بهترین و بدترین Box Art سال 2007 !!!

Wroth Master

کاربر سایت
سایت CVG در یک حرکت جالب,بهترین و بدترین Box Art های بازی های معروفی که در سال 2007 منتشر شده اند را انتخاب کرده است.

بنا به نظر بسیاری یکی از عوامل بازاریابی خوب در بین بازی های رایانه ای جدا از خود بازی و hype ی که برای آنها انجام می شود Box Art بازی هم هست.

با هم انتخابات این سایت را می بینیم:

THE WORST OF 2007

screenshot_188926_thumb300.jpg

Shadowrun: Oh dear, oh dear, oh dear

screenshot_188925_thumb300.jpg

The Orange Box: Or is it a Tesco's Economy brand reject?

screenshot_188924_thumb300.jpg

Halo 3: Jeez Master Chief, at least pull an interesting pose

screenshot_188923_thumb300.jpg

Crysis: More like an advert for a futuristic fetish convention

screenshot_188922_thumb300.jpg

Supreme Commander: Clearly NOT a silver dream machine

و Cheggers Party Quiz, Deal or No Deal, Fire Pro Wrestling Returns, PDC World Championship Darts 2008, Legend of Camelot, Metroid Prime 3: Corruption

اما:
THE BEST OF 2007

screenshot_188927_thumb300.jpg

Heavenly Sword: Beautiful, beautiful. If she were real, we'd offer her a sweety

screenshot_188928_thumb300.jpg

Bioshock: Big, stomping metal death with a dash of spooky. Nice

screenshot_188929_thumb300.jpg

Call of Duty 4: Mean and green, it shouts testosterone

screenshot_188930_thumb300.jpg

Resident Evil 4: Probably our favourite. It's got Texas Chainsaw Massacre written all over it

screenshot_188931_thumb300.jpg

Uncharted: Big shotgun, big skull, big thumbs-up

و Imagine Babyz, Forza Motorsport 2, WarioWare Smooth Moves, Ninja Gaiden Sigma, Resident Evil: Umbrella Chronicles

به نظر من بدترين براي soldier of fortune paybackبود باكس شات از اين مسخره تر نديده بودم و بهترين براي cod4وbioshock در ضمن assassin's creedهم زيبا بود توي ديد الطير نشانه ي يك قاتل حرفه اي مشاهده ميشد.;)

به نظر من مال Bioshock به هیچ وجه برای یه گیم که اینقدر ادعای بزرگ بودن میکنه، مناسب نیست.
من خودم شخصاً از لوگوهای خاصی که برای بعضی گیمها طراحی میشه خیلی خوشم میاد. دوست هم دارم روی باکس اون گیمها، فقط همون لوگو باشه. مثل لوگوی Quake یا Unreal یا Half-Life. از باکس آرتهای شلوغ خوشم نمیاد.
یه چیز دیگه هم که به نظرم خیلی طرح کهنه ای شده اینه که عکس از یه کاراکتر بازی بندازن که اسلحه رو به سمت ما نشونه گرفته مثلاً. این بایوشاک و سوپریم کامندر دقیقاً همین طرح مسخره رو دادن :biggrin1:

من با تنها باکس ارتی که خیلی حال کردم Gears Of War بود که باکس ارت رو دستش نیومده
ولی تو این لیست heavy sword فکر میکنم کمی بیشتر خودنمایی میکنه (یک جورای کلاسیکه)

اقا تو ايران هركي براي خودش يكي درست ميكنه ميده بيرون
ما هم نميدونيم كدوم اصله كدوم بدل
ولي خداي اورنج باكسم خيلي كلاسيك و قشنگه من خيلي باهاش حال كردم
بدور از بد گويي هاي شما
خدايي چه انتظاري داريد ميخوايد براي اورنج باكس
يك جعبه ابي بزارن عكس انجلينا هم بزنن روش
بايد اون رو از روي بازي انتخاب كنن ديگه
ولي به نظرم acبهترين بود

به نظرم بدترین cod4 بود از یک نظر انم اینکه اگر کسی cod4 را نشناسه اصلا با این box art هیچی نمیفهمه که بازی یک شاهکار هست و نمیخره ولی مثلا bioshock کاملا از روی جلدش مشخص هست که بازی چی هست حتی آدم احساس بهتر بودن بهش میده halo3 هم بد نبود از این بهتر میتونست باشه

مطئنآ زیباترینش برایGod of War II بود که تو لیست نیست.کریتوس پشت در قلعه خواهران سرنوشت ایستاده .
boxshot_us_small_GOW2_PS2.jpg

اصلا حواسمون به این بازی نبود ، فکر کنم این سایتم این بازی یادش رفته :biggrin1:واقعا کاور gow2 تو کاورای امسال از همه سرتره من وقتی می بینمش یه احساس خوبی بهم دست میده

بهترين و جذاب ترين Uncharted بود ولي چرا AC نيست؟ واقعا به نظرم خيلي باحال بود مخصوصا براي نسخه اي كه اضافات داشت.
مال HS هم نسخه امريكا و هم ژاپنش باحال بود.
اما HS چون يك دختر توش اصولا كم پيش مياد كسي ازش بدش مياد!
Call هم باحال مخصوصا حس تعصب و جنگ و دليري رو به آدم ميده/!

به نظر من بهترین بایوشوک بود با اسیسن کرید و گاد اف وار واز همه بدتر این ارنج باکس :sick:بود که هرکی من جعبش رو نشون میدادم فکر میکرد بازیش مضخرف اصله:biggrin1: ولی در صورتی که عال بود بازیش:-"

من میخواستم بگم انچارتد از ههمه بهتره این عکس هونلی سورد رو دیدم حیف که باکس ارت بازی من و خیلی ها این نیست من همینجوریش دیوانه هونلی سورد هستم دیگه اگه من این بازیو با این باکس داشتم میپرستیدمش رسیستنسم باحال بود حالا نمیدونم اونو جزو بازیهای 2007 حساب میکنن یا نه
دارکنسم به نظر من بد نبود

خيلي نامردن . باكس ارت crysis به اين باهالي چرا تو بدترينا گذاشتن:confused::( البته اصل محتواي باكسه كه crysis از اين نظر مشكلي نداره(بخونين فوقالعاده است):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or