بهترین کاراکتر مرد از نظر شما چیه ؟؟ (Best Male Charecter) ??

بهترین کاراکتر مرد از نظر شما چیه ؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    13
  • نظرسنجی بسته شده است .

Ali Const4ntin

کاربر سایت
[h=2]بهترین کاراکتر مرد از نظر شما چیه ؟؟ (Best Male Charecter) ??[/h]Marcus Fenix
Poinman
Fettel
John morsten
Louise Lopez
Nicko Belick
Scorpion
Sub Zero
Ezio Auditore
james Bond
Don Vito Corleone❤❤❤❤
به هم توهین نکنین....

گزینه ها تو حلقم !!!
فیلمه بازیه چیه اینا کلا؟ :d
کریتوس، اسنیک، اسکورپیون، دانته

و جیمز الن هتفیلد :x
:d
بازیه.....

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

چجوری نظر سنجی رو ویرایش کنم؟؟
کمک!!!

چرا mactavish,mason alex,victor reznof,CPT price,GAZ,makarov,petrenkov,woods,bowman,hudsun,SGT roebuck و... چرا اینا رو نزاشتی.

گزینه ها تو حلقم !!!
فیلمه بازیه چیه اینا کلا؟ :d
کریتوس، اسنیک، اسکورپیون، دانته

و جیمز الن هتفیلد :x
:d

max payne,leon kennedy,chris redfield,dante,nero,vergil,Albert wesker,Alex mason,Viktor reznov,Prince,Sam fisher,,.....
این همه کراکتر مرد !!!
حتما ویرایش کن ! :d

اینکه خیلی از ادمای مهم دیگه رو نداره
بهتره درست ویرایش بشه بعد
البته قصد توهین نداشتما;;)

چرا همه به یک موضوع اشاره میکنید?? من نحوه ی ویرایش نظرسنجی روبلد نیستم یکی اموزش بده

اصلا نفس این جور نظر سنجی ها کلا از بیخ و بُن غلطه!سایتای دره پیت هم واسه انتخاب بهترین کاراکتر مرد یه دوره نظر سنجی میزارن که حداقل یه ماه طول میکشه نتایجش مشخص شه!بعد شما میای با یه نظر سنجی ساده که محدودیت(فکر کنم) 20 گزینه ای داره میخوای نظر سنجی راه بندازی!؟ تازه گزینه هات هم کلا مورد دارن و اصلا قابل قبول نیستن.
در ضمن،شما نمیتونی دیگه نظر سنجی رو ویرایش کنی.باید به یکی از مدیران انجمن(تگ سبز رنگ) اطلاع بدی که این کار رو انجام بده که فکر میکنم اگه هم این کار رو بکنی همون شخص کلا تاپیک رو ببنده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or