بهترین کراکتر زن از نظر شما (Best Female Charecter)

Best Female Character

• Jill Valentain

رای‌ها: 14 17.1%
  • Ada Wong

رای‌ها: 10 12.2%
  • Clair Redfield

رای‌ها: 6 7.3%
  • Rubi:Wet

رای‌ها: 1 1.2%
  • Lara Craft

رای‌ها: 32 39.0%
  • Heather Mason

• Lady

رای‌ها: 3 3.7%
  • Trish

رای‌ها: 3 3.7%
  • Princess Ashe

• Lightening

رای‌ها: 4 4.9%
  • Mona

رای‌ها: 6 7.3%
  • Asuka Kezama

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
  • نظرسنجی بسته شده است .
این کیه؟! :-/
دوستان می گم اگه کارکتر زنی هست که دوسش دارین ولی اسمش اینجا آورده نشده لااقلش راجع بهش یه ذره توضیح بدین یا اگه شد عکسش رو بزارین
مرسی

من دو تا خانوم رو توی دنیای گیم دوز دارم. هیچ کدوم شون هم توی نظرسنجی نیستن. البته زیاد هم معروف نیستن و نباید هم باشن تو نظرسنجی.

یکی Emilia توی بازی دنس سنترال:

یکی هم Leo Kliesen توی تکن 6:

لطفا اصرار هم نکنید، چون به هیچ وجه نمی تونم یکی شون رو انتخاب کنم!

در ضمن لطفا ذهن تون منحرف هم نباشه، هر دو تا شون رو به خاطر شخصیت فوق العاده و خونواده دار بودن شون دوز دارم! :mrgreen:

----------------------------------------------
این Femshep هم نسخه بلوندش که موهاش زرد بود بد چیزی نبود! تازگی ها خیلی هم داره معروف میشه، این یکی رو می تونید تو نظرسنجی هم بذارید:

کلا به محبوب بودن کارارکتر های زن اعتقادی ندارم ولی اگه بخوام نطر بدم elena توی آنچارتد رو انتخاب میکنم چون خیلی مظلوم بود تو شماره 2

به خاطر اینکه Alyx توی نظرسنجی نیست ، حتی نمیخواستم اینجا پست بدم !
episodeone3.jpg
اولین بار توی half life 2 معرفی شد .
اسم پدر : Dr Eli Vance

این کیه؟! :-/
دوستان می گم اگه کارکتر زنی هست که دوسش دارین ولی اسمش اینجا آورده نشده لااقلش راجع بهش یه ذره توضیح بدین یا اگه شد عکسش رو بزارین
مرسی
بله حق با شماست توضیح دادم عکس هم گذاشتم;)

اوه ببخشید اصلا Alyx یادم نبود :) Sorry
در مورد این Leo هم باید بگم که : این واقعا دختر بود ؟! تو بیوگرافیش نوشته بود Half Male Half Female ببخشید ولی من کسایی رو نوشتم که کاملا دختر بودن ;;)
ممنون که کراکترهای مورد علاقتون رو معرفی می کنین به جز این دو تا که گفتم واقعا بقیه رو نمی شناختم ! :)

trip :in ENSLAVED
may be bayonetta
بایونتا با اون عینکش خیلی جالب .
چون همه فکر میکنن برای واقعی تر شدن توی بازی های اکشن نباید عینک باشه چون میوفته.:-$

اوه ببخشید اصلا Alyx یادم نبود :) Sorry
در مورد این Leo هم باید بگم که : این واقعا دختر بود ؟! تو بیوگرافیش نوشته بود Half Male Half Female ببخشید ولی من کسایی رو نوشتم که کاملا دختر بودن ;;)
ممنون که کراکترهای مورد علاقتون رو معرفی می کنین به جز این دو تا که گفتم واقعا بقیه رو نمی شناختم ! :)
خواهش می کنم. نه اتفاقا این دو تایی که من گفتم رو خوب شد ننوشتی، چون ما دنبال رقیب نیستیم! :دی

ولی Alyx رو اگر می تونی نظرسنجی رو ادیت کنی حتما بنویس، چون لیست خانوم های دنیای گیم بدون ایشون اصلا معنی نداره! :دی

امیلیا پرطرفدارترین کاراکتر رقاص بازی Dance Central هستند که چون اینجا بچه ها زیاد کینکت ندارند کسی نمی شناسدشون (بهتر! :دی). اون Femshep هم که نسخه خانم فرمانده شپرد (شخصیت اصلی بازی های Mass Effect) هستند که قراره در ME3 حضور داشته باشند.

پ.ن: راستی در مورد لئو هم من توی همین بازی سنتر نظرسنجی گذاشته بودم که خانومه یا آقاست، اکثر بر و بکس رای داده بودند که خانومه! ;)

بعله بعله Princess Kitana ، پاک یادم رفت ;;)

و اما در مورد لئو ، اگه Tekken رو روی Story mode برین توی فیلم اولش توضیح میده که یه هرمافرودیت هست ! ;)

---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------

نظر من این آواتاره devil girl..از سری بازی های سایلنت هیل..ببخشید اسمش چی بود........!!!!!
آیلین گالوین ! ، خدایی هدر میسون که بهتر از آیلینه! یعنی نیست؟! به هر حال این نظر شماست :)

و اما در مورد لئو ، اگه Tekken رو روی Story mode برین توی فیلم اولش توضیح میده که یه هرمافرودیت هست ! ;)
نه اشتباه می کنید. اگر همچین چیزی نوشته بود که این همه بحث توی اینترنت سرش راه نمی افتاد! :دی

من دقیقا تمام شجره نامه لئو رو دارم. توی بازی هیچ جاش با کلمه He یا She راجع به لئو صحبت نمیشه، و خود نامکو هم هیچ جوابی به سوال خانم یا آقا بودنش نداده. اتفاقا برای گیج کردن کاربرها حتی توی سایت ها و کتاب ها و ... شون هم بعضی جاها یه جوری نوشتند که شبیه خانم به نظر بیاد و بعضی جاها یه جوری که همه فکر کنند آقاست. اطلاعات بیشتر اگه کسی به اندازه خودم بیکار بود اینجا هست!

یه نکته جالب هم بگم: نمی دونم چجوری طراحی اش کردند که هر کی که آقاست بهش نگاه می کنه میگه این خانومه، و هر کی که خانومه و بهش نگاه می کنه میگه این آقاست!! یعنی انگار هم برای خانم ها و هم برای آقایون جذابه!!
89.gif

همون دیگه برای همین میگم هرمافرودیت هستش !!!
کلا هرمافوردیتها همین طورن آدم نمی دونه بهش بگه خانم یا آقا ، این افراد معمولا مشکلات ژنتیکی دارن و میشه گفت کروموزم جنیسشون مشکل داره مثلا ممکنه XYY باشه یا مثلا XXY
البته بی خیال این حرفا گفتم که بحث حاشیه ای نکنین :)

همون دیگه برای همین میگم هرمافرودیت هستش !!!
کلا هرمافوردیتها همین طورن آدم نمی دونه بهش بگه خانم یا آقا ، این افراد معمولا مشکلات ژنتیکی دارن و میشه گفت کروموزم جنیسشون مشکل داره مثلا ممکنه XYY باشه یا مثلا XXY
البته بی خیال این حرفا گفتم که بحث حاشیه ای نکنین :)
ما که آخرش نفهمیدیم چطوری همچین نتیجه گیری یی کردی، ولی فعلا عقیده غالب اینه که لئو دختریه که برای این که Kazuya که احتمالا قاتل مادرشه شناسایی اش نکنه، خودش رو شبیه پسر درست کرده. ممکنه تو تکن های بعدی بهتر توضیح داده بشه. :)

بحث رو هم که خودت شروع می کنی، بعد میگی حاشیه ایه؟ :دی

یه نکته جالب هم بگم: نمی دونم چجوری طراحی اش کردند که هر کی که آقاست بهش نگاه می کنه میگه این خانومه، و هر کی که خانومه و بهش نگاه می کنه میگه این آقاست!! یعنی انگار هم برای خانم ها و هم برای آقایون جذابه!
بلاخره کدومه:d..اون عکسی که من دیدم نه آقا بود نه خانم.............پسر نوجوان بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or