S Soap McTavish کاربر سایت Oct 7, 2010 #31 Commander Shepperd اصلی هم باحال بود با اون سیاه پوسته تو Mass Effect 2.
spiderkiller Never Surrender کاربر سایت Oct 10, 2010 #34 راستش من با کاراکتر نقش اول yakuza حال کردم و joe توی مافیا 2. البته agent 47 و جان مارستون و تونی مانتانا توی scar face رو نمیشه فراموش کرد.
راستش من با کاراکتر نقش اول yakuza حال کردم و joe توی مافیا 2. البته agent 47 و جان مارستون و تونی مانتانا توی scar face رو نمیشه فراموش کرد.
Electronic Arts کاربر سایت Oct 12, 2010 #36 ويولت در بازي VELVET ASSASSINC ليون در بازي RES 4 ايزاك در بازي DEAD SPACE كاراكتر اصلي بازي SILENT HILL 4 كه اسمش يادم رفته نيكول در بازي ART OF MURDER التاير در بازي ASSASSINC CREAD
ويولت در بازي VELVET ASSASSINC ليون در بازي RES 4 ايزاك در بازي DEAD SPACE كاراكتر اصلي بازي SILENT HILL 4 كه اسمش يادم رفته نيكول در بازي ART OF MURDER التاير در بازي ASSASSINC CREAD
Fratos کاربر سایت Oct 12, 2010 #37 Dr. Freeman از Half-Life ـها. Dog از 2 Half-Life (به بعد. Dog خلاصه). Solid Snake از سری Metal Gear. Sonic از سری افسانه ی Sonic The Hedgehog. Jim از Earth Worm. Ryo Hazuki از Shenmue. Scorpion از Mortal Kombat ها. Kratos از God of War. Ryu Hayabusa از سری Ninja Gaiden.
Dr. Freeman از Half-Life ـها. Dog از 2 Half-Life (به بعد. Dog خلاصه). Solid Snake از سری Metal Gear. Sonic از سری افسانه ی Sonic The Hedgehog. Jim از Earth Worm. Ryo Hazuki از Shenmue. Scorpion از Mortal Kombat ها. Kratos از God of War. Ryu Hayabusa از سری Ninja Gaiden.
Farzan X360_PS3 کاربر سایت Oct 12, 2010 #38 1:سالید اسنیک 2:ناتان درک 3:جان مارسون 4:کریتوس 5:ماریو 6:کارل جانسون
AgentSabzPoosh کاربر سایت Oct 18, 2010 #40 My Lord kratus Commander Shepard & :dMiranda Nate Ethan Mars
DonCorleone کاربر سایت Oct 25, 2010 #42 Sam Fisher Victor Coste John Marston Tony Montana Luis Lopez Captain Price Gaz Altair Kane from kane &lynch Dominic from TheGodfather 2
Sam Fisher Victor Coste John Marston Tony Montana Luis Lopez Captain Price Gaz Altair Kane from kane &lynch Dominic from TheGodfather 2
Inquisitor Righteous Armors Me کاربر سایت Oct 25, 2010 #44 من دیگه حس شماره زدن نبود :d Alan wake~alan wake Gears of war~Cole SCII~jymi Halo:reach~Noble six