازی شده برای کنسول های نسل جدید که ما در این تاپیک مدنظرمونه در آمریکای شمالی در تاریخ 28 January 2014 و در اروپا در 31 January 2014 عرضه و فروخته شد...

منابع:

Tomb Raider

Tomb Raider: Definitive Edition Coming to Xbox One, PlayStation 4 - IGN

- - -ویرایش - - -

Tomb Raider: Definitive Edition - Lara Croft Wiki

ryse:x از لحاظ گرافیکی فوق العاده بود اما اتفاقا این ryse که شما مد نظرتونه برای کنسول x1 در تاریخ November 22, 2013 عرضه شد، ولی برای کامپیوتر در October 10, 2014 (پس باید پست اول رو ویرایش کنین چون شما به ryse ایکس باکس اشاره کردین)

آخرین ویرایش:
بدون شک رایز نسخه PC عملا از تمام بازی ها چندین سر و گردن بالاتر کلی تکنیک جدید سره این بازی کرایتک خلق کرده بقیه گزینه ها هم واقعا بازی ها خوبی هستند از لحاظ گرافیکی

خب کاملا مشخصه Ryse: Sone of Rome به راحتی فنی ترین بازی موجود در ۲۰۱۴ هست، نسخه ی X1 که بهترین گرافیک ۲۰۱۳ رو داشت هر چند بهترین گرافیک موجود در ۲۰۱۴ هم هست به هرحال نسخه ی PC هم اومد بازم بقولی دارای چاشنی اضافه هم بود (4K) بازی افتحار برنده شدن در مراسم Siggraph رو هم داره.

eilitd8u6o80dja669eu.png

Forza Horizon 2 هم که از نظر فنی تمام ریسینگ های موجود رو کنار میزنه، دنیایی وسیع و پر محتوا استفاده از فیزیک fm5 برای شبیه سازی دقیق و همزمان استفاده از 4XMSAA، و تکنیک Forward+ rendering برای اولین بار در تاریخ کنسول ها (اردر هم از این تکنیک استفاده میکنه) و نتیجه فنی ترین ریسینگ موجود رو به ارمغان اورده

qf5oxr1nk0w299l5iike.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or