بهترین و بدترین های من خیلی زیاده چون من هر چی پول بهم بدم خرج تنکنولوژی می کنم
بهترین ها: DYNAUDIO EMIT 10 : ایشون یکی از بهترین بوکشلف های دنیا در بازه ی اینتری تا 1000 دلار هستن حتما می پرسید مگه 1000 دلار برای 1 بوکشلف کوچیک اینتری هست؟ باید بگم که دنیای صدا خیلی گرونه که تا 100 هزار دلار یا بالاترم می ره اونم برای سیستم خونگی تازه. این بوکشلف 5 سالی در اکثر سایت ها با EMIT M20 بهترین انتخاب شد و به حق که صداش عجیب زیباست این ارزون ترین بوکشلف این برند هست سری EMIT که باید بگم اصلا DYNAUDIO جنس ارزون و صدای معمولی نداره همگی دست ساز هستن همگی هم فول ساخت دانمارک MADE IN DENMARK هستن این شرکت کار اصلیش استدیو ها هست که بهترین ها دارن ازش استفاده می کنن و با ورودش در سیستم خانگی تقریبا در هر رنج قیمتی اول شد از این برند با خیال راحت هر مدلی که بخرید برد کردید فنش می شید نقدها همه 5 ستاره هست. امیت 10 دارای کراس 6 دسی هست با تیوتری که از 1800 به بالا پخش می کنه این یعنی اوج هنر صدا که با اینکه 150W RMS هست اما تیوترش می تونه از 1800 به بالا بزنه اونم تازه با کراس -6 دسی چرا که هرچی کراس ضعیف تر باشه بر عکس باور عموم کیفیت صدا و دیتل بیشتره و کراس برای اینه که صدا بهم نریزه یا تیوتر نسوزه که من تا الان برای هیچ بوکشلفی کراس 1800 -6 دسی به پایین ندیم. قشنگ انگار سیستم نتورک هست صدا انگار از دو تا باند پخش می شه به طوری که هیچ افکتی روی دیگری تاثر نمی ذاره.
سنتر MONITOR AUDIO SILVER :این سنتر هم با داشتن دو تا کراس اور که یکیش برای تیوتر هست یکی براش فقط یکی از 16 سانتی ها که فرکانس های بالای 500 هرتز ازش عبور نمی کنه اون یکی اما بدون کراس هست طراحی خیلی خاصی که باعث می شه سنتر شما سوار باندهای اصلی نشی این سری به بالا دارای روکش چوب طبیعی درخت فلان هست که دست زدن بهش باعث ارضا انسان می شود
هدفون M50X : این هدفون با قیمت 150 دلاریش دهن همه ی کلوزها رو بسته و هیچ هدفون کلوزی به گرد پاشم نمی رسه حتی قیمتش اگر از 500 دلار هم بیشتر باشه من باورم نمی شد این هدفون صداش کیلومترها بهتر از AKG 300 دلاریم باشه دیتل شفافیت بیس بازی صدا همگی فوق العاده هستن.
کارت صدای CRETIVE: از سری AUDIGY من مشتریش هستم و تا الان که سری X دارم باور اشتباهی که می گه الان مادربردها کارت صداشون در این حده چرنده محضه من بهترین کارت صدای انبرد روی مادربردمه الان اما پشم AE5 هم نیست این کارت صدا برای هدفون های حرفه ای نعمتیه و خیلی روی قسمت هدفونش کار شده صدای 7.1 مجازیشم از هر سوراندی بهتره در عین حالی که برای موزیک هم حالت 7.1 عالی هست و می فهمه که استریو هست نباید دستکاری زیاد بکنش. در عین حال بهش SOUND STAGE هم اضافه می کنه که برای کلوزها خیلی نعمته
کیبورد X6 GAMING MICROSOFT: ایشون هم بهترین کیبوردی هستن که دیدم چرا ماکروسافت دیگه تولیدش نکرد نمی دونم اما حاضر نیستم با هیچ مکانیکی عوضش کنم.
گیتار GUITAR HERO 5: بعد از سال ها 1 تمیزش رو با جعبه با بازی اصلش پیدا کردم روی هوا زدمش همه ی بازی هاش روی PC با دلفین قابل اجرا هست هر چند 360 هم دارم خلاصه با گیتار هیرو باید عشق کرد درامش هم البته بعدش خریدم که به لذت گیتارش نیست اما اونم خیلی می چسبه.
موس مامبا 2012 : یعنی خوش دست ترین موس دنیا و با کفیت ترین ساخت موس دنیا فقط و فقط مامبا سری 2012 هست.
جعبه و بسته بندی خاص شیشه ایش که کافیه سرچ کنید دیگه فکر نکنم هیچ وقت پیدا بشه جنس پلاستیک این لعنتی اینقدر خوبه که توی پرشه باید دنبالش گشت. الان مدل 2018 دارم که فقط به خاطر دقت بهتر با باتری بهترش دارم استفاده می کنم 2012 هم داخل جعبه ی شیشه ایش جز دکور اتاقم شده حقیقت دیگه دلمم نمی یومد ازش استفاده کنم.
XBOX ONE CONTROLLER SERIES 1: اصلا فکرشم نمی کردم برای دسته 1 زمانی 500 پول بدم(زمان دلار 3 تومنی) با وسواس زیاد خریدمش و شد بهترین انتخاب های من حقیقتا ارزش تک تک دلارهایی(ریال ها) که پاش می دیدید رو داره.
EVGA GTX 460 SLI: یعنی دو تا از این کارت 160 تومنی خریدم قدرتش از 580 که 700 تومن بود 25 درصدم بیشتر شد اون زمانا اکثر بازی های SLI داشتن و کلی لذت بردم
EVGA P1000 P2: این پاور هم با بسته بندی شیک و خودش که خیلی با کیفیته محافظ سیستمم شد و تازه فهمیدم پاور چقدر مهمه که سیستم عمرش طولانی تر بشه در کنار محافظ برق AEG تکمیل شد. کابل های قرمز VGA ش هم نکته ی خاص پاور هست. کیفیت ساخت این پاور با کابل هاش رو فقط باید از نزدیک ببینید ضمنا این پاور تا 700 وات کاملا بی فن کار می کنه نهایت دور فنشم تا 1200 می ره سوپر سایلنت خلاصه
SSD: ای داد بر من که سال ها برای خرید SSD مقاومت می کردم SSD برای سیستم عامل مشابه غدا برای بدنه که نباشه همش سیستم خسته س چقدر سیستم عامل روی SSD جذاب تره حد نداره.
مهاجرت از مانیتور به TV: اینم یکی از عاقلانه ترین کارهایی بود که انجام داد یعنی الان TV 55INCH 4K HDR 120HZ دارم که مانیتورش اگه زده می شد باید 50 ملیون می خریدن اینپوت لگش 17 میلی هست 120 هرتز می ده اپسکیل سخت افزاری عالی داره HDR 10 داره BFI برای از بین برند رد تصویر داره اخه باسه چی باید مانیتور بخرم اینکه هیچ وقت برای پیشرفت و یادگیری مقاومت نکردم فن بازی در نیاوردم بهترین کار زندگیم بود.
PSVITA کالکشی از بهترین بازی های -PS1-PSP-PS2 با کلی چیت و مد در کنار بازی های خودش در صفحه نمایش OLED با شبیه سازهای SEGA-NES البته
کینکت
بدترین ها هم بعدا داخل 1 پست دیگه می گم