*** بهترین گرافیک سال 2013 نسخه PC ؟؟؟ ***

بهترین گرافیک 2013 نسخه PC از نظر شما!!!

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
ممنون مجید جان از تاپیک

من تمام این بازیهارو رو یک عدد 780gtx اجرا کردم . کلا بشدت رو گرافیک بازیها حساس هستم

هرچقدر فکر میکنم بازم نمیتونم به Crysis 3 رای ندم .. لامصب خیییییییییییییییییییییییییییلی گرافیکش بالاس

:d

خیلی جالبه اینا الان تازه دارن با گرافیک The Order: 1886 صفا میکنن :))

درواقع جملمو تصحیح میکنم

CRYSIS 3 تا این لحظه بالاترین قوی ترین گرافیک بین تمام بازیهای کامپیوتری داره . شک نکنید

هرکی سیستم HIGH END داشته همین نظرو داره . واقعا دندونای ادم میریزه گرافیکو میبینه

ممنون مجید جان از تاپیک

من تمام این بازیهارو رو یک عدد 780gtx اجرا کردم . کلا بشدت رو گرافیک بازیها حساس هستم

هرچقدر فکر میکنم بازم نمیتونم به Crysis 3 رای ندم .. لامصب خیییییییییییییییییییییییییییلی گرافیکش بالاس

:d

خیلی جالبه اینا الان تازه دارن با گرافیک The Order: 1886 صفا میکنن :))

درواقع جملمو تصحیح میکنم

CRYSIS 3 تا این لحظه بالاترین قوی ترین گرافیک بین تمام بازیهای کامپیوتری داره . شک نکنید

هرکی سیستم HIGH END داشته همین نظرو داره . واقعا دندونای ادم میریزه گرافیکو میبینه

من اول لیست و دیدم چشم خورد به کرایسس دیگه بقیه رو نخوندم رای مو دادم چون بازی های که تا این لحظه برای همه پلتفرم ها اومده پیش کرایسس بوقم نیست ولی اگه کرایسس توی لیست نبود انتخاب و به چالش می کشید نسل هشتم هم تا 2016 همیچین گرافیکی رو نمیتونه ارائه بده شاید بتونه 80 درصد راه و بیاد ولی تجربه گیمری من میگه واسه نسل هشتم هم شاهد این چنین گرافیکی رو روی کنسول های نسل هشتم مثل ps4 و x1 شاهد نخواهیم بود

من اول لیست و دیدم چشم خورد به کرایسس دیگه بقیه رو نخوندم رای مو دادم چون بازی های که تا این لحظه برای همه پلتفرم ها اومده پیش کرایسس بوقم نیست ولی اگه کرایسس توی لیست نبود انتخاب و به چالش می کشید نسل هشتم هم تا 2016 همیچین گرافیکی رو نمیتونه ارائه بده شاید بتونه 80 درصد راه و بیاد ولی تجربه گیمری من میگه واسه نسل هشتم هم شاهد این چنین گرافیکی رو روی کنسول های نسل هشتم مثل ps4 و x1 شاهد نخواهیم بود

کاملا با نظرت موافقم

خودم کنسول دارم خوب میدونم چی میگم . مثل این کنسول فنا چشم بسته فکت صادر نمیکنم

بازی انحصاری کنسول هر چقدرم بخواد گرافیک شاخی داشته باشه سازنده با توجه به سخت افزار محدود کنسول بیشتر مجبورن رو گرافیک هنری بازی کار کنن

بازیهایی مثل The Order: 1886 که گرافیکشون هیچی نیست (برا کسایی که گرافیک خوبو تجربه کردن البته نه برا کنسول فنا )

ببینید کی این حرفمو میزنم .

شک نکنید شک نکنید تکرار میکنم شک نکنید :d

روزی که شاهکار دو عالم WITCHER 3 با اون تکنولوژی ناب انویدیا و اون گرافیک هنری خودش روانه بازار بشه حداقل تا سال 2018 بهترین تکنیکی ترین گرافیکو مال خودش میکنه
البته اگه CRYSIS 4 در کار نباشه که مثل اینکه نیست

فقط کافیه یک لحظه WITCHER 3 روی یک مانیتور 4K که هیچی حتی 1080P و 60FPS تصور کنید هوش از سرتون میپره ... کنسولا زیر 1080 زاییدن چه برسه به 4K که ارزو محاله

دیگه خودت حساب کن غول اینا ناتی داگه . ناتی داگ خودشو جر بده باید نهایت رو یه سخت افزار دم پس PS4 که زیر 7870 قدرت داره بازی بسازه نهایت خیلی هنر کنه بازی FXAA باشه :d بعد مجبوره بره فقط رو گرافیک هنری کار کنه

این کنسول فنا توجه بهشون نکن اینا هیچی از گرافیک نمیدونن تا دیروز 720 میزدن الان بایه انحصاری هایپ میشن

شک نکنید WITCHER 3 عنوان بهترین گرافیک سالهای اینده یدک خواهد کشید البته منظورم رو PC HIGH END

کاملا با نظرت موافقم

خودم کنسول دارم خوب میدونم چی میگم . مثل این کنسول فنا چشم بسته فکت صادر نمیکنم

بازی انحصاری کنسول هر چقدرم بخواد گرافیک شاخی داشته باشه سازنده با توجه به سخت افزار محدود کنسول بیشتر مجبورن رو گرافیک هنری بازی کار کنن

بازیهایی مثل The Order: 1886 که گرافیکشون هیچی نیست (برا کسایی که گرافیک خوبو تجربه کردن البته نه برا کنسول فنا )

ببینید کی این حرفمو میزنم .

شک نکنید شک نکنید تکرار میکنم شک نکنید :d

روزی که شاهکار دو عالم WITCHER 3 با اون تکنولوژی ناب انویدیا و اون گرافیک هنری خودش روانه بازار بشه حداقل تا سال 2018 بهترین تکنیکی ترین گرافیکو مال خودش میکنه
البته اگه CRYSIS 4 در کار نباشه که مثل اینکه نیست

فقط کافیه یک لحظه WITCHER 3 روی یک مانیتور 4K که هیچی حتی 1080P و 60FPS تصور کنید هوش از سرتون میپره ... کنسولا زیر 1080 زاییدن چه برسه به 4K که ارزو محاله

دیگه خودت حساب کن غول اینا ناتی داگه . ناتی داگ خودشو جر بده باید نهایت رو یه سخت افزار دم پس PS4 که زیر 7870 قدرت داره بازی بسازه نهایت خیلی هنر کنه بازی FXAA باشه :d بعد مجبوره بره فقط رو گرافیک هنری کار کنه

این کنسول فنا توجه بهشون نکن اینا هیچی از گرافیک نمیدونن تا دیروز 720 میزدن الان بایه انحصاری هایپ میشن

شک نکنید WITCHER 3 عنوان بهترین گرافیک سالهای اینده یدک خواهد کشید البته منظورم رو PC HIGH END

اینم توی پستت جا بده
جان کارمک : رزولیشن 1080 با فریم ثابته 60 برای نسل هشتم کنسول ها (منظور به جز پی سی ) یک چالش بزرگ هست .

من به crysis 3 رای دادم.

متاسفانه کنسول های این نسل مثل نسل های پیش نتونسن عمل کنن و نتونستن واقعا حس نسل جدید رو بوجود بیارن.
این نسل هم زیاد عمر نمیکنه و نهایت تا 2018 دوام میاره.نسل پیش xbox360 با gears و ps3 با uncharted چنان پیشرفتی تو گرافیک بازی ها بوجود آوردن که من همیشه فکر میکردم نسل بعد چی میخواد بشه و حتما بازیا در حد آواتار میشن!!
ولی سونی و ماکرو با توجه به بازار وحشتناک گوشی و تبلت تصمیم گرفتن که بیشتر رو جنبه فان و چند کاره بودن کنسولها کار کنن.که البته کار خیلی اشتباهی بود به نظر من(تو این زمینه سونی کمتر به سمت چندکاره بودن رفت که نتیجه ش رو هم میشه دید!)
در کل من اصلا به این نسل امیدی ندارم و انتظار بازی ای که مثل گیرز و آنچارتد نسل قبل منو به وجد بیاره رو ندارم.
البته تو این وضعیت pc هم ضرر خواهد کرد چون کنسول ها مانع پیشرفت زیاد گرافیک بازیها خواهند شد.

فقط Crysis اگه یادتون باشه از همون نسخه ی اول اگه سیستمتون قوی بوده باشه با بالاترین تنظیمات میتونید از گرافیک بازی لذت کافی رو ببرید.. /

سلام به نظر منم کرایسیس 3 گرافیک عالی داشت
شایان ذکر هستش که از زمانی که این سری بازی به دنیای گیم معرفی شد همواره دارای جلوه های بصری و تکنیکهای گرافیکی خارق العاده ای بوده

به metro رای دادم چون حقش بود .
Metro
Bf4
Tombrider
Crysis 3

واقعا با اون گرافیک لگی حرفی برای گفتن نداشت نسبت به crysis2. تقریبا هیچ چیز جالب و متفاوتی نداشت .
Metro به بهترین شکل همه چیزو با هم داشت و ی گرافیک عالی هماهنگ با. دایرکت ایکس 11 و فول تسلیشن اما قابل قبول برای بازی ، در نهایت witcher3 سلطان بلاملاضع هست .

من همشون رو با گرافیک 7970 روی تی وی 42 تموم کردم.
با اینکه گرافیک بتل خیلی خوب بود مخصوصا چهرها ومحیط بارونیش هم چنین اساسین هم گرافیکش رو اخرین تنظیمات واقعا زیبا بود. ولی گرافیک کرایسیس یه چیزی فراتر از اینها بود.واقعا دیوانه کننده بود فقط در وصفش میتونم به این بیت مولانا بسنده کنم.!!
انچه با دیدن کند ادراک ان______سالها نتوان نمودن با بیان.

.واقعا دیوانه کننده بود فقط در وصفش میتونم به این بیت مولانا بسنده کنم.!!
انچه با دیدن کند ادراک ان______سالها نتوان نمودن با بیان.
قشنگ بود :))
منم به CRYSIS 3 رای دادم گرافیک سگی داره لامصب . هنوز که هنوزه هیچ بازی حتی جرات نکرده بهش نزدیک بشه .

آخرین ویرایش:
وقتی The Division ریلیز بشه این درجات جابجا میشه!
بنظر من همین تریلر کل BF4 ـو تو جیبش میکرد :دی و بنظرم گرافیک کلیش از کرایسیس هم قوی تر بود! البته از روی تریلر نمیشه نظر قطعی داد ولی واقعا فوق العاده بود!
اگه گرافیکش از کرایسیس کمتر باشه مطمئنم از عنوان های دیگه توی لیست 100% بهتر هست :x فقط حیف انلاینه :(

دوست عزیز PS4 خودش بنا به گفته منابع معتبر چیزی حدود 50% قویتر از XBOX ONE هستش .

حالا این حرف من به این خاطر بود که بدونی طبق گفته DF بزرگترین سایت بررسی گرافیک بازی ها در جهان اعلام کرده :

گرافیک RYSE چیزی بهتر از CRYSIS 3 در اخرین تنظیمات PC HIGH END هستش و همچنین کنسول XBOX ONE قابلیت اجرای CRYSIS 3 رو در اخرین تنظیمات گرافیکی دارا میباشد .

و این مساله نشان دهنده این هستش که سخت افزار بسته کنسول ها بسیار کار امد هستند

اینم منبع معتبر از DF :

Digital Foundry vs. Ryse: Son of Rome • Articles • Eurogamer.net

حالا خودت تصور کن ببین PS4 چه کارا که نمیتونه بکنه ;)

موفق باشی
ps4 هروقت تونست AC:BF را روی آخرين جزئيات اجرا کنند
با گزينه های : God Ray ... ambient .... soft shadow به همراه decay های سايه ها ...
اون وقت ميتونه crysis 3 را روی آخرين جزئيات اجرا کنند
خود god ray روی حالت high حدود 10 frame ميگيره
ambient و soft shadow و decay های سايه ها که به کنار
توی يورو گيمر مقايسه هاش هست .....

نسل قبل هم خود کرايتک گفتش ميتونند crysis را با همون جزئيات روی کنسول ها اجرا کنند ولی
وقتی بيرون اومد از کار شايد توی يک نگاه شبيه بودند ولی وقتی وارد جزئيات ميشودی به هر لحاظ چند سر و گردن
پايين تر از pc بود. حتی نتونسته بودند مثل pc پارالاکس ها را توی بازی بزارند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or